Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Chlebové mouky jsou tzv. zlatá střední cesta, něco mezi severem a jihem,
mezi černou a bílou, takže mezi čím a čím? Mezi hladkou, tedy světlou a celozrnnou moukou.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna. Celozrnná žitná mouka je vhodná k přípravě tradičního chlebového kvásku a na pečení chleba.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku. Je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bílkovin, vysoký obsah rutinu (flavonoid), obsahuje vitaminy skupiny B a minerální látky.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku. Je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bílkovin, vysoký obsah rutinu
(flavonoid), obsahuje vitaminy skupiny B a minerální látky. Díky tomu příznivě ovlivňuje naši imunitu a dobře působí i na nervovou a cévní soustavu.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Kukuřičná polenta je ta správná volba na rychlý oběd či večeři. Hotovo je za pár minut. Tento tradiční Italký pokrm chutná výborně k masu či zelenině, na sladko i jen tak posypaný sýrem a politý máslem.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Pšenice je obilovina bohatá na vlákninu a bílkoviny (z nich především lepek).
můžete mít 5.12. - 6.12.
Basmati rýže získala svůj název podle své příjemné vůně. Basmati znamená v sanskrtu „voňavá“. Její zrno je krásně štíhlé a podlouhlé a po uvaření zústává dokonale sypké. Basmati bílá prochází mechanickým loupáním a obrušováním, a tak vyniká čistou bílou barvou.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Rýže dlouhozrnná natural není loupaná ani leštěná, proto si zachovává vyšší obsah vlákniny i vitamínů. K uvaření bude potřebovat delší dobu, počítejte tak s 50 – 60 minutami. Po uvaření je krásně křupavá, s výraznou chutí i vůní.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Rýže dlouhozrnná bílá vyniká svou krásnou barvou, rychlou přípravou a příjemnou chutí. Za 15 – 20 min získáte vynikajicí přílohu k vašim masovým i zeleninovým pokrmům, k omáčkám nebo luštěninovým směsím.Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti 75 %.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Ječmen je méně známá obilovina se skvělými výživovými vlastnostmi – má vysoký obsah vlákniny (velkou část tvoří rozpustná vláknina, tzv. betaglukany), čímž působí blahodárně na naše trávení a snižuje cholesterol. Obsahuje hodně bílkovin, vitaminy skupiny B a minerální látky.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Bezlepkové ovesné vločky jsou řešením pro všechy, kdo milují ovesnou kaši či müsli, ale nechtějí či nemohou lepek. Oves sám o sobě lepek neobsahuje, je ale potřeba ho bezpečně a odděleně zpracovat. Naše bezlepkové ovesné vločky pocházejí z farmy, kde o oves pečují velmi pečlivě.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Ovesné vločky patří mezi oblíbené potraviny sportovců i výživových specialistů. A není divu – díky svým neobyčejným vlastnostem představují
perfektní zdroj energie a živin.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Špaldové vločky – na přípravu snídaní, v podobě kaše, musli či granoly.Obohatí vaše domácí housky, rohlíky, chléb či dalamánky. Vmíchejte je buď rovnou do těsta či jimi posypte povrch pečiva po vykynutí. Zahustí polévku a využijete je i na přípravu placek, karbanátků či nádivek.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Žitné vločky obsahují velké množství vlákniny. Jsou vhodné do těsta na domácí chléb či housky, obohaťte jimi polévlu či zpestřete musli nebo granolu. Vyrobit si z nich můžete i domácí müsli tyčinky, skvělé placky, karbanátky a náplně do pečené zeleniny.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Žito je v Česku jedna z nejoblíbenějších obilovin.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Hrách loupaný půlený Vás přesvědčí, že luštěninový pokrm uvaříte snadno, rychle a bez zdlouhavého namáčení. Během krátké chvíle uvaříte krémovou polévku i skvělou kaši. Hrách je nevýznamnější a nejrozšířenější luštěninou u nás. Česko má přímo svoji „hrachovou“ historii.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Hrách loupaný půlený Vás přesvědčí, že luštěninový pokrm uvaříte snadno, rychle a bez zdlouhavého namáčení. Během krátké chvíle uvaříte krémovou polévku i skvělou kaši. Hrách je nevýznamnější a nejrozšířenější luštěninou u nás. Česko má přímo svoji „hrachovou“ historii.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Hrášek sterilovaný ve slanosladkém nálevu. Výborně chutná v salátech, masových a zeleninových pokrmech, v pomazánce, na pizze či slaných koláčích.Skladování:Skladujte v suchu a chladu. Po otevření skladujte při teplotě 4 °C.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Ječmen je méně známá obilovina se skvělými výživovými vlastnostmi – má vysoký obsah vlákniny (velkou část tvoří rozpustná vláknina, tzv. betaglukany), čímž působí blahodárně na naše trávení a snižuje cholesterol. Obsahuje hodně bílkovin, vitaminy skupiny B a minerální látky.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Pšenice jednozrnka je vůbec nejstarší domestifikovaný druh pšenice. Náš organismus si na trávení těchto prastarých nepřešlechtěných plodin zvykal po mnoho tisíc let a umí je dokonale využít.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Bezvaječná žitná kolínka z celozrnné žitné mouky, která obsahuje obal zrna a klíček. Jsou bohatá na vlákninu, bílkoviny a zasytí na dlouhou dobu. Vhodná jako příloha, do salátu, rychlých pánví apod. Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Klasické kroupy v biokvalitě. Ječmen má skvělé výživové vlastnosti – má vysoký obsah vlákniny (velkou část tvoří rozpustná vláknina, tzv. betaglukany), čímž působí blahodárně na naše trávení a snižuje cholesterol. Obsahuje hodně bílkovin, vitaminy skupiny B a minerální látky.
můžete mít 5.12. - 6.12.