Značka
Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Delicious je výraz používaný v piemontském dialektu pro ‚něco krásné a delikátní‘. Takové je i toto víno – jednoduché svěží víno vhodné především k jídlu. Hlavní odrůdou v této kupáži je odrůda Cortese, typická pro oblast Piemonte a známá především díky vínu Gavi, které se z odrůdy Cortese vyrábí.
můžete mít 2.1. - 3.1.
Amarone, společně s Barolem a Brunellem jedno z nejznámějších vín Itálie, je velké víno pocházející z oblasti Veneta (Benátska). Amarone se vyrábí z částečně vysušených hroznů. Od roku 2009 je víno Amarone povýšeno do kategorie DOCG. Velké víno pro vzácné příležitosti!
můžete mít 2.1. - 3.1.
Noto je víno vytvořené ve stylu tradičních vín Barolo, bohaté víno s dlouhým obdobím vyzrávání a očekávanou dlouhou životností. Tip na archivaci! Doporučujeme k pokrmům z červeného masa a zvěřiny. Také pro vychutnání samotného vína při výjimečné příležitosti.
můžete mít 2.1. - 3.1.
Tato Barbera je základní víno vinařství, harmonické ovocité víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu s výjimkou těžkých úprav červeného masa nebo zvěřiny. Doporučujeme na chatu, k táboráku nebo třeba i na zahradní ‚grilovačku‘. V „tubě“ je stejné víno Barbera d'Asti DOCG jako v láhvi.
můžete mít 2.1. - 3.1.
Víno Trebbiano řady „Casanova“ se představuje elegantním ovocným aroma, na patře cítíme elegantní a vyvážené víno, ve kterém opět převládají ovocné tóny. Výtečné k rybám a mořským plodům, bílému masu nebo k čerstvým sýrům.
můžete mít 2.1. - 3.1.
Víno Passerina řady „Casanova“ se představuje elegantním květinovým aroma, na patře čerstvé víno, ve kterém převládají květinové tóny v kombinaci s příjemnou kyselinkou. Víno Passerina je výtečné jako aperitiv k těstovinám, bílému masu nebo k čerstvým a středně vyzrálým sýrům.
můžete mít 2.1. - 3.1.
Víno Monferrato Dolcetto je univerzální víno, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr.
můžete mít 2.1. - 3.1.
Etna Rosso DOC je malá produkční oblast, jejíž vinice se rozkládají na svazích sopky Etna se specifickými půdními podmínkami. Vína z této oblasti se představují jedinečnou kombinací ovocných, minerálních a živočišných chutí a vůní. ochutnejte jedinečné víno, které vysoce ohodnotil i James Suckling.
můžete mít 2.1. - 3.1.
Brunello di Montalcino patří mezi nejoceňovanější vína Itálie. Víno PURO vytvořil vinařský nadšenec Tony Sasa, ročně produkuje jen asi 2,000 lahví tohoto nádherného vína. Tradiční odrůda zpracovaná tradiční metodou – víno zrálo ve velkém dřevěném sudu. Veliké víno pro zvláštní příležitosti.
můžete mít 2.1. - 3.1.
Víno Ripasso, také nazývané ‚bejby‘ Amarone. Plné a harmonické víno vhodné k většině úprav červeného masa, obzvláště doporučujeme ke grilovanému nebo pečenému masu, nebo k výběru středně vyzrálých sýrů. Víno, které se ‚dobře pije‘ a ‚samo mizí z láhve‘ :-) Zkuste je i Vy!
můžete mít 2.1. - 3.1.
Víno Colle Cupo se představuje temně rubínovou barvou a plným kulatým tělem tělem, v vůni cítíme příjemnou kombinací chutí a vůní vyzrálého červeného ovoce a kořenitých tónů. Výtečné k výrazným pokrmům z červeného masa a zvěřiny nebo k výběru vyzrálých sýrů na závěr.
můžete mít 2.1. - 3.1.
Tato Barbera je základní víno vinařství, harmonické ovocité víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu s výjimkou těžkých úprav červeného masa nebo zvěřiny. Bezkonkurenční víno v poměru kvalita/cena. Doporučujeme zvláště k těstovinám a lehkým úpravám masa.
můžete mít 2.1. - 3.1.
Chardonnay Bevión je výtečné víno k jídlu, předkrmu nebo hlavnímu chodu z těstovin, ryb nebo mořských plodů. Lze jej též vhodně kombinovat s jemnými sýry.
můžete mít 2.1. - 3.1.
Chardonnay Bevión Selezione tvoří pomyslný vrchol produkce bílých vín vinařství Boeri Alfonso. Víno ve ‚francouzském stylu‘, doporučujeme milovníkům těžkých barikovaných vín. Víno lze párovat s výraznými pokrmy z ryb, vyzrálými sýry nebo si jej můžeme vychutnat samotné ‚jen tak‘.
můžete mít 2.1. - 3.1.
Martinette představuje prostřední úroveň ze tří vín Barbera v nabídce vinařství. Harmonické ovocité víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu s výjimkou těžkých úprav červeného masa nebo zvěřiny. Bezkonkurenční víno v poměru kvalita/cena, dlouhodobě naše nejprodávanější víno!
můžete mít 2.1. - 3.1.
Porlapa, Barbera ze starých keřů, je vlajková loď vinařství. Výjimečné víno pro výjimečné příležitosti! Mohutné víno srovnatelné s víny Barolo a Brunello,v minulosti Šampión soutěže Prague Wine Trophy.
můžete mít 2.1. - 3.1.
Ribota je perlivé víno s nižším obsahem alkoholu a vyšším zbytkovým cukrem, který však díky vyššímu obsahu kyselinek nedominuje v chuti a víno tak působí čerstvým a osvěžujícím dojmem. Výborné víno ke sladkým dezertům nebo pro pití ‚jen tak‘ zvláště v letních dnech.
můžete mít 2.1. - 3.1.
Víno Vigna Le Coste se představuje temně rubínovou barvou a plným kulatým tělem tělem, v vůni cítíme příjemnou kombinací chutí a vůní vyzrálého červeného ovoce až do povidlových tónů. Výtečné k těstovinám s masem, výrazným pokrmům z červeného masa a zvěřiny nebo k výběru vyzrálých sýrů na závěr.
Momentálně nedostupné