Doprava zdarma
na stovky produktů
Značka
Cena
Stav zboží
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
Technické údaje: Celková délka: 310 mm Délka čepele: 180 mm Ocel: X50Cr15MoV Kalení: 55 HRC Rukojeť: dřevo Hmotnost 168 g
můžete mít 1.1. - 3.1.
Nůž nakiri je tradiční japonský kuchyňský nůž, který se používá ke krájení a sekání zeleniny. Díky plochému, obdélníkovému ostří a silnému ostří můžete zeleninu přesně krájet a sekat na rovnoměrné tenké plátky nebo kostky.
můžete mít 1.1. - 3.1.
Technické údaje: Celková délka: 280 mm Délka čepele: 140 mm Ocel: AUS-8 Kalení: 58 HRC Rukojeť: dřevo Hmotnost: 192 g
můžete mít 1.1. - 3.1.
Technické údaje: Celková délka: 375 mm Délka čepele: 240 mm Ocel: AUS-8 Kalení: 58 HRC Rukojeť: dřevo Hmotnost: 151 g
můžete mít 1.1. - 3.1.
Technické údaje: Celková délka: 330 mm Délka čepele: 200 mm Ocel: jádro VG10 < LI>Tvrzení: 60 HRC Rukojeť: G10 Hmotnost: 262 g
můžete mít 1.1. - 3.1.
Masahiro Yanagiba s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 1.1. - 3.1.
Debaje nůž japonského typu používaný především k krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo proříznutím malých kostí.
můžete mít 1.1. - 3.1.
Masahiro Yanagibas délkou čepele240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 1.1. - 3.1.
Masahiro Yanagibas délkou čepele270 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 1.1. - 3.1.
Masahiro Yanagibas délkou čepele300 mm je nůž, jehož délka a štíhlá čepel, používaná při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 1.1. - 3.1.
Masahiro BWH Santokus délkou čepele 175 mm je tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent Západní kuchařský nůž. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 1.1. - 3.1.
Deba je nůž japonského typu používaný především k krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo proříznutím malých kostí.
můžete mít 1.1. - 3.1.