Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Typ nože
Délka čepele
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Masahiro Sankei nůž na krájení 90mm černý [35844] Masahiro Sankei Paring 90 mm je nůž určený pro loupání a zpracování drobných produktů jako je ovoce a zelenina. Špičatá špička umožňuje snadné manévrování a malá velikost umožňuje pohodlné loupání v ruce nebo řezání malých produktů na desce. J
můžete mít 04.12 - 05.12
Masahiro Sankei Bread 210mm hnědý nůž [35926] Masahiro Sankei Bread s délkou zoubkovaného ostří 210 mm byl stvořen pro krájení chleba. Snadno si poradí s tvrdou kůrkou a měkkým vnitřkem chleba a dává estetické plátky s minimem drobků. Někteří kuchaři používají tento nůž také na krájení čokolá
můžete mít 04.12 - 05.12
Nůž Masahiro Sankei Paring 90mm hnědý [35924] Masahiro Sankei Paring 90 mm je nůž určený pro loupání a zpracování drobných produktů jako je ovoce a zelenina. Špičatá špička umožňuje snadné manévrování a malá velikost umožňuje pohodlné loupání v ruce nebo řezání malých produktů na desce. Jeho
můžete mít 04.12 - 05.12
Masahiro Sankei Nůž 150mm hnědý [35925] Masahiro SANKEI Utility s délkou čepele 150 mm je univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože. Jeho všestranné použití, osvědčené všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj dělá nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení. Oc
můžete mít 04.12 - 05.12
Nůž Masahiro Bessen Deba 180mm [16207] Deba je nůž japonského stylu používaný především na krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo uříznutím malých kostí. Nůž deba je jednostranně n
můžete mít 04.12 - 05.12
Masahiro Bessen Yanagiba nůž 210mm [16218] Masahiro Yanagiba s délkou čepele 210 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi. Charakteristický pro tradičn
můžete mít 04.12 - 05.12
Nůž Masahiro Bessen Takohiki 210 mm [16228] Masahiro Takohiki je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se nůž Takohiki stejně jako nůž Yanagiba nejčastěji používá při přípravě sushi nebo sashimi. Nůž Takohiki , pocházející z
můžete mít 04.12 - 05.12
Nůž Masahiro BWH Nakiri 165mm [14035] Masahiro BWH Nakiri s délkou čepele 165 mm je víceúčelový nástroj, který lze použít pro sekání, krájení a kostičky nebo jemné sekání čerstvých produktů. Nůž má tvar úzkého sekáčku, také připomíná tradiční japonský nůž Usuba , ale na rozdíl od jednostranné
můžete mít 04.12 - 05.12
Masahiro BWH Loupací nůž 60mm [14000] Masahiro BWH Peeling se zahnutou čepelí o délce 60 mm je nůž určený pro loupání a zpracování drobných produktů jako je ovoce a zelenina. Jeho malý, kompaktní tvar umožňuje snadné manévrování při držení zpracovávaného produktu v ruce. BWH je řada
můžete mít 04.12 - 05.12
Nůž Masahiro BWH Slicer 240mm [14017] Kráječ Masahiro BWH Slicer s délkou čepele 240 mm je perfektní krájecí nůž. Dlouhá, štíhlá, poměrně flexibilní čepel byla vytvořena pro krájení malých porcí měkkých hlavních jídel, jako je pečená drůbež nebo celá ryba. Díky použití dlouhého břitu získáme
můžete mít 04.12 - 05.12
Nůž Masahiro BWH Boning 160mm [14071] Masahiro BWH Boning s délkou čepele 160 mm je nůž určený k kypření s charakteristickou velmi úzkou čepelí s kulatou špičkou navrženou tak, aby se s ním dalo snadno manévrovat kolem kostí, mezi klouby i mezi šlachami a chrupavkami syrového masa. Díky těmto
můžete mít 04.12 - 05.12
Nůž na chléb Masahiro BWH 240 mm [11077] Masahiro BWH Chléb s vroubkovanou čepelí délky 240 mm byl stvořen pro krájení chleba. Snadno si poradí s tvrdou kůrkou a měkkým vnitřkem chleba a dává estetické plátky s minimem drobků. Někteří kuchaři používají tento nůž také na krájení čokolády, rajč
můžete mít 04.12 - 05.12