Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Lehce kořeněná krůtí terina na Armagnacu
můžete mít 27.11. - 28.11.
Extra panenský olivový olej je připravován pouze ručně podle tradičních metod regionu, z tradičních přírodních produktů, ze kterých za dobu delší než 1 měsíc nasákne aroma. Je zvláště vhodný do salátů, na zeleninu, rajčatovou omáčkou, těstoviny.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Extra panenský olivový olej je připravován pouze ručně podle tradičních metod regionu, z tradičních přírodních produktů, ze kterých za dobu delší než 1 měsíc nasákne aroma. Je zvláště vhodný na dušenou zeleninu, pečené ryby, toastový chleba, těstoviny.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Extra panenský olivový olej je připravován pouze ručně podle tradičních metod regionu, z tradičních přírodních produktů, ze kterých za dobu delší než 1 měsíc nasákne aroma. Je zvláště vhodný na pálivé omáčky, těstoviny, maso a pizzy.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Extra panenský olivový olej je připravován pouze ručně podle tradičních metod regionu, z tradičních přírodních produktů, ze kterých za dobu delší než 1 měsíc nasákne aroma.Je zvláště vhodný do salátů, na ryby, mořské plody, carpaccio, omáčky.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Extra panenský olivový olej je připravován pouze ručně podle tradičních metod regionu, z tradičních přírodních produktů, ze kterých za dobu delší než 1 měsíc nasákne aroma. Je zvláště vhodný na rizoto, krémy, koření, těstoviny.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Směs extra panenského olivového oleje a rafinovaného olivového oleje z pokrutin. Doporučeno pro hluboké smažení, smažení na pánvi, všechny druhy pečení a vaření.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Olej je připravován pouze ručně podle tradičních metod regionu, z tradičních přírodních produktů, ze kterých za dobu delší než 1 měsíc nasákne aroma.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Lahodná omáčka z červených fíků pro podtržení chutě sýrů, grilovaných a pečených pokrmů.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Exotická omáčka ze zelených fíků a lisovaných hořčičných semínek bude cizí jen do chvíle, než ji poprvé ochutnáte. Specifická chuť fíků dodá nevšednost běžným pokrmům naší kuchyně.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Miniaturní křupavě červené papričky plněné krémovým měkkým sýrem. Nezaměnitelná chuť jihu s fantastickou vůní vás zcela jistě přesvědčí o kvalitách značky Gurmano.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Neobvyklá chuť a neobvyklá kombinace samostatně lahodných složek. Mystické kulinářské překvapení neobvyklé jako slovo „fergesa“, ve kterém lingvisté rozpoznají stopy latinského slova caseus, spojení s anglickým slovem cheese a španělské queso.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Miniaturní křupavě papričky plněné krémovým měkkým sýrem. Nezaměnitelná chuť jihu s fantastickou vůní vás zcela jistě přesvědčí o kvalitách značky Gurmano.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Farmářská terina od Jean Brunet je jednou ze základních terin a je zajímavá nejenom jako svačinka
můžete mít 27.11. - 28.11.
Příjemně vyvážená chuť jedné ze základních terin se hodí k jakékoliv příležitosti.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Tato farmářská terina od Jean Brunet je sama o sobě dobrota. Vyzkoušejte kořeněnou obměnu s paprikou a olivami. Olivy dodají paštice přívlastek chutě a v kombinaci s dobrým vínem celý požitek ještě umocní.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Pro jazýčky, které preferují pikantní chutě.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu. Výroba sahá až do roku 1895.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Armagnac je speciální druh koňaku a v kombinaci s kachním masem dodává terině nezapomenutelný zážitek.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Armaňak je nejstarším francouzským destilátem (brandy) příbuzným koňaku a v kombinací s kachním masem dodává terrině nezapomenutelný zážitek. Výtečný doplněk k červenému vínu.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Další z řady zvěřinových terin. Výrazná chuť lahodící chuťovým buňkám..
můžete mít 27.11. - 28.11.
Další z řady zvěřinových v menším balení. Výrazná chuť lahodící chuťovým buňkám.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Paštika z vepřových jater s Armagnakem od Jean Brunet – je to příjemné ozvláštnění klasické chutě.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Vepřová terina v kombinaci s uzenými kachními prsy z Jihozápadu IGP Francii. Vyrobeno ve Francii tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
můžete mít 27.11. - 28.11.