Jean Brunet Paštika z vepřových jater s Armagnakem, 180g
Popis
Jean Brunet Paštika z vepřových jater s Armagnakem, 180g
Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu. Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – teriny, paté, confity atd. Při výrobě používá tradiční metodu bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů, totiž bez Eček. Francouzská paštika je masný pokrm. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Paštika má jemnější strukturu než terina. Tato paštika z vepřových jater s Armagnacem dokáže zpříjemnit běžné chvíle u společného stolu a dodá nádech vyjímečnosti tradičnímu pokrmu.
Složení: vepřová játra, vepřové sádlo 40%, vepřová krkovička, sůl, armagnac 0,9%, koření (včetně muškátového oříšku), pepř.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota: 1417kJ / 343kcal, tuky: 32g, -z toho nasycené mastné kyseliny:13g, sacharidy: 0,5g, -z toho cukry 0,5g, bílkoviny: 13g, sůl: 1,2g.
Vyrobené ve Francii
Hmotnost: 180g