10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 47838390

Dellinger Zavírací nůž Dellinger Santoku Guillotine AUS-10

Dellinger Zavírací nůž Dellinger Santoku Guillotine AUS-10

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Zavírací nůž Dellinger Santoku Guillotine AUS-10 San MaiZavírací japonský kuchařský nůž Santoku Guillotine je perfektní pro každého, kdo rád vaří v přírodě, na cestách a výletech, ale nechce si s sebou brát klasický pevný kuchařský nůž.Dellinger Santoku Guillotine má čepel sendvičové konstrukce Sa… Celý popis
3 299 Kč
Zboží od: Highlife.cz
3 299 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Poslední 2 kusy
S novou kartou za

26.11.2024 na výdejním místě
26.11.2024 - 27.11.2024 na vaší adrese

Popis

Zavírací nůž Dellinger Santoku Guillotine AUS-10 San Mai

Zavírací japonský kuchařský nůž Santoku Guillotine je perfektní pro každého, kdo rád vaří v přírodě, na cestách a výletech, ale nechce si s sebou brát klasický pevný kuchařský nůž.

Dellinger Santoku Guillotine má čepel sendvičové konstrukce San Mai – jádro z prvotřídní japonské vysokouhlíkové oceli AUS-10, vložené mezi 6 vrstev dvou nerezových ocelí, jenž čepeli propůjčují mimořádnou houževnatost. V otevřeném stavu je čepel pevně jištěna pojistkou Liner Lock.

Střenky jsou vyrobeny z krásného stabilizovaného olivového dřeva, masivní kování dodává luxusní a orginální vzhled.

Parametry nože:
  • Čepel: AUS-10 Sanmai, 60 HRC
  • Délka čepele: 140 mm
  • Střenky: stabilizované olivové dřevo
  • Celková délka: 310 mm
  • Hmotnost: 350 g
  • Dodáváno v dřevěné dárkové kazetě
Ostření a údržba:
  • Pro každodenní vytažení ostří používejte ocílku.
  • Pro ostření používejte diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi, obraťte se na profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
  • Nože z damaškové oceli nikdy neumývejte v myčce na nádobí! Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
  • Japonské nože nikdy nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin! Může dojít ke zlomení ostří nebo vylomení jeho části.
  • Chraňte nože a jejich ostří před pádem nebo nárazem!