10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Upřesnit parametry
Fissman Fissman Ferdinand Kuchyňský nůž Santoku 18cm 2837 Fissman Fissman Kensei Bokuden kuchyňský nůž malý santoku 2556
Fissman Fissman Ferdinand Kuchyňský nůž Santoku 18cm 2837

Technické údaje: Celková délka: 310 mm Délka čepele: 180 mm Ocel: X50Cr15MoV Kalení: 55 HRC Rukojeť: dřevo Hmotnost 168 g

můžete mít 1.1. - 3.1.

Fissman Fissman Kensei Bokuden kuchyňský nůž nakiri 18cm 2552 Fissman Fissman Kensei Bokuden kuchyňský nůž malý santoku 2556
Fissman Fissman Kensei Bokuden kuchyňský nůž nakiri 18cm 2552

Nůž nakiri je tradiční japonský kuchyňský nůž, který se používá ke krájení a sekání zeleniny. Díky plochému, obdélníkovému ostří a silnému ostří můžete zeleninu přesně krájet a sekat na rovnoměrné tenké plátky nebo kostky.

můžete mít 1.1. - 3.1.

Fissman Fissman Kensei Bokuden kuchyňský nůž malý santoku 2556 Fissman Fissman Kensei Bokuden kuchyňský nůž malý santoku 2556
Fissman Fissman Kensei Bokuden kuchyňský nůž malý santoku 2556

Technické údaje: Celková délka: 280 mm Délka čepele: 140 mm Ocel: AUS-8 Kalení: 58 HRC Rukojeť: dřevo Hmotnost: 192 g

můžete mít 1.1. - 3.1.

Fissman Fissman Kensei Hanzo Yanagiba 24 cm 2579 Fissman Fissman Kensei Mitsuyoshi kuchařský nůž 2590
Fissman Fissman Kensei Hanzo Yanagiba 24 cm 2579

Technické údaje: Celková délka: 375 mm Délka čepele: 240 mm Ocel: AUS-8 Kalení: 58 HRC Rukojeť: dřevo Hmotnost: 151 g

můžete mít 1.1. - 3.1.

Fissman Fissman Kensei Mitsuyoshi kuchařský nůž 2590 Fissman Fissman Kensei Mitsuyoshi kuchařský nůž 2590
Fissman Fissman Kensei Mitsuyoshi kuchařský nůž 2590

Technické údaje: Celková délka: 330 mm Délka čepele: 200 mm Ocel: jádro VG10 < LI>Tvrzení: 60 HRC Rukojeť: G10 Hmotnost: 262 g

můžete mít 1.1. - 3.1.

Masahiro Masahiro ms-8 nůž yanagiba 240mm 10013 Fissman Fissman Kensei Mitsuyoshi kuchařský nůž 2590
Masahiro Masahiro ms-8 nůž yanagiba 240mm 10013

Masahiro Yanagiba s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 1.1. - 3.1.

Masahiro Masahiro nůž Bessen Deba 180mm 16207 Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 240mm 16219
Masahiro Masahiro nůž Bessen Deba 180mm 16207

Debaje nůž japonského typu používaný především k krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo proříznutím malých kostí.

můžete mít 1.1. - 3.1.

Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 240mm 16219 Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 240mm 16219
Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 240mm 16219

Masahiro Yanagibas délkou čepele240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 1.1. - 3.1.

Masahiro Masahiro Nůž Bessen Yanagiba 270mm 16220 Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 240mm 16219
Masahiro Masahiro Nůž Bessen Yanagiba 270mm 16220

Masahiro Yanagibas délkou čepele270 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 1.1. - 3.1.

Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 300mm 16221 Masahiro Masahiro nůž Bwh Santoku Dimple 175mm 14079
Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 300mm 16221

Masahiro Yanagibas délkou čepele300 mm je nůž, jehož délka a štíhlá čepel, používaná při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 1.1. - 3.1.

Masahiro Masahiro nůž Bwh Santoku Dimple 175mm 14079 Masahiro Masahiro nůž Bwh Santoku Dimple 175mm 14079
Masahiro Masahiro nůž Bwh Santoku Dimple 175mm 14079

Masahiro BWH Santokus délkou čepele 175 mm je tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent Západní kuchařský nůž. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.

můžete mít 1.1. - 3.1.

Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Deba 135mm 10004 Masahiro Masahiro nůž Bwh Santoku Dimple 175mm 14079
Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Deba 135mm 10004

Deba je nůž japonského typu používaný především k krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo proříznutím malých kostí.

můžete mít 1.1. - 3.1.