Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Délka čepele
Typ nože
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×DostupnostSkladem
Usuba je tradiční japonský nůž používaný ke zpracování zeleniny. Svým vzhledem připomíná úzký sekáček nebo jiný tradiční japonský Nakirinůž, na rozdíl od něj je však z jedné strany nabroušený. Řezná hrana je obvykle rovná nebo s jemným zakřivením.
můžete mít 9.10. - 11.10.
Masahiro Yanagibas délkou čepele270 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 9.10. - 11.10.
Masahiro Yanagibas délkou čepele 240 mmpro leváky – je to nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 9.10. - 11.10.
Masahiro Yanagibas délkou čepele210 mmje nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 9.10. - 11.10.
Masahiro Yanagiba s délkou čepele 270 mmpro leváky – jedná se o nůž s dlouhá a štíhlá čepel, Používá se při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 9.10. - 11.10.
MSC Paring 120 mm je univerzální nůž připomínající menší verzi kuchařského nože. Jeho všestranné použití, vhodné všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj činí nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení. Tento nůž lze s úspěchem použít i na loupání zeleniny a ovoce.
můžete mít 9.10. - 11.10.
Bunka je univerzální nůž, ideální pro typické kuchyňské úkoly. Má široký profil, mírně zaoblené břicho a plochý hřbet čepele. Výrazný profil obráceného tanto dodává čepeli obratný a jemný hrot a jedinečnou a poutavou estetiku.
můžete mít 9.10. - 11.10.
MSC Nakiri 160 mmje víceúčelový nástroj, který lze použít k sekání, krájení, krájení na kostičky a jemnému sekání čerstvých produktů. Nůž má tvar úzkého sekáčku, také připomíná tradiční japonský Usuba nůž, ale na rozdíl od jednostranného < /span>Usuba , nůž Nakiri je nabroušený na obou stranách.
můžete mít 9.10. - 11.10.
MSC Nakiri 160 mmje multitaskingový nástroj, který lze použít k sekání, krájení, krájení na kostičky a jemnému sekání čerstvých produktů. Nůž má tvar úzkého sekáčku, také připomíná tradiční japonský Usuba nůž, ale na rozdíl od jednostranného < /span>Usuba nůž Nakiri je nabroušený na obou stranách.
můžete mít 9.10. - 11.10.
Santokuje tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 9.10. - 11.10.
Masahiro MV Chefs délkou čepele180 mm je jedním z nejběžnější nože do kuchyně, jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 9.10. - 11.10.
Masahiro MV Chefs délkou čepele210 mmje jedním z nejběžnější nože do kuchyně, jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 9.10. - 11.10.