Značka
Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Naprostá delikatesa. 100% maso z noh Kamčatského kraba. Kamčatský (královský) krab má velmi chutné a jemné maso srovnatelné s humřím, velmi ceněné labužníky..
můžete mít 29.11. - 2.12.
Rádi bychom vám nabídli řadu slavnostních receptů zaměřených na impozantní lanýž. Nechte se okouzlit touto nádhernou zemitou vůní, zdobenou jemným nádechem lehce praženého sušeného ovoce a lískových ořechů .
můžete mít 29.11. - 2.12.
Rádi bychom vám nabídli řadu slavnostních receptů zaměřených na impozantní lanýž. Nechte se okouzlit touto nádhernou zemitou vůní, zdobenou jemným nádechem lehce praženého sušeného ovoce a lískových ořechů .
můžete mít 29.11. - 2.12.
Pochoutka s kozím sýrem a černými olivami je skvělý zážitek pro vaše chuťové pohárky. Jemná kombinace krémového kozího sýra a vyvážené chuti černých oliv. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgát
můžete mít 29.11. - 2.12.
Skvělý zážitek pro vaše chuťové pohárky. Jemná kombinace krémového kozího sýra a rafinované bazalky. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Kozí sýr se sušenými rajčaty. Skutečná pochoutka pro vaše chuťové pohárky. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Pochoutka ze sušených rajčat ochucený a vázaný mozzarellou, působení tohoto sýra přináší požadovanou krémovost a snižuje kyselost rajčat. Lze jíst na toastu. Nahrazuje přidání rajčat nebo koncentrátu.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány bez barviv nebo konzervačních látek.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Dijonská hořčice je v nostalgickém kameninovém hrnci, který zaručuje optimální konzervaci a zachování charakteristické ostrosti. Je vhodná pro dopečení pokrmů a ke smažení. Hodí se také na grilované maso, vinaigretty nebo ke klobáse.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Čistá Dijonská hořčice je skvělým doplňkem ke grilovanému masu. Výborně chutná i s kouskem sýru.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Čistá Dijonská hořčice je skvělým doplňkem ke grilovanému masu. Výborně chutná i s kouskem sýru
můžete mít 29.11. - 2.12.
Dijonská hořčice na bílém víně je výborná k masu, na vinaigretty a krémové omáčky.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Hrubozrnná hořčice je velmi vhodná do kuchyně. Můžete s ní marinovat a ochucovat omáčky. Pěkná keramická nádoba se dobře hodí i na jídelní stůl.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Dijonská hořčice na bílém víně je výborná k masu, na vinaigretty a krémové omáčky.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Tato dijonská hořčice oplývá klasickými provensálskými příchutěmi. Červené papriky, česnek, panenský olivový olej a provensálské bylinky dodávají této hořčici jasnou a letní chuť. Hořčice doplňuje kuře, ryby a čerstvou zeleninu například na křupavé bagetě
můžete mít 29.11. - 2.12.
Tato dijonská hořčice oplývá klasickými provensálskými příchutěmi. Červené papriky, česnek, panenský olivový olej a provensálské bylinky dodávají této hořčici jasnou a letní chuť. Hořčice doplňuje kuře, ryby a čerstvou zeleninu například na křupavé bagetě..
můžete mít 29.11. - 2.12.
Dopřejte svým chuťovým buňkám autentickou bazalkovou dijonskou hořčici. Tento úžasný a ohromující vylepšovač jídel, vyrobený z nejlepších surovin, se stane nedílnou součástí vaší kuchyně. Tato mimořádně lahodná chuť koření, oceněná pro svou štiplavou, sil..
můžete mít 29.11. - 2.12.
Dopřejte svým chuťovým buňkám autentickou bazalkovou dijonskou hořčici. Tento úžasný a ohromující vylepšovač jídel, vyrobený z nejlepších surovin, se stane nedílnou součástí vaší kuchyně. Tato mimořádně lahodná chuť koření, oceněná pro svou štiplavou, sil..
můžete mít 29.11. - 2.12.
Tato přirozeně ochucená dijonská hořčičná specialita je vhodná pro použití v kreativní kuchyni díky čerstvému francouzskému estragonu a zelené barvě. Hodí se na salátovou vinaigretu, drůbež, lehké maso a rybí omáčky
můžete mít 29.11. - 2.12.
Tato přirozeně ochucená dijonská hořčičná specialita je vhodná pro použití v kreativní kuchyni díky čerstvému francouzskému estragonu a zelené barvě. Hodí se na salátovou vinaigretu, drůbež, lehké maso a rybí omáčky.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Tato ořechová hořčice je vyrobena smícháním tradičně mleté dijonské hořčice s ořechy z francouzského Perigordu. Jejich chuť je jedinečná. Plná hořčičná chuť je skvělá s čímkoliv slaným. Potřete s ní nakrájené kuře, grilovaný sendvič, nebo vytvořte vinaig…
můžete mít 29.11. - 2.12.
Dijonská hořčice se zeleným pepřem je skvělá na dressing s olivovým olejem. Po smíchání s olivovým olejem vytvoříte výtečnou zálivku na salát, nebo k masu, na grilování.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Dijonská hořčice se zeleným pepřem je skvělá na dressing s olivovým olejem. Po smíchání s olivovým olejem vytvoříte výtečnou zálivku na salát, nebo k masu, na grilování.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Tato přirozeně ochucená dijonská hořčice je specialita pro všechny milovníky pálivého. Hodí se skvěle k masu nebo na grilování.
můžete mít 29.11. - 2.12.