10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Doprava zdarma

na stovky produktů

Upřesnit parametry
Masahiro Masahiro kuchařský nůž 180mm 11062 Masahiro Masahiro ms-8 nůž yanagiba 240mm 10013
Masahiro Masahiro kuchařský nůž 180mm 11062

Je to jeden z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry. Charakteristický tvar nože, pocházející z francouzské kuchyně, se používá k mnoha kuchyňským úkonům a název kuchařský nůž zdůrazňuje skutečnost, že je nepostradatelnou pomůckou každého kuchaře.

můžete mít 2.1. - 4.1.

Masahiro Masahiro ms-8 nůž yanagiba 240mm 10013 Masahiro Masahiro ms-8 nůž yanagiba 240mm 10013
Masahiro Masahiro ms-8 nůž yanagiba 240mm 10013

Masahiro Yanagiba s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 2.1. - 4.1.

Masahiro Masahiro msc kuchařský nůž 180mm 11052 Masahiro Masahiro ms-8 nůž yanagiba 240mm 10013
Masahiro Masahiro msc kuchařský nůž 180mm 11052

Jedná se o jeden z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry. Charakteristický tvar nože, odvozený z francouzské kuchyně, se používá k mnoha kuchyňským úkonům a název kuchařský nůž zdůrazňuje skutečnost, že je nepostradatelnou pomůckou každého kuchaře.

můžete mít 2.1. - 4.1.

Masahiro Masahiro msc santoku nůž 165mm 11061 Masahiro Masahiro msc santoku nůž 165mm 11061
Masahiro Masahiro msc santoku nůž 165mm 11061

Santokuje tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.

můžete mít 2.1. - 4.1.

Masahiro Masahiro Mv-h Santoku 175 mm 14923 Masahiro Masahiro msc santoku nůž 165mm 11061
Masahiro Masahiro Mv-h Santoku 175 mm 14923

Masahiro MV-H Santoku s délkou čepele 175 mm je tradiční japonský nůž, který bývá označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.

můžete mít 2.1. - 4.1.

Masahiro Masahiro MV nůž 150mm 13704 Masahiro Masahiro msc santoku nůž 165mm 11061
Masahiro Masahiro MV nůž 150mm 13704

Masahiro MV Utilitys délkou čepele150 mmje univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože. Jeho všestranné použití, vhodné všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj činí nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení.

můžete mít 2.1. - 4.1.

Masahiro Masahiro Mv-s Santoku 175 mm 13623 Masahiro Masahiro nůž Bessen Takohiki 210mm 16228
Masahiro Masahiro Mv-s Santoku 175 mm 13623

Santoku je tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.

můžete mít 2.1. - 4.1.

Masahiro Masahiro nůž Bessen Deba 180mm 16207 Masahiro Masahiro nůž Bessen Takohiki 210mm 16228
Masahiro Masahiro nůž Bessen Deba 180mm 16207

Debaje nůž japonského typu používaný především k krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo proříznutím malých kostí.

můžete mít 2.1. - 4.1.

Masahiro Masahiro nůž Bessen Takohiki 210mm 16228 Masahiro Masahiro nůž Bessen Takohiki 210mm 16228
Masahiro Masahiro nůž Bessen Takohiki 210mm 16228

Masahiro Takohiki je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni nůž Takohiki a také Yanagiba Nejčastěji se používá k přípravě sushi nebo sashimi. Nůž Takohiki pocházející z oblasti Tokia se mírně liší od Yanagi z oblasti Osaky.

můžete mít 2.1. - 4.1.

Masahiro Masahiro nůž Bessen Usuba 165mm 16238 Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 210mm 16218
Masahiro Masahiro nůž Bessen Usuba 165mm 16238

Usuba je tradiční japonský nůž používaný ke zpracování zeleniny. Svým vzhledem připomíná úzký sekáček nebo jiný tradiční japonský Nakirinůž, na rozdíl od něj je však z jedné strany nabroušený. Řezná hrana je obvykle rovná nebo s jemným zakřivením.

můžete mít 2.1. - 4.1.

Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 210mm 16218 Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 210mm 16218
Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 210mm 16218

Masahiro Yanagibas délkou čepele210 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 2.1. - 4.1.

Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 240mm 16219 Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 210mm 16218
Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 240mm 16219

Masahiro Yanagibas délkou čepele240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 2.1. - 4.1.