Značka
Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Džem typický pro oblast Empordá, který připravovaly už naše babičky. Směs je velmi obtížné připravit, protože je zapotřebí tři dny, než ovoce zkaramelizuje. Má velmi sladkou chuť.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Tento džem je speciální tím, že obsahuje kousky karamelizované hořké pomerančové kůry. Je vyrobený ze sevillských pomerančů. Poskytuje spoustu vitamínu C.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Ovocná omáčka k sýrům. Hledali jsme dvě podobné textury a našli – broskev a meruňky, jemně sladké, ale velmi aromatické.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Čistá Dijonská hořčice je skvělým doplňkem ke grilovanému masu. Výborně chutná i s kouskem sýru.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Tato dijonská hořčice je pikantní a lehká a je skutečným potěšením z Francie. Ochucena bílým vínem, bude vždy skvělým doplňkem pro vaše maso a vinaigretty.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Vynikající džem. Divoké bobule borůvek jsou ceněné pro svou nakyslou chuť, ale také pro své výživné hodnoty. Ovoce bohaté na vitamín C a antioxidanty, které jim dodávají charakteristickou modrou barvu.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Džem, ve kterém se mísí citrusová chuť čerstvého kiwi a sladká chuť banánu, je velmi originální, protože obsahuje typická semínka kiwi. Jeho sladká chuť a vyváženost vitamínů a minerálů, z něj činí ideální džem pro malé děti!
můžete mít 27.11. - 28.11.
Jablko se skořicí nám dává do této omáčky sladkou skvrnu, něco kořeněného a zároveň exotickou vůni. Doporučujeme podávat k Foie gras.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Se známým vínem Pedro Ximénez, velmi charakteristickým pro jeho skvělou vůni a chuť, děláme tuto omáčku v želírovaném formátu a získáváme velmi jemnou a elegantní strukturu. Doporučujeme podávat s poněkud tučnějšími produkty jako třeba kachní foie gras.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Tato omáčka se hodí ke grilovanému masu. Ke kuřeti, kachně, krůtě či jakékoli libové maso.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Mango se zeleným pepřem tvoří hořkosladkou kombinaci přizpůsobené středomořskému stylu. Doporučujeme podávat s bílou rybou. Například jako je grilovaný ďas se zeleninou nebo štikozubec obecný s pečenými bramborami.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Rajčata a jablka se skořicí je dvojice, kterou děláme hlavně v letní sezóně. Rajčata jsou zralejší, tudíž je intenzivnější červená barva této omáčky. Doporučujeme kombinovat s rybami. Například s dobrým kusem tuňáka nebo grilovaným lososem.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Confiture z červených hroznů s mandlemi z Mallorky. Ovocná omáčka k sýrům.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Ovocná omáčka k sýrům. Doporučené sýry k párování chutí: Roquefort, Gorgonzola, Stilton, Queso de Valdeón, Bleu d´Auvergne, Fourme d´ Ambert, Cabrales, Bleu de Gex, Niva…
můžete mít 27.11. - 28.11.
Ovocná omáčka k sýrům. Doporučené tipy k párování chutí se sýry: Ricotta, Mozzarella, Cottage, Feta.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Je to klasický a velmi ceněný džem, protože plody ostružiníku jsou velmi chutné a zdravé. Je bohatý na železo, draslík a vápník.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Přidejte k čerstvému sýru, ke smetanové zmrzlině nebo k jogurtu. Také vhodné k doplnění s foie gras nebo k čokoládovému dortu.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Delikátní confitury vyrobené z vybraného ovoce, ořechů a koření, balené v malých dózičkách. Ideální kombinace sladkých chutí a sýru.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Pochoutka s kozím sýrem a černými olivami je skvělý zážitek pro vaše chuťové pohárky. Jemná kombinace krémového kozího sýra a vyvážené chuti černých oliv. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgát
můžete mít 27.11. - 28.11.
Pochoutka s kozím sýrem a zelenými olivami je skvělý zážitek pro vaše chuťové poháry. Jemná kombinace krémového kozího sýra a vyvážené chuti zelených oliv. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgá..
můžete mít 27.11. - 28.11.
Skvělý zážitek pro vaše chuťové pohárky. Jemná kombinace krémového kozího sýra a rafinované bazalky. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Kozí sýr se sušenými rajčaty. Skutečná pochoutka pro vaše chuťové pohárky. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Pochoutka ze sušených rajčat ochucený a vázaný mozzarellou, působení tohoto sýra přináší požadovanou krémovost a snižuje kyselost rajčat. Lze jíst na toastu. Nahrazuje přidání rajčat nebo koncentrátu.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Dijonská hořčice je v nostalgickém kameninovém hrnci, který zaručuje optimální konzervaci a zachování charakteristické ostrosti. Je vhodná pro dopečení pokrmů a ke smažení. Hodí se také na grilované maso, vinaigretty nebo ke klobáse.
můžete mít 27.11. - 28.11.