10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 12562001

Edmond Fallot DIJONSKÁ HOŘČICE S ESTRAGONEM, 210G - SKLO

Edmond Fallot DIJONSKÁ HOŘČICE S ESTRAGONEM, 210G - SKLO

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Tato přirozeně ochucená dijonská hořčičná specialita je vhodná pro použití v kreativní kuchyni díky čerstvému francouzskému estragonu a zelené barvě. Hodí se na salátovou vinaigretu, drůbež, lehké maso a rybí omáčky Celý popis
82 Kč
0,40 Kč/g
Zboží od: GOURMET PARTNERS
82 Kč
0,40 Kč/g
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

2.1.2025 na výdejním místě
30.12.2024 - 2.1.2025 na vaší adrese

Popis

EDMOND FALLOT DIJONSKÁ HOŘČICE S ESTRAGONEM, 210G – SKLO

Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy.

Jeho dědici, dychtiví uchovat si tuto proslulost, pokračují v jeho stopách a věnují maximální pozornost kvalitě svých produktů a dbají na to, aby i nadále spojovali tradici s inovacemi. Nabízejí tak spotřebitelům produkt, který má zaručené vlastnosti i původ.

Hořčice Edmond Fallot používají špičkoví kuchaři po celém světě.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak jako skvělý kuchař rád kombinuje různé příchutě, tak i vyváženosti a jemnosti hořčic Edmond Fallot je dosaženo použitím autentických surovin vysoké kvality z nejlepších zdrojů.

Hořčice Edmond Fallot nabízejí širokou škálu pikantních příchutí, které okoření nejrůznější omáčky a předkrmy, připravené za okamžik.

Vychutnejte si hořčice Edmond Fallot v kombinaci s bílým vínem, zeleným pepřem, vlašskými ořechy, provensálským kořením, estragonem, perníkem a medem, nebo bazalkou.

Na talíři nebo v omáčkách jsou tyto hořčice velmi atraktivní a chutné.

Dijonská hořčice vznikla v 18. století, kdy její tvůrci objevili, že když se do hnědých hořčičných semínek přidá hroznová šťáva a následná směs se poté mele na mlýnských kamenech, tak právě přidávání této šťávy zabraňuje tomu, aby se tato jemná pasta zahřívala. Tímto způsobem byla nakonec vytvořena vysoce kvalitní Dijonská hořčice.

Tato přirozeně ochucená dijonská hořčičná specialita je vhodná pro použití v kreativní kuchyni díky čerstvému francouzskému estragonu a zelené barvě. Hodí se na salátovou vinaigretu, drůbež, lehké maso a rybí omáčky.

Složení: Voda, hořčičné semínka, ocet, sůl, aromatické byliny, listy estragonu (0,9%), antioxidant: disiřičitan draselný, kyselina: kyselina citronová, koření.

Výživové údaje na 100g:

energetická hodnota: 592kJ / 142kcal,

tuky: 11g

-z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5g,

sacharidy: 5,2g,

-z toho cukry 2,2g,

bílkoviny: 7,6g,

sůl: 6,2 g.

Hmotnost: 210g

Vyrobeno ve Francii.