Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Ortomio „Piccadolce“ cherry papričky plněné krémem Pecorino.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Džem typický pro oblast Empordá, který připravovaly už naše babičky. Směs je velmi obtížné připravit, protože je zapotřebí tři dny, než ovoce zkaramelizuje. Má velmi sladkou chuť.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Zaujme svou původně lehkou dortovou čokoládovou příchutí s jemnou karamelovou notou. Nakonec se odvíjí intenzivní čokoládová nota.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Francouzské sardinky „Label Rouge“ s Espelette paprikou. Tyto sardinky se loví na Saint Gilles Croix-de-Vie, zpracovávají se čerstvé a ve starém stylu ručně. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Dárkový koš francouzských hrubozrnných paštik od Arnaud. Paštiky se mohou lišit dle skladových zásob. Barva košíku může byt přírodní dle dostupnosti.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Dárkový koš pěn od Arnaud. Francouzské paštiky Arnaud se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Dárkové balení obsahuje:
můžete mít 14.11. - 15.11.
Mírně aromatický zázvor skvěle doplňuje plnotučné kakao. Vytvořen pro milovníky klasické kombinace.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Tmavý s pudrovými, dřevitými tóny, pitná čokoláda z Vietnamu se rozpouští na jazyku. S obsahem kakaa 75 procent chutná obzvláště čokoládově.
můžete mít 14.11. - 15.11.
100% kvalitní a odborné kakao, hořké a bez žádných přísad z centrální Ameriky se této chuti nemůže nabažit. Stačí pouze rozpustit v horkém mléce bez vaření.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Bourbon vanilka. Tak čistá. Sotva znatelná, avšak přesto je přítomna její jemná chuť.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Kvalitní kakao ochucené kandovanou pomerančovou kůrou, špetkou zázvoru a dalším jemným kořením, které přináší vzpomínky z dalekých orientálních míst.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Jedna porce 100% kvalitního kakao z centrální Ameriky bez žádných přísad. Této chuti nemůže se nabažit. Stačí pouze rozpustit v horkém mléce bez vaření.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Klasická, tradiční chuť. Jemné kakao a celo-přírodní skořice (více známá jako Java skořice). Kardamom je přidán kvůli své intenzivní chuti, která vynikne při každém doušku. Bronzová medaile na International Chocolate Awards 2015.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Jedna porce jemného kakao s celo-přírodní skořice (více známá jako Java skořice). Kardamom je přidán kvůli své intenzivní chuti, která vynikne při každém doušku. Bronzová medaile na International Chocolate Awards 2015
můžete mít 14.11. - 15.11.
Red Spirit – svařené kakao – doplňuje jemné zimní koření, jako je skořice, pomeranč, zázvor, kardamom a hřebíček.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Vynikající džem. Divoké bobule borůvek jsou ceněné pro svou nakyslou chuť, ale také pro své výživné hodnoty. Ovoce bohaté na vitamín C a antioxidanty, které jim dodávají charakteristickou modrou barvu.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Tento džem je speciální tím, že obsahuje kousky karamelizované hořké pomerančové kůry. Je vyrobený ze sevillských pomerančů. Poskytuje spoustu vitamínu C.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Džem, ve kterém se mísí citrusová chuť čerstvého kiwi a sladká chuť banánu, je velmi originální, protože obsahuje typická semínka kiwi. Jeho sladká chuť a vyváženost vitamínů a minerálů, z něj činí ideální džem pro malé děti!
můžete mít 14.11. - 15.11.
Jablko se skořicí nám dává do této omáčky sladkou skvrnu, něco kořeněného a zároveň exotickou vůni. Doporučujeme podávat k Foie gras.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Se známým vínem Pedro Ximénez, velmi charakteristickým pro jeho skvělou vůni a chuť, děláme tuto omáčku v želírovaném formátu a získáváme velmi jemnou a elegantní strukturu. Doporučujeme podávat s poněkud tučnějšími produkty jako třeba kachní foie gras.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Tato omáčka se hodí ke grilovanému masu. Ke kuřeti, kachně, krůtě či jakékoli libové maso.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Mango se zeleným pepřem tvoří hořkosladkou kombinaci přizpůsobené středomořskému stylu. Doporučujeme podávat s bílou rybou. Například jako je grilovaný ďas se zeleninou nebo štikozubec obecný s pečenými bramborami.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Rajčata a jablka se skořicí je dvojice, kterou děláme hlavně v letní sezóně. Rajčata jsou zralejší, tudíž je intenzivnější červená barva této omáčky. Doporučujeme kombinovat s rybami. Například s dobrým kusem tuňáka nebo grilovaným lososem.
můžete mít 14.11. - 15.11.