Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Tato čočka má po oloupání hnědé slupky červené zbarvení. Chybějící slupka přispívá ke zlepšení stravitelnosti a ke snížení nadýmání. Nemá však již schopnost klíčit.
můžete mít 26.11.
Tapioka je škrob získaný z manioku (Manihot esculenta).
můžete mít 26.11.
Vytvořte si vlastní domácí popcorn, jak se vám líbí! Sladké, slané nebo dokonce s trochou koření.
můžete mít 26.11.
Kukuřice změkčuje a zklidňuje střevní sliznici. Doporučuje se konzumovat při střevní dyspepsii, dráždivém tračníku, chronické kolitidě a chronických onemocněních ledvin.
můžete mít 26.11.
Chilli podporuje tvorbu slin, žaludečních šťáv, zlepšuje trávení. Podporuje krevní oběh, chrání před infekcí, snižuje obsah cholesterolu v krvi a působí proti obezitě.
můžete mít 26.11.
Okra je oblíbenou zeleninou v indických pokrmech, ale také v pokrmech z woku. Okra je jednou z nejstarších zeleninových rostlin a mimořádně oblíbená v indické kuchyni.
můžete mít 26.11.
Tamarindová pasta má sladkokyselou chuť.
můžete mít 26.11.
Tandoori masala je speciální směs autentického indického koření.
můžete mít 26.11.
Růžová voda se vyrábí destilací růžových okvětních lístků ve vodě. Její chuť je velmi unikátní, nasládlá a květinová. Používá se jak k dochucení dezertů a sladkých jídel, tak i v kosmetice.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Badyán bývá nazýván jako čínský anýz, hvězdicový anýz, který svoji vůní připomíná. Badyán má příchuť anýzu a lékořice a v Číně, odkud pochází se často používá ke kuřecímu a vepřovému masu a k rybám. Má sladkou štiplavou vůni, která je vynikající i do směsí ovoce a džemů nebo ovocných zavařenin.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Badyán je koření, které vůní velmi připomíná anýz. Jsou to sušená souplodí s lesklými semeny pocházející ze stromu příbuzného magnóliím s názvem badyáník pravý.
můžete mít 26.11.
Celé sušené papričky.
můžete mít 26.11.
Černá cibulová semínka, Kalonji neboli Černucha setá. Je aromatické, lehce štiplavé koření. Má také mnoho zdravotních benefitů. Semena černuchy seté se používají zejména v arabském světě a Indii jako koření k aromatizaci chleba, pečiva, jogurtů, omáček, salátů a sterilované zeleniny.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Česnekový prášek je vhodnou alternativou čerstvého česneku. Použijte 1/2 čajové lžičky namísto 2 stroužků čerstvého česneku.
můžete mít 26.11.
Nejpálivější paprička v mleté formě.
můžete mít 26.11.
Cizrna hnědá známá jako vynikající zdroj bílkovin, jsou bohatým zdrojem vitamínů, minerálů a železa a může pomoci předcházet anémii a zvýšit vaši energetickou hladinu.
můžete mít 26.11.
Čočka je přirozeným zdrojem velkého množství minerálů (železo, selen, fosfor, zinek) a vitamínu B6. Obsahuje vysoký podíl vlákniny.
můžete mít 26.11.
Urid dal je velmi oblíbená v Indii a Asii.
můžete mít 26.11.
Moth fazole jsou směs světle hnědé, tmavě hnědé a zelené barvy.
můžete mít 26.11.
Máslové fazole jsou velké, žluto-bílé fazole. Cenově dostupný zdroj všech potřebných živin, které naše tělo potřebuje.
můžete mít 26.11.
Fazole jsou malé, vejčitého tvaru a zelené barvy.
můžete mít 26.11.
Fazole Rosecoco jsou známé pro svou sladkou kaštanovou chuť a jemnou, nadýchanou texturu.
můžete mít 26.11.
Je sladké chuti připomínající lékořici a anýz, má svěží chuť a velmi dobře působí na trávení. Semínka fenyklu se nejčastěji používají k rybám, v kari směsích nebo marinádách. Je naprosto nezbytný pro většinu dobrých italských omáček.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Tato voda se získává destilací okvětních lístků Pandanus, rostoucí v Indii, kde se také používá k aromatizaci potravin.
můžete mít 29.11. - 3.12.