Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Filetovací NůžMateriál: 440 stainless steelPevná čepelCelková délka: 10"Délka čepele: 4,8"Délka rukojeti: 5,25"
můžete mít 26.11. - 27.11.
Filetovací zavírací nůžCelková délka: 12,7"Délka čepele: 5,7"Materiál: 3CR13 Nerezová ocelDélka rukojeti: 7"Materiál rukojeti: Pogumovaná protiskluzováBalení zahrnuje nylonové pouzdro
můžete mít 26.11. - 27.11.
Zajímavý pevný nůž pro pohodlné nošení na opasku, dodávaný včetně pouzdra z vyztuženého nylonu. Materiál čepele: nerezová ocel 420HC Délka celého nože: 18 cm Délka čepele: 7,9 cm Hmotnost: 9Rukojeť: G-10 Pouzdro z vyztuženého nylonu
můžete mít 26.11. - 27.11.
Karambit K613, Integrální konstrukce, anatomicky tvarovaná rukojeť, hliníkové střenky, očko na konci rukojeti, nylonové pouzdro
můžete mít 26.11. - 27.11.
Univerzální nůž Utility knife z nové řady kuchyňských nožů od Cold Steel, Kitchen Classics, zvládne téměř jakýkoli úkol, který si dokážete představit. Čepele nožů z této řady jsou temperované ledem a následně přesně broušené pro maximální řezný výkon.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Japonský kuchařský nůž BBQ Max, Dellinger Sandvik Red Northern SunNože z řady Dellinger Sandvik Northern Sun jsou jako stvořené pro svět moderní a pokrokové kuchyně. Čepele jsou laminovány a kovány za tepla s příznačným rotujícím vzorem slunečních paprsků.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Japonský kuchařský nůž Brown Chef Kiritsuke, Dellinger Resin FutureRobustní a velmi ostrý japonský nůž Kiritsuke Chef s působivým designem a prémiovou kvalitou.Nůž Kiritsuke Chef má dlouhou čepel s ostrým hrotem na konci, díky které je ideální pro každý druh krájení – od čištění masa, ovoce a zele…
můžete mít 26.11. - 27.11.
Japonský kuchařský nůž Red Chef Kiritsuke, Dellinger Resin FutureRobustní a velmi ostrý japonský nůž Kiritsuke Chef s působivým designem a prémiovou kvalitou.Nůž Kiritsuke Chef má dlouhou čepel s ostrým hrotem na konci, díky které je ideální pro každý druh krájení – od čištění masa, ovoce a zeleni…
můžete mít 26.11. - 27.11.
Japonský nůž na pečivo 195 mm, Dellinger SamuraiNůž s vroubkovaným ostřím nejlépe krájí potraviny, které jsou na povrchu tvrdé a uvnitř měkké, bez přílišného tření, které způsobuje drobení, vysypávání či trhání.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Japonský nůž na pečivo, Dellinger Sandvik Red Northern SunNože z řady Dellinger Sandvik Northern Sun jsou jako stvořené pro svět moderní a pokrokové kuchyně. Čepele jsou laminovány a kovány za tepla s příznačným rotujícím vzorem slunečních paprsků.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Japonský plátkovací nůž, Slice Dellinger Carbon FragmentŠtíhlejší plátkovací nůž, ideální pro krájení tenkých plátků syrového nebo hotového masa. Práce je s tímto nožem snadná, rychlá a mimořádně přesná.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Japonský kuchařský nůž Santoku Cullens 170 mm, Dellinger SamuraiNůž Santoku je všestranný nůž, který pochází z Japonska.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Japonský kuchařský nůž Santoku, Dellinger Sandvik Red Northern SunNože z řady Dellinger Sandvik Northern Sun jsou jako stvořené pro svět moderní a pokrokové kuchyně. Čepele jsou laminovány a kovány za tepla s příznačným rotujícím vzorem slunečních paprsků.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Japonský kuchařský nůž Red Santoku, Dellinger Resin FutureNůž Santoku je vhodný k běžnému krájení všech potravin – od zeleniny a ovoce až po maso. Japonské slovo „santoku“ znamená „tři ctnosti“, což svědčí o všestrannosti tohoto stylu nože a druhu řezů, kterými vyniká (řezání, rozkrájení a mletí).
můžete mít 26.11. - 27.11.
Japonský nůž šéfkuchaře, Chef Dellinger Carbon FragmentNůž šéfkuchaře (Gyuto / Chef's knife) je pro své všestranné možnosti využití mimořádně oblíbený mezi profesionálními kuchaři. Díky tomu, že se hřbet nože a ostří zužují do špičky, má ideální tvar pro každý druh krájení.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto/Chef 200 mm, Dellinger Harukaze ProfessionalRobustní, velmi ostrý japonský nůž šéfkuchaře (Gyuto / Chef's knife) z damascénské oceli s působivým designem a nejvyšší možnou kvalitou.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Japonský nůž šéfkuchaře, Dellinger Sandvik Red Northern SunNože z řady Dellinger Sandvik Northern Sun jsou jako stvořené pro svět moderní a pokrokové kuchyně. Čepele jsou laminovány a kovány za tepla s příznačným rotujícím vzorem slunečních paprsků.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Japonský vykosťovací nůž, Boning Dellinger Carbon FragmentVykosťovací nůž s charakteristicky zakřivenou čepelí, díky které je vhodný na odřezávání masa od kostí, oddělování šlach a tučných částí nebo chrupavek. Zůžená čepel pomůže při vykošťování v okolí kloubů.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Japonský univerzální nůž, Dellinger Sandvik Red Northern SunNože z řady Dellinger Sandvik Northern Sun jsou jako stvořené pro svět moderní a pokrokové kuchyně. Čepele jsou laminovány a kovány za tepla s příznačným rotujícím vzorem slunečních paprsků.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Zavírací nůž Dellinger Santoku Guillotine AUS-10 San MaiZavírací japonský kuchařský nůž Santoku Guillotine je perfektní pro každého, kdo rád vaří v přírodě, na cestách a výletech, ale nechce si s sebou brát klasický pevný kuchařský nůž.Dellinger Santoku Guillotine má čepel sendvičové konstrukce Sa…
můžete mít 26.11. - 27.11.
Nůž na chléb, FORGED Katai CollectionElegantní a kvalitní nůž na chleba se zoubkovaným ostřím, kterým pohodlně nakrájíte měkký křupavý chléb, pečivo, dorty i zákusky bez mačkání.Při navrhování nožů FORGED řady Katai byl kladen maximální důraz na poutavý design a mimořádně kvalitní provedení.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Master Cutlery Nůž Carving, 20 cm, HT-892–3
můžete mít 26.11. - 27.11.
Nůž Victorinox Swiss Classic se zvlněným ostřímTento švýcarský nůž je ideálním pomocníkem pro krájení ovoce a zeleniny.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Nůž Victorinox Swiss Classic se zvlněným ostřímTento švýcarský nůž je ideálním pomocníkem pro krájení ovoce a zeleniny.
můžete mít 26.11. - 27.11.