Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Délka čepele
Typ nože
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×DostupnostSkladem
Nůž Masahiro MS-8 Deba 180mm [10007]
Deba je nůž japonského stylu používaný především na krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo uříznutím malých kostí.
můžete mít 7.10. - 8.10.
Nůž Masahiro MS-8 Takohiki 210mm [10022] Masahiro Takohiki s délkou čepele 210mm je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se nůž Takohiki stejně jako nůž Yanagiba nejčastěji používá při přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 7.10. - 8.10.
Nůž Masahiro MS-8 Takohiki 240 mm [10023]
Masahiro Takohiki s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb.
můžete mít 7.10. - 8.10.
Nůž Masahiro MS-8 Usuba 180mm [1032]
Usuba je tradiční japonský nůž používaný ke zpracování zeleniny. Vypadá jako úzký sekáček nebo jakýkoli jiný tradiční japonský nůž Nakiri , ale oproti tomu je na jedné straně nabroušený.
můžete mít 7.10. - 8.10.
Nůž Masahiro MS-8 Yanagiba 210mm [10012]
Masahiro Yanagiba s délkou čepele 210 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 7.10. - 8.10.
Nůž Masahiro MS-8 Yanagiba 240mm [10013]
Masahiro Yanagiba s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 7.10. - 8.10.
Nůž Masahiro MS-8 Yanagiba 270mm [10014]
Masahiro Yanagiba s délkou čepele 270 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 7.10. - 8.10.
Nůž Masahiro MSC Chef 180 mm [11052] Je to jeden z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 7.10. - 8.10.
Nůž Masahiro MSC Chef 180mm [11062]
Je to jeden z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 7.10. - 8.10.
Nůž Masahiro MSC Nakiri 160mm [11054]
MSC Nakiri 160 mm je víceúčelový nástroj, který lze použít k sekání, krájení a krájení na kostičky nebo k jemnému sekání čerstvých produktů.
můžete mít 7.10. - 8.10.
Nůž Masahiro MSC Paring 120mm [11056]
MSC Paring 120mm je univerzální nůž připomínající menší verzi kuchařského nože. Jeho všestranné použití, osvědčené všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj dělá nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení.
můžete mít 7.10. - 8.10.
Nůž Masahiro MSC Santoku 165 mm [11051]
Nůž Santoku je tradiční japonský nůž, který je často označován jako protějšek západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 7.10. - 8.10.