Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Suché červené víno z italské oblasti Abruzzo. Intenzivní ovocná vůně i chuť. Příjemná kyselinka a spíš nižší tříslovina. Vynikající poměr kvalita x cena.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Suché červené víno z italské oblasti Abruzzo. Intenzivní ovocná vůně i chuť. Příjemná kyselinka a spíš nižší tříslovina. Vynikající poměr kvalita x cena. Výhodné 1,5 litrové balení.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Suché bílé víno z italské oblasti Benátsko
můžete mít 25.11. - 26.11.
Suché bílé víno z italské oblasti Benátsko ve výhodném 1,5 litrovém balení
můžete mít 25.11. - 26.11.
Krásné červené Primitivo, které se vyrábí výhradně z ručně sbíraných hroznů. Charakteristická vůně i chuť třešní v čokoládě. Plné, komplexní, s dlouhou dochutí.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Lavarossa je krásné Primitivo z jihu Itáli, konkrétně z regionu Apulie, oblast Gioia del Colle DOC. Ovocné, lehce kořeněné, s příjemnou tříslovinou a nižší kyselinkou.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Primitivo je zřejmě jedna z nejznámějších italských odrůd. Petrizza pochází z regionu Apulie. Výraznější, ovocné a lehce kořeněné.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Zástupce oranžových vín. Vyrobené z odrůdy Tramín. Naturální , nefiltrované, minimální obsah cukru, intenzivní vůně i chuť.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Osvěžující alkoholický nápoj na bázi Prosecca a Aperolu.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Šumivé víno vyrobené metodou Charmat, které je ztělesněním charakteristických vůní a chutí oblasti Asolo DOCG. Krémová pěna, která je dlouhotrvající. Obsah cukru Extra Dry – 15 g/l
můžete mít 25.11. - 26.11.
Svěží perlivé prosecco, které pochází z vinic oblasti Asolo DOCG.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Prosecco Meliora bylo vyrobena aby oslavilo původní vinaře a jejich pradávné postupy. Vyrábí se z ručně sbíraných hroznů a rostliny rostou z půd, které jsou bohaté na sedimenty, díky nimž má vzniklé víno charakteristickou minerální chuť.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Naprostá novinka – růžové prosecco. Kombinace odrůd Glera a Pinot Nero. Sekundární kvašení minimálně 60 dnů. Jednoročníkové hrozny – Millesimato.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Šumivé víno vyrobené přírodním kvašením metodou Charmat. Intenzivní a dlouhotrvající perlení zvýrazňuje jeho ovocnou vůni i chuť. Obsah cukru Brut – 11 g/l
můžete mít 27.11. - 29.11.
Šumivé víno vyrobené přírodním kvašením metodou Charmat. Intenzivní a dlouhotrvající perlení zvýrazňuje jeho ovocnou vůni i chuť. Obsah cukru Extra Dry – 15 g/l
můžete mít 27.11. - 29.11.
Naturálně kvašené perlivé prosecco, které se díky svému příjemnému květinovému aromatu hodí pro každou příležitost. Obsah cukru 12–13g/l
můžete mít 25.11. - 26.11.
Šumivé víno vyrobené metodou Charmat, které je charakteristické intenzivní a elegantní vůní. Vynikající do míchaných nápojů, jako je Spritz, Mimosa nebo Bellini.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Šumivé víno vyrobené metodou Charmat, které je charakteristické intenzivní ovocnou vůní. Vynikající v kombinaci s dezerty.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Šťavnaté bílé víno, ve kterém je dominantní vůně grapefruitu.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Odrůda, ze které je vyrobené toto víno se jmenuje Corvina, která je hlavní odrůdou pro celosvětově známé Amarone.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Krásné červené víno plné ovocných vůní a chutí. Jemná tříslovina dělá téměř sametovou chuť. Červené víno, které je velice líbivé.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Růžové prosecco od vinařství Villa Sandi. Kombinací odrůd Glera a Pinot Nero vzniklo toto delikátní prosecco.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Polosuchý Riesling, ve kterém se krásně snoubí přirozená sladkost s kyselinkou. Jemná, až krémová chuť na patře.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Suchý Riesling z německé oblasti Pfalz. Ovocný, krémový a krásně minerální.
můžete mít 25.11. - 26.11.