Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 32958614

ProBio GASTRO - Mouka žitná chlebová BIO 4 kg

ProBio GASTRO - Mouka žitná chlebová BIO 4 kg

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Chlebová mouka osahuje část obalu zrna a klíčku. Na chlebové mouky vybíráme zrna s nejlepší pekařskou kvalitou. Při mletí zachováváme část obalu zrna a klíčku, a proto obsahují  PROBIO chlebové mouky  více vlákniny a cenných živin než mouky bílé. Na delší dobu zasytí. Celý popis
180 Kč
Zboží od: Covitar sro
180 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

13.9.2024 na výdejním místě
13.9.2024 - 16.9.2024 na vaší adrese

Popis

Chlebová mouka osahuje část obalu zrna a klíčku. Na chlebové mouky vybíráme zrna s nejlepší pekařskou kvalitou. Při mletí zachováváme část obalu zrna a klíčku, a proto obsahují  PROBIO chlebové mouky  více vlákniny a cenných živin než mouky bílé. Na delší dobu zasytí. Chlebová mouka je vhodná nejen na chleba, ale i na zdravější sladké i slané pečení. Hodí se i na housky, krekry, perníčky, pizzy,…
                                                                                                                                                                                                                                                      

Víte že? Mouky meleme už od roku 1992. Naše technologie nám umožňují odebírat zrno téměř „přímo z pole“ a  zrno zpracováváme od jeho počátku – čištění, sušení, mletí, balení. Sušíme šetrně teplým vzduchem a konečný produkt si tak zachová své živiny. Mouky nemeleme do zásoby a máme je proto vždy čerstvé a voňavé.  Naše žito pochází z ekopolí. Když jej pěstujeme, děláme to šetrně, s ohledem na půdu, vodu, vodu, ptáky, hmyz…

Koupí našeho produktu chráníte  přírodu i své zdraví. 

Chlebové mouky jsou tzv. zlatá střední cesta, něco mezi severem a jihem, mezi černou a bílou, takže mezi čím a čím? Mezi hladkou, tedy světlou a celozrnnou moukou. Chlebová mouka si zachovala část obalové vrstvy, dobře se zpracovává a k tomu ještě obsahuje podstatnou část důležitých nutričních látek pro náš organismus. Na pečení chleba je tou nejlepší volbou. Je tmavší, má výraznější aroma, vyšší obsah bílkovin a chleba se z ní peče dobře v troubě i v domácí pekárně,  jak z droždí, tak i kváskový. 

Jaké obilí používáme při mletí chlebové a vlastně všech mouk? Část bio obilí pochází přímo z naší Ekofarmy z jižní Moravy. A další od farmářů, se kterými již dlouhou dobu spolupracujeme. Dodáváme jim i osivo, a tak máme plodiny na mouky pod kontrolou už od obilky. Třeba právě u špaldy je to velmi důležité. Kvůli vyšším výnosům se začala v řadě případů pěstovat tzv. pološpalda a ta už nemá vlastnosti špaldy ryzích odrůd, její benefity.  

Chlebové mouky



Složení:
Balení: 4 kg
CZ-BIO-002 Bio Bio
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Výživové údaje ve 100 g výrobku
Energetická hodnota 338 kcal
Tuky 1,10 g
z toho nasycené 0,13 g
Sacharidy 70,20 g
z toho cukry 0,50 g
Vláknina 10,50 g
Bílkoviny 6,70 g
Sůl g
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.