Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Červená čočka je připravená během 15 min. Nenadýmá a je výborně stravitelná. Při vaření se rozpadá, proto je vhodná především do polévek, pomazánek, kaší a pikantních předkrmů nebo jako základ indických pokrmů typu „dhal“.
Momentálně nedostupné
Červená čočka neloupaná je krásně hnědočervená a rychle uvařená. Je však dobré ji před vařením na 2 hodiny namočit do vody. Narozdíl od své půlené, loupané sestřičky se po vaření nerozpadne, naopak nádherně drží tvar. Bude tak ozdobou vašich salátů, polévek, rizot a pilafů.
Momentálně nedostupné
Zelená čočka – po uvaření pěkně drží tvar a bude Vám skvělou přílohou k pokrmům, dodá jiskru Vašim rizotům i pilafům. Zkuste ji přidat do pokrmů typu „rychlá pánev“, do polévek či salátů. Kromě tradiční přípravy můžete její chuť zvýraznit několika kapkami citrónové šťávy nebo ovocného octa.
Momentálně nedostupné
Balení: 400 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Momentálně nedostupné
Červená čočka neloupaná je krásně hnědočervená a rychle uvařená. Je však dobré ji před vařením na 2 hodiny namočit do vody. Narozdíl od své půlené, loupané sestřičky se po vaření nerozpadne, naopak nádherně drží tvar. Bude tak ozdobou vašich salátů, polévek, rizot a pilafú.
Momentálně nedostupné
Červená čočka je skvělým zdrojem rostlinných bílkovin a také vlákniny, proto zasytí a upraví trávení. Obsahuje také vyšší množství železa a vitamínu B6. Červená čočka se nemusí namáčet a je připravená během 15 min, nenadýmá a je výborně stravitelná.
Momentálně nedostupné
Zelená čočka – po uvaření pěkně drží tvar a bude Vám skvělou přílohou k pokrmům, dodá jiskru Vašim rizotům i pilafům. Zkuste ji přidat do pokrmů typu „rychlá pánev“, do polévek či salátů. Kromě tradiční přípravy můžete její chuť zvýraznit několika kapkami citrónové šťávy nebo ovocného octa.
Momentálně nedostupné
Fazole bílá ledvina má příjemnou máslovou strukturu, jemnou chuť a pevný tvar. Stejně jako ostatní luštěniny je bohatým zdrojem rostlinných bílkovin a vlákniny. Obohatí Vaše saláty, nezkazí žádnou polévku, přílohu ani rizoto.
Momentálně nedostupné
Stejně jako ostatní luštěniny je i červená fazole zdrojem rostlinných bílkovin. Má také dostatek vlákniny. Fazole červená ledvina pochází ze Střední Ameriky, někdy je označována jako „chilli fazole“ a v Mexiku se z ní připravuje tradiční jídlo „chilli con carne“ (chilli s masem).
Momentálně nedostupné
Pramáti všech pšenic… Jednozrnka je nejstarším domestifikovaným druhem pšenice, pěstovali ji již lidé v mladší době kamenné. Nikdy nebyla šlechtěna a zachovala si tak pro člověka příznivé složení.
Momentálně nedostupné
Kukuřičná krupice BIO je skvělá surovina, kterou můžete využít v kuchyni na mnoho různých způsobů. Zde je několik nápadů na její použití:Polenta: Tradiční italský pokrm, který se připravuje vařením kukuřičné krupice ve vodě nebo vývaru, dokud nevznikne hustá kaše.
Momentálně nedostupné
Celozrnná špaldová krupice na tu nejlahodnější krupicovou kaši. Celozrnná špaldová krupice – to je pro nás nezbytnost. Zamilují si ji nejen vaše děti ale i vy. Protože s ní bude vaše ranní krupicová kaše vydatnější, výživnější, voňavější.
Momentálně nedostupné
Len hnědý – superpotravina z našich polí. Obsahuje cenné mastné kyseliny, rozpustnou in erozpustnou vlákninu, která podporuje správnou funkci a pročištění střev. Abyste všech výhod lnu ce nejvíce využili, dejte si ho bez tepelné úpravy.
Momentálně nedostupné
Len zlatý – superpotravina z našich polí. Obsahuje cenné mastné kyseliny, rozpustnou i nerozpustnou vlákninu, která podporuje správnou funkci a pročištění střev. Abyste všech výhod lnu ce nejvíce využili, dejte si ho bez tepelné úpravy.
Momentálně nedostupné
Chlebové mouky jsou tzv. zlatá střední cesta, něco mezi severem a jihem,
mezi černou a bílou, takže mezi čím a čím? Mezi hladkou, tedy světlou a celozrnnou moukou.
Momentálně nedostupné
Pšeničnou celozrnnou mouku vám šetrně meleme v našem jedinečném bio mlýně. Pšeničnou celozrnnou moukou doplňte z 1/3 ke svým oblíbeným receptům. Celozrnné mouky mají oproti bílým více živin a vlákniny. Na naší mouce si zakládáme, protože známe každý její krok výroby.
Momentálně nedostupné
Chlebové mouky jsou tzv. zlatá střední cesta, něco mezi severem a jihem, mezi černou a bílou, takže mezi čím a čím? Mezi hladkou, tedy světlou a celozrnnou moukou.
Momentálně nedostupné
Špaldová mouka celozrnná hrubě mletá umí výborné knedlíky. Špladovou mouku celozrnnou hrubě mletou přidáváme do klasických houskových knedlíků. Jsou pak trochu tmavší, pevnější a déle vás zasytí.
Momentálně nedostupné
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna.
Momentálně nedostupné
Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček.
Momentálně nedostupné
Pšenice červená je jeden z původních druhů obilovin. Její červená, až nahnědlá barva je způsobena přirozeným obsahem flavonoidů (katechinu a taninu) a antokyanů. Antokyan je přírodní barvivo, významný antioxidant s pozitivním vlivem na lidské zdraví.
Momentálně nedostupné
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna. Celozrnná žitná mouka je vhodná k přípravě tradičního chlebového kvásku a na pečení chleba.
Momentálně nedostupné
Chlebová mouka osahuje část obalu zrna a klíčku. Na chlebové mouky vybíráme zrna s nejlepší pekařskou kvalitou. Při mletí zachováváme část obalu zrna a klíčku, a proto obsahují PROBIO chlebové mouky více vlákniny a cenných živin než mouky bílé. Na delší dobu zasytí.
Momentálně nedostupné
Mungo jsou malé zelené fazolky, které vynikají charakteristickou vůní a spoustou živin. Můžete si je dopřát v salátu, v polévce či je přidat do masových i zeleninových pokrmů.Nejčastěji se konzumují naklíčené. Jak klíčit? Fazolky důkladně propláchněte a namočte přes noc do mísy.
Momentálně nedostupné