Značka
Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Profesionální kuchyňské nože z nerezové oceli AUS-8 s ergonomickou zakřivenou rukojetí G-10, dokonalá kombinace kvality a dostupné ceny. Ergonomická rukojeť G-10 poskytuje plnou kontrolu při řezání. G-10 je odolný materiál používaný k výrobě outdoorových a survival nožů.
můžete mít 21.1. - 23.1.
Technické údaje: Celková délka: 290mm Délka čepele: 170mm Délka rukojeti: 120mm Ocel: AUS-8 pokrytá vrstvou zabraňující slepení řezaných výrobků Kalení: 59 HRC Rukojeť: ABS< /FONT> Hmotnost: 114g
můžete mít 21.1. - 23.1.
Technické údaje: Celková délka – 320 mm Délka čepele – 185 mm Ocel – AUS-8 Kalení -HRC 59 Rukojeť – ocel Hmotnost – 178 g
můžete mít 21.1. - 23.1.
Technické údaje: Délka čepele: 240mm Délka nože: 375mm Ocel: AUS-8 Kalení: 58HRC Rukojeť: G10 Hmotnost: 242 g
můžete mít 21.1. - 23.1.
Technické údaje: Celková délka: 330 mm Délka čepele: 210 mm Délka rukojeti: 120 mm AUS –8 Kalení: 59 HRC Rukojeť: palisandr Hmotnost: 173 g
můžete mít 21.1. - 23.1.
Čínský sekáčekje nůž, který se používá každý den k řezání v asijské kuchyni různých produktů a slouží jako kuchařský nůž. Tento nůž má pevnou a spíše tenkou čepel, takže by se neměl používat na sekání kostí nebo mražených potravin.
můžete mít 21.1. - 23.1.
Kuchyňský nůž Suncraft ELEGANCIA Chef 200 mm Francouzský nůž, nebo lépe známý jako šéfkuchařský nůž, je čepelí, kterou nejčastěji používají kuchaři. A to jak profesionálních, tak amatérských. Poměrně dlouhá, široká čepel je charakteristicky zaoblená.
můžete mít 21.1. - 23.1.
Kuchyňský nůž Suncraft MU BAMBOO Chef 200 mm Francouzský nůž, nebo lépe známý jako šéfkuchařský nůž, je čepelí, kterou nejčastěji používají kuchaři. A to jak profesionálních, tak amatérských. Poměrně dlouhá, široká čepel je charakteristicky zaoblená.
můžete mít 21.1. - 23.1.
Kuchyňský nůž Suncraft MU BAMBOO Santoku 167 mm Santoku je multifunkční nůž japonského typu, ekvivalent kuchařského nože oblíbeného na Západě. Jeho jméno znamená „tři ctnosti“, případně „tři ctnosti“. Má to svůj důvod – tento nůž je ideální pro krájení masa, ryb a zeleniny.
můžete mít 21.1. - 23.1.
Kuchyňský nůž Suncraft SENZO CLASSIC Santoku 167 mm Santoku je japonský bratr západního kuchařského nože. Jeho název se překládá jako „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“. Ne nadarmo – tento nůž, který vypadá jako kříženec mezi typickým kuchařským nožem a sekáčkem, je multifunkční.
můžete mít 21.1. - 23.1.
Kuchyňský nůž Suncraft SENZO TWISTED OCTAGON Santoku malý 143 mm Santoku je multifunkční nůž japonského typu, ekvivalent kuchařského nože oblíbeného na Západě. Jeho jméno znamená „tři ctnosti“, případně „tři ctnosti“. Má to svůj důvod – tento nůž je ideální pro krájení masa, ryb a zeleniny.
můžete mít 21.1. - 23.1.
Kuchyňský nůž Suncraft SENZO CLASSIC Chef 240 mm Šéfkuchařský nůž je nejznámější a nejčastěji používaná čepel pro přípravu pokrmů. Má charakteristicky zaoblenou, širokou a dlouhou čepel. Jeho design umožňuje pohodlné krájení i sekání. Při práci s tímto nožem dělá kuchař rytmické, houpavé pohyby.
můžete mít 21.1. - 23.1.
Kuchyňský nůž Suncraft SENZO ENTREE Santoku 167 mm Santoku je multifunkční nůž japonského typu, ekvivalent kuchařského nože oblíbeného na Západě. Jeho jméno znamená „tři ctnosti“, případně „tři ctnosti“. Má to svůj důvod – tento nůž je ideální pro krájení masa, ryb a zeleniny.
můžete mít 21.1. - 23.1.
Kuchyňský nůž Suncraft SENZO ENTREE Chef 200 mm Francouzský nůž, nebo lépe známý jako šéfkuchařský nůž, je čepelí, kterou nejčastěji používají kuchaři. A to jak profesionálních, tak amatérských. Poměrně dlouhá, široká čepel je charakteristicky zaoblená.
můžete mít 21.1. - 23.1.
Kuchyňský nůž Suncraft SENZO CLASSIC Santoku malý 143 mm Santoku je japonský bratr západního kuchařského nože. Jeho název se překládá jako „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“. Ne nadarmo – tento nůž, který vypadá jako kříženec mezi typickým kuchařským nožem a sekáčkem, je multifunkční.
můžete mít 21.1. - 23.1.
Kuchyňský nůž Suncraft SENZO UNIVERSAL Gyuto 210 mm Gyuto je ekvivalent evropského kuchařského nože. Profesionální kuchaři používají tento typ čepele nejčastěji.
můžete mít 21.1. - 23.1.
Kuchyňský nůž Suncraft SENZO CLASSIC Mini Chef 100 mm Suncraft SENZO CLASSIC Mini Chef 100 mm je mini verze kuchařského nože. Široká čepel dobře odděluje ruku od prkénka, takže sekání a drcení bude pohodlné a bezpečné.
můžete mít 21.1. - 23.1.
Suncraft SENZO TWISTED OCTAGON Kuchařský kuchyňský nůž 200 mm Francouzský nůž, nebo lépe známý jako šéfkuchařský nůž, je čepelí, kterou nejčastěji používají kuchaři. A to jak profesionálních, tak amatérských. Poměrně dlouhá, široká čepel je charakteristicky zaoblená.
můžete mít 21.1. - 23.1.
Kuchyňský nůž Suncraft SENZO CLAD Gyuto 210 mm Gyuto je ekvivalent evropského kuchařského nože. Profesionální kuchaři používají tento typ čepele nejčastěji.
můžete mít 21.1. - 23.1.
Kuchyňský nůž Suncraft SENZO CLAD Gyuto 180 mm Gyuto je ekvivalent evropského kuchařského nože. Profesionální kuchaři používají tento typ čepele nejčastěji.
můžete mít 21.1. - 23.1.
Kuchyňský nůž Suncraft SENZO CLAD Santoku 165 mm Santoku je multifunkční nůž japonského typu, ekvivalent kuchařského nože oblíbeného na Západě. Jeho jméno znamená „tři ctnosti“, případně „tři ctnosti“. Má to svůj důvod – tento nůž je ideální pro krájení masa, ryb a zeleniny.
můžete mít 21.1. - 23.1.
Petty je všestranná čepel, která je menší verzí kuchařského nože. Má všestranné použití, díky čemuž je velmi oblíbenou čepelí mezi milovníky lineárního umění. Účel:
sekání řezání kostkování krájení
SENZO ENTREE je úvodní řadou produktové řady společnosti SUNCRAFT.
můžete mít 21.1. - 23.1.
Suncraft SENZO JAPANESE Malý kuchyňský nůž Santoku 143 mm Santoku je multifunkční nůž japonského typu, který je konkurencí kuchařského nože oblíbeného na Západě. Jeho jméno znamená „tři ctnosti“, případně „tři ctnosti“. Má to svůj důvod – tento nůž je ideální pro krájení masa, ryb a zeleniny.
můžete mít 21.1. - 23.1.
Suncraft SENZO TWISTED OCTAGON Kuchařský kuchyňský nůž 240 mm Francouzský nůž, nebo lépe známý jako šéfkuchařský nůž, je čepelí, kterou nejčastěji používají kuchaři. A to jak profesionálních, tak amatérských. Poměrně dlouhá, široká čepel je charakteristicky zaoblená.
můžete mít 21.1. - 23.1.