Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Původ palem, na kterých rostou všemi známé kokosy není přesně znám, ale lidé se domnívají, že pocházejí z ostrova Mu, který se nachází v Pacifiku. Kokosovník ořechoplodý (tj. druh palmy, na kterém rosou kokosy) se pěstuje již přes 3000 let, avšak k nám do Evropy se dostal až v 16. století.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna.
můžete mít 28.11. - 29.11.
BIO jáhly se řadí mezi bezlepkové obiloviny. Ví se, že je bohatá na vlákninu, železo a zinek. Vláknina pomáhá udržovat zdravou funkci střev. Železo je důležité pro tvorbu červených krvinek a zinek je nezbytný pro správnou funkci imunitního systému. Můžete je připravit různými způsoby.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Oves je jedna z nejznámějších a také jedna z nejvíce nutričně hodnotných obilovin. Mezi její skvělé vlastnosti patří vysoký obsah rozpustné a nerozpustné vlákniny, vyšší obsah bílkovin, ovesné sacharidy se pomalu vstřebávají a zasytí tak na dlouhou dobu.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka polohrubá je vhodná k přípravě litých těst, na bábovky, perníky, makovníky, a bublaniny.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Pšeničná bílkovina, známá také jako pšeničný lepek, je získávána z pšenice a je ceněna zejména pro své vlastnosti při pečení a v potravinářském průmyslu.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Manioková (též tapioková) mouka je přirozeně bezlepková. Jak ale vzniká? Stačí najít rostlinu zvanou maniok jedlý. Právě z jejich kořenů se mouka vytváří.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Kukuřičná polenta se k nám dostala pravděpodobně z Balkánského poloostrova, kde je velmi vyhlášená. Co to ale je? Kukuřičná polenta je svým způsobem kaše, která se dělá z kukuřičné krupice. Pokud ale polentu smícháte s menším obsahem vody, hmota ztuhne a můžete si vytvořit domácí kukuřičný knedlík…
můžete mít 28.11. - 29.11.
Pšenice je obilovina bohatá na vlákninu a bílkoviny (z nich především lepek).
můžete mít 28.11. - 29.11.
Tapiokový (maniokový) škrob se získává z oddenku manioku – tropické rostliny pocházející z Ameriky, která dosahuje výšky 1 až 3 metry . Škrob obsahuje velké množství sacharidů a bílkovin. Je vhodný také pro celiaky a jiné alergiky, protože je přirozeně bezlepkový a neobsahuje žádné alergeny.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Rodinný mlýn Šmajstrla se specializuje na šetrné mechanické loupání české pohanky, při kterém jsou zachovány veškeré vitamíny. Pohanka z tohoto mlýna je přirozeně bezlepková, protože se zde zpracovává pouze česká pohanka, což eliminuje riziko kontaminace lepkem.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Celozrnná pohanková mouka, na rozdíl od světlé, obsahuje nažku včetně slupky, což ovlivňuje její barvu i vlastnosti. Má šedý odstín, který během práce s těstem přechází do hnědočerné, ale po upečení světlá. Díky své struktuře a složení rychleji kvasí, což ji činí ideální pro pečení chleba.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Jedlá soda potravinářšká 250g
můžete mít 28.11. - 29.11.
BIO kukuřičný škrob je vyroben z kukuřičného škrobu získávaného z pouze kvalitní a biologicky pěstované kukuřice.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Banány jsou staré asi tak, jako sám svět. No, možná ne tak staré, ale lidstvo je zná už dlouho, protože první zmínky o nich se našly v buddhistických spisech z roku 600 př.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Banány jsou staré asi tak, jako sám svět. No, možná ne tak staré, ale lidstvo je zná už dlouho, protože první zmínky o nich se našly v buddhistických spisech z roku 600 př.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Banány jsou staré asi tak, jako sám svět. No, možná ne tak staré, ale lidstvo je zná už dlouho, protože první zmínky o nich se našly v buddhistických spisech z roku 600 př.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Banány jsou staré asi tak, jako sám svět. No, možná ne tak staré, ale lidstvo je zná už dlouho, protože první zmínky o nich se našly v buddhistických spisech z roku 600 př.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Bulgur medium BIO je vyroben z pšeničných zrn, která jsou před vařením částečně propařována a následně rozdrcená na drobná zrnka. Jeho výhodou je vysoký podíl vlákniny, která je důležitá pro správné fungování trávení. Obsahuje také bílkoviny důležité pro stavbu a obnovu svalové hmoty.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Bulgur medium BIO je vyroben z pšeničných zrn, která jsou před vařením částečně propařována a následně rozdrcená na drobná zrnka. Jeho výhodou je vysoký podíl vlákniny, která je důležitá pro správné fungování trávení. Obsahuje také bílkoviny důležité pro stavbu a obnovu svalové hmoty.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Bulgur pšeničný celozrnný je chutnou a zdravou alternativou k obilovinám. Je vyroben z celých zrnek pšenice, díky čemuž si zachovává vysokou nutriční hodnotu. Obsahuje bohaté množství vlákniny, jež podporuje zdravé trávení.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Celozrnný kuskus BIO je zdravá a chutná alternativa klasického kuskusu. Je vyroben z celozrnné semoliny, která je bohatým zdrojem vlákniny, vitaminů a minerálů. Kuskus je dobrým zdrojem vlákniny, která je důležitá pro zdraví trávení.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Celozrnný kuskus BIO je zdravá a chutná alternativa klasického kuskusu. Je vyroben z celozrnné semoliny, která je bohatým zdrojem vlákniny, vitaminů a minerálů. Kuskus je dobrým zdrojem vlákniny, která je důležitá pro zdraví trávení.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Černušková mouka je mletý produkt ze semen černušky seté (Nigella sativa), známé také jako černý kmín. Tato semena mají silnou, výraznou chuť a jsou známá svými zdravotními přínosy, včetně protizánětlivých, antioxidačních a antibakteriálních vlastností.
můžete mít 28.11. - 29.11.