Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Ortomio „Piccadolce“ cherry papričky plněné krémem Pecorino.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Džem typický pro oblast Empordá, který připravovaly už naše babičky. Směs je velmi obtížné připravit, protože je zapotřebí tři dny, než ovoce zkaramelizuje. Má velmi sladkou chuť.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Francouzské sardinky „Label Rouge“ s Espelette paprikou. Tyto sardinky se loví na Saint Gilles Croix-de-Vie, zpracovávají se čerstvé a ve starém stylu ručně. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Tento džem je speciální tím, že obsahuje kousky karamelizované hořké pomerančové kůry. Je vyrobený ze sevillských pomerančů. Poskytuje spoustu vitamínu C.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Tato dijonská hořčice je pikantní a lehká a je skutečným potěšením z Francie. Ochucena bílým vínem, bude vždy skvělým doplňkem pro vaše maso a vinaigretty.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Italské želé bonbóny Le Preziose s ovocnou šťávou. 100% vegan a 100% bez lepku.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Dárkový koš francouzských hrubozrnných paštik od Arnaud. Paštiky se mohou lišit dle skladových zásob. Barva košíku může byt přírodní dle dostupnosti.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Dárkový koš pěn od Arnaud. Francouzské paštiky Arnaud se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Dárkové balení obsahuje:
můžete mít 27.11. - 28.11.
Vynikající džem. Divoké bobule borůvek jsou ceněné pro svou nakyslou chuť, ale také pro své výživné hodnoty. Ovoce bohaté na vitamín C a antioxidanty, které jim dodávají charakteristickou modrou barvu.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Džem, ve kterém se mísí citrusová chuť čerstvého kiwi a sladká chuť banánu, je velmi originální, protože obsahuje typická semínka kiwi. Jeho sladká chuť a vyváženost vitamínů a minerálů, z něj činí ideální džem pro malé děti!
můžete mít 27.11. - 28.11.
Jablko se skořicí nám dává do této omáčky sladkou skvrnu, něco kořeněného a zároveň exotickou vůni. Doporučujeme podávat k Foie gras.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Se známým vínem Pedro Ximénez, velmi charakteristickým pro jeho skvělou vůni a chuť, děláme tuto omáčku v želírovaném formátu a získáváme velmi jemnou a elegantní strukturu. Doporučujeme podávat s poněkud tučnějšími produkty jako třeba kachní foie gras.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Tato omáčka se hodí ke grilovanému masu. Ke kuřeti, kachně, krůtě či jakékoli libové maso.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Mango se zeleným pepřem tvoří hořkosladkou kombinaci přizpůsobené středomořskému stylu. Doporučujeme podávat s bílou rybou. Například jako je grilovaný ďas se zeleninou nebo štikozubec obecný s pečenými bramborami.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Rajčata a jablka se skořicí je dvojice, kterou děláme hlavně v letní sezóně. Rajčata jsou zralejší, tudíž je intenzivnější červená barva této omáčky. Doporučujeme kombinovat s rybami. Například s dobrým kusem tuňáka nebo grilovaným lososem.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Ovocná omáčka k sýrům. Hledali jsme dvě podobné textury a našli – broskev a meruňky, jemně sladké, ale velmi aromatické.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Confiture z červených hroznů s mandlemi z Mallorky. Ovocná omáčka k sýrům.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Ovocná omáčka k sýrům. Doporučené sýry k párování chutí: Roquefort, Gorgonzola, Stilton, Queso de Valdeón, Bleu d´Auvergne, Fourme d´ Ambert, Cabrales, Bleu de Gex, Niva…
můžete mít 27.11. - 28.11.
Ovocná omáčka k sýrům. Doporučené tipy k párování chutí se sýry: Ricotta, Mozzarella, Cottage, Feta.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Je to klasický a velmi ceněný džem, protože plody ostružiníku jsou velmi chutné a zdravé. Je bohatý na železo, draslík a vápník.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Přidejte k čerstvému sýru, ke smetanové zmrzlině nebo k jogurtu. Také vhodné k doplnění s foie gras nebo k čokoládovému dortu.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Delikátní confitury vyrobené z vybraného ovoce, ořechů a koření, balené v malých dózičkách. Ideální kombinace sladkých chutí a sýru.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Naprostá delikatesa. 100% maso z noh Kamčatského kraba. Kamčatský (královský) krab má velmi chutné a jemné maso srovnatelné s humřím, velmi ceněné labužníky..
můžete mít 27.11. - 28.11.