Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
Netahejte se s těžkým nákupem a udělejte si zásobu ve spíži s pomocí MALL.CZ. Nakupte zboží z kategorie pečení a přísady na vaření jednoduše a bezpečně online. Produkty si můžete seřadit i od nejlevnější nebo nejlépe hodnoceného ostatními uživateli.
- Zboží z kategorie pečení a přísady na vaření vám přivezeme domů podle vašich preferencí.
- Nákup si můžete vyzvednout i v jednom z více než 6 500 výdejních míst.
- Rozmysleli jste si to? I zboží ze sekce pečení a přísady na vaření můžete neporušené vrátit do 14 dní.
- V případě dotazů je vám k dispozici naše nonstop zákaznická linka.
- Plaťte online, hotově nebo až za 50 dní s ověřeným účtem prostřednictvím služby MALL Pay.
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Pramáti všech pšenic… Jednozrnka je nejstarším domestifikovaným druhem pšenice, pěstovali ji již lidé v mladší době kamenné. Nikdy nebyla šlechtěna a zachovala si tak pro člověka příznivé složení.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Pšenice je obilovina bohatá na vlákninu a bílkoviny (z nich především lepek).
můžete mít 20.12. - 14.1.
Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Mandlová mouka je jemná a krémová. Vyrábí se z jemně mletých mandlí. Je to oblíbená alternativa ke klasické mouce, protože je bezlepková, bohatá na bílkoviny i vlákninu a má oříškovou chuť. S mandlovou moukou se setkáte v různých receptech, včetně pečiva, dezertů a omáček.
Momentálně nedostupné
Chlebová mouka osahuje část obalu zrna a klíčku. Na chlebové mouky vybíráme zrna s nejlepší pekařskou kvalitou. Při mletí zachováváme část obalu zrna a klíčku, a proto obsahují PROBIO chlebové mouky více vlákniny a cenných živin než mouky bílé. Na delší dobu zasytí.
Momentálně nedostupné
Čiroková mouka – nový level vašeho bezlepkového pečení. Čirokovou mouku si sami meleme v našem bezlepkovém bio mlýně. Tato odolná a silná plodina vám spestří jídelníček. Věděli jste, že bílkoviny čiroku se svým složením přibližují kvalitě živočišné bílkoviny?
můžete mít 20.12. - 14.1.
Červená pšenice je jeden z původních druhů obilovin. Její červená, až nahnědlá barva je způsobena přirozeným obsahem flavonoidů (katechinu a taninu) a antokyanů. Antokyan je přírodní barvivo, významný antioxidant s pozitivním vlivem na lidské zdraví.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka polohrubá je vhodná k přípravě litých těst, na bábovky, perníky, makovníky, a bublaniny. Je vhodná na třená a šlehaná těsta.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Muffiny – malé dortíčky, které dobyly naše kuchyně. Mají nekonečné množství chutí, vaši kreativní duši pak potěší jejich zdobení. Mít po ruce naši namíchanou bezlepkovou směs se tedy určitě vyplatí.
můžete mít 20.12. - 23.12.
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna.
Momentálně nedostupné