Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna. Celozrnná žitná mouka je vhodná k přípravě tradičního chlebového kvásku a na pečení chleba.
Momentálně nedostupné
Chlebová mouka osahuje část obalu zrna a klíčku. Na chlebové mouky vybíráme zrna s nejlepší pekařskou kvalitou. Při mletí zachováváme část obalu zrna a klíčku, a proto obsahují PROBIO chlebové mouky více vlákniny a cenných živin než mouky bílé. Na delší dobu zasytí.
Momentálně nedostupné
Mungo jsou malé zelené fazolky, které vynikají charakteristickou vůní a spoustou živin. Můžete si je dopřát v salátu, v polévce či je přidat do masových i zeleninových pokrmů.Nejčastěji se konzumují naklíčené. Jak klíčit? Fazolky důkladně propláchněte a namočte přes noc do mísy.
Momentálně nedostupné
Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku. Je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bílkovin, vysoký obsah rutinu (flavonoid), obsahuje vitaminy skupiny B a minerální látky.
Momentálně nedostupné
Quinoa je pseudoobilovina, dříve hojně pěstovaná jihoamerickými národy, která v posledních letech zažívá svůj návrat a renesanci. Je přirozeně bezlepková, nutričně hodnotá díky vysokému obsahu bílkovin a širokému spektru amynokyselin.
Momentálně nedostupné
Basmati rýže získala svůj název podle své příjemné vůně. Basmati znamená v sanskrtu „voňavá“. Její zrno je krásně štíhlé a podlouhlé a po uvaření zústává dokonale sypké. Basmati bílá prochází mechanickým loupáním a obrušováním, a tak vyniká čistou bílou barvou.
Momentálně nedostupné
Rýže pestrobarevná je výtečnou směsí dlouhozrnné rýže natural, červené rýže a divoké neboli „indiánské rýže“. Dopřejte si originalitu a dodejte vašemu pokrmu barevnost a netradičnost. Pestrobarevná rýže nádherně vynikne v salátech, rizotu, pilafu a pokrmech typu „rychlá pánev“.
Momentálně nedostupné
Dýňová semínka jsoujeden z nejlepších přírodních zdrojů zinku, významným zdrojem roslinných omega 3 kyselin a zdrojem vitamínu A, E, D, B a kyseliny listové. Dýňová semena mají příjemnou oříškovou chuť i široké využití.
Momentálně nedostupné
Slunečnicová semínka obsahují 49 % tuků, z nichž se vyrábí výborný kuchyňský olej, 23 % bílkovin (podobně jako maso) a jen 8 % sacharidů. Jsou jedním z nejbohatších zdrojů vitaminu E a vitaminu B1. Také jsou bohatá na železo, hořčík, vápník a fosfor.
Momentálně nedostupné
Pšenice jednozrnka je vůbec nejstarší domestifikovaný druh pšenice. Náš organismus si na trávení těchto prastarých nepřešlechtěných plodin zvykal po mnoho tisíc let a umí je dokonale využít.
Momentálně nedostupné
Ovesné vločky patří mezi oblíbené potraviny sportovců i výživových specialistů. A není divu – díky svým neobyčejným vlastnostem představují perfektní zdroj energie a živin.
Momentálně nedostupné
Rýžové vločky nabízí bezlepkovou variantu oblíbených kaší a dezertů. Jsou o něco tvrdší něž vločky z jiných obilovin, proto si je předem namočte a pak uvařte. Vznikne vám tak krásně lepivá hustá hmota, kterou můžete dále využít na lahodné pudinky, kaše, pomazánky a lehké dezerty.
Momentálně nedostupné
Jsou zdravější variantou k těstovinám z bílé pšeničné mouky. Díky celozrnné mouce obsahují hodně vlákniny a zasytí na delší dobu. Celozrnná vřetena chutnají skvěle jako příloha, v salátech, zapečených pokrmech i studených zeleninových směsích.
Momentálně nedostupné
Jsou zdravější variantou k těstovinám z bílé pšeničné mouky. Díky celozrnné mouce obsahují hodně vlákniny a zasytí na delší dobu. Celozrnná vřetena chutnají skvěle jako příloha, v salátech, zapečených pokrmech i studených zeleninových směsích.
Momentálně nedostupné
Jsou zdravější variantou k těstovinám z bílé pšeničné mouky. Díky celozrnné mouce obsahují hodně vlákniny a zasytí na delší dobu. Celozrnná vřetena chutnají skvěle jako příloha, v salátech, zapečených pokrmech i studených zeleninových směsích.
Momentálně nedostupné
Žito je v Česku jedna z nejoblíbenějších obilovin.
Momentálně nedostupné
Hrách loupaný půlený Vás přesvědčí, že luštěninový pokrm uvaříte snadno, rychle a bez zdlouhavého namáčení. Během krátké chvíle uvaříte krémovou polévku i skvělou kaši. Hrách je nevýznamnější a nejrozšířenější luštěninou u nás. Česko má přímo svoji „hrachovou“ historii.
Momentálně nedostupné
Jáhly jsou šetrně oloupaná zrnka prosa setého. Jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a navíc přirozeně bezlepkové. Jáhly se mohou připravit na sladko i na slano. Používají se do polévek, kaší, placek, pomazánek, salátů a jako příloha různých masových i zeleninových pokrmů.
Momentálně nedostupné
Bezvaječná kolínka z celozrnné mouky, která obsahuje obal zrna a klíček. Jsou bohatá na vlákninu, bílkoviny a zasytí na dlouhou dobu.
Momentálně nedostupné
Bezvaječná kolínka špaldovo-pohanková – celozrnná kombinace plnohodnotných plodin. Bohatá na vlákninu a bílkoviny zasytí na dlouhou dobu. Vhodná jako příloha, do salátu, rychlých pánví apod.
Momentálně nedostupné
Kukuřičná krupice je vhodná nejen na bezlepkové vaření. Je univerzální a má příjemnou nasládlou chuť. Vhodná je na přípravu kaší, nočků, kapání do polévek a karbenátků. Složení: 100 % kukuřičná krupice BIO Balení: 450 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Momentálně nedostupné
Krupice ovesná jse správnou volbou suroviny na ranní kaši – bez vaření. Během pár minut z ní připravíte vynikající a voňavou, sytou kaši. Stačí zalít horkou vodou, nechat nabobtnat a pak dochutit dle vašeho přání – oříšky, semínka, ovoce, sirup, med či strouhaná čokoláda.
Momentálně nedostupné
Pohanková krupice je ideální pro ranní bezlepkovou krupicovou kaši. Meleme ji pro vás v celozrnné variantě v našem bezlepkovém bio mlýně. Využijete ji i na přípravu knedlíčků, noků a jemné zavářky do polévek a omáček. Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku.
Momentálně nedostupné
Celozrnnou krupici mějte vždy doma po ruce, je skvělá k přípravě snídaně i k večeře. Její celozrnnost pozvedne krupicovou kaši na plnohodnotné, syté jídlo se spoustou vlákniny a vitamínů. Vhodná je také na přípravu knedlíčků, nočků nebo na zahušťování.
Momentálně nedostupné