Značka
Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Technické údaje: Celková délka: 330 mm Délka čepele: 200 mm Ocel: AUS-8 Tvrzení: 58HRC Rukojeť: G10 Hmotnost: 246 g
můžete mít 21.1. - 23.1.
Technické údaje: Celková délka: 320mm Délka čepele: 200mm Ocel: X50CrMoV15 Kalení: 57±2 HRC Rukojeť: plast < LI>Hmotnost: 123 g
můžete mít 21.1. - 23.1.
Technické údaje: Celková délka: 330mm Délka čepele: 200mm Ocel: 5Cr15MoV Kalení: 57 HRC Rukojeť: plast Hmotnost : 206 g
můžete mít 21.1. - 23.1.
Technické údaje: Celková délka: 285mm Délka čepele: 150mm Ocel: 5Cr15MoV Kalení: 57 HRC Rukojeť: plast Hmotnost : 180 g
můžete mít 21.1. - 23.1.
Technické údaje: Celková délka: 280 mm Délka čepele: 150 mm Ocel: X50Cr15MoV Kalení: 55 HRC Rukojeť: plast Hmotnost 162 g
můžete mít 21.1. - 23.1.
Technické údaje: Celková délka: 330 mm Délka čepele: 200 mm Ocel: X50Cr15MoV Kalení: 55 HRC Rukojeť: plast Hmotnost 177 g
můžete mít 21.1. - 23.1.
Technické údaje: Celková délka: 290mm Délka čepele: 160mm Ocel: X50CrMoV15 Kalení: 56 HRC Rukojeť: plast Hmotnost : 181 g
můžete mít 21.1. - 23.1.
Technické údaje: Celková délka: 330 mm Délka čepele: 200 mm Ocel: X30Cr13 Kalení: 55 HRC Rukojeť: plast Hmotnost 150 g
můžete mít 21.1. - 23.1.
Technické údaje: Celková délka: 295mm Délka čepele: 150mm Ocel: 3Cr14 Kalení: 57 HRC Rukojeť: nerezová ocel Hmotnost: 226g
můžete mít 21.1. - 23.1.
Díky kuchařskému noži KAI ze série Kujaku bude vaření ještě příjemnější! Čepel z molybden-vanadiové oceli o tvrdosti 58HRC vám zajistí přesné řezání a délka čepele 210 mm vám umožní snadno řezat i velké produkty. Délka celého nože je 340 mm a hmotnost pouhých 167 g.
můžete mít 21.1. - 23.1.
Náš kuchařský nůž Kai Momoyama je ztělesněním dokonalosti v kuchyni. Byl vytvořen tak, aby poskytoval nejvyšší kvalitu a bezkonkurenční přesnost a zároveň potěšil svým elegantním designem. Ocel San Mai s jádrem AUS6-M je zárukou odolnosti a pevnosti.
můžete mít 21.1. - 23.1.
Je to jeden z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry. Charakteristický tvar nože, pocházející z francouzské kuchyně, se používá k mnoha kuchyňským úkonům a název kuchařský nůž zdůrazňuje skutečnost, že je nepostradatelnou pomůckou každého kuchaře.
můžete mít 21.1. - 23.1.
Jedná se o jeden z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry. Charakteristický tvar nože, odvozený z francouzské kuchyně, se používá k mnoha kuchyňským úkonům a název kuchařský nůž zdůrazňuje skutečnost, že je nepostradatelnou pomůckou každého kuchaře.
můžete mít 21.1. - 23.1.
Santokuje tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 21.1. - 23.1.
Masahiro MV-H Santoku s délkou čepele 175 mm je tradiční japonský nůž, který bývá označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 21.1. - 23.1.
Santoku je tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 21.1. - 23.1.
Masahiro BWH Chefs délkou čepele 180 mm je jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry. .
můžete mít 21.1. - 23.1.
Bunka je univerzální nůž, ideální pro typické kuchyňské úkoly. Má široký profil, mírně zaoblené břicho a plochý hřbet čepele. Výrazný profil obráceného tanto dodává čepeli obratný a jemný hrot a jedinečnou a poutavou estetiku.
můžete mít 21.1. - 23.1.
Santokuje tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 21.1. - 23.1.
Masahiro MV Chefs délkou čepele180 mm je jedním z nejběžnější nože do kuchyně, jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 21.1. - 23.1.
Masahiro MV Chefs délkou čepele210 mmje jedním z nejběžnější nože do kuchyně, jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 21.1. - 23.1.
Masahiro MV-H Chefs délkou čepele180 mmje jedna jeden z nejčastěji vybíraných kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 21.1. - 23.1.
Masahiro MV-H Chef Dimpleje jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 21.1. - 23.1.
Masahiro MV-H Chef Dimpledélka čepele210 mmna jednu z nejčastěji vybíraných kuchyňských nožů, jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 21.1. - 23.1.