Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Rýže Basmati je rýže s extra dlouhým zrnem. Je to královna rýží vhodná nejen na indické Biryani. Má typicky oříškovou chuť a bohaté aroma. Basmati je druh dlouhozrnné rýže, která se pěstuje v Himalájích, hlavně v Indii a Pákistánu.
můžete mít 29.11. - 3.12.
je rýže s extra dlouhým zrnem, typu Basmati. Je to královna rýží vhodná nejen na indické Biryani. Má typicky oříškovou chuť a bohaté aroma. Basmati rýže je druh dlouhozrnné rýže, která se pěstuje v Himalájích, hlavně v Indii a Pákistánu.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Kardamom se používá jako dochucovadlo a kuchyňské koření jak do jídel, tak do nápojů, a jako léčivo. Zelený kardamom se používá jako koření, žvýkací koření a k léčení. Existují dva druhy kardamomu a oba jsou původem z Indie.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Badyán bývá nazýván jako čínský anýz, hvězdicový anýz, který svoji vůní připomíná. Badyán má příchuť anýzu a lékořice a v Číně, odkud pochází se často používá ke kuřecímu a vepřovému masu a k rybám. Má sladkou štiplavou vůni, která je vynikající i do směsí ovoce a džemů nebo ovocných zavařenin.
můžete mít 29.11. - 3.12.
je rýže s extra dlouhým zrnem, typu Basmati. Je to královna rýží vhodná nejen na indické Biryani. Má typicky oříškovou chuť a bohaté aroma. Basmati rýže je druh dlouhozrnné rýže, která se pěstuje v Himalájích, hlavně v Indii a Pákistánu.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Růžová voda se vyrábí destilací růžových okvětních lístků ve vodě. Její chuť je velmi unikátní, nasládlá a květinová. Používá se jak k dochucení dezertů a sladkých jídel, tak i v kosmetice.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Jedná se o pikantní směs, která dodává divoké a živé zlepšení již známé chuti kachori, pav bhaji, salátů, sendvičů, hranolkům a všem druhům Chat svačin. Stačí okořenit vše, co si budete přát dochutit. Vhodné na saláty a všechny druhy pochutin.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Kořenící směs na zeleninové kari – je jedno z nejoblíbenějších indických koření, které lze použít na všechna zeleninová jídla, ale i k dochucení mas – vařených dušených, pečených, smažených.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Chutná kořenící směs na rýži a maso pilaf. Toto koření nám pomůže doma připravit tradiční Biryani směs s autentickou chutí, vůní a chuťovou zkušeností.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Henna je nejstarší 100% přírodní barvivo na světě a získává se z listů řapíků keře, který se latinsky nazývá Lawsonia Inermis. Tento prášek se používá k malování na kůži rukou. V indii při různých svatbách a slavnostních příležitostech.
můžete mít 29.11. - 3.12.
tato předvařená rýže basmati je vhodná na přípravu byriani. Je nejkvalitnější rýží z Pákistánu. Je to druh bílé rýže. Obecně basmati je odrůda dlouhé, tenkozrnné aromatické rýže, která se tradičně pěstuje v Indii, Pákistánu a Nepálu.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Tato zubní pasta byla vytvořena s těmi nejlepšími vlastnostmi bazalky, která se od věků používá pro různé potřeby zdravotní péče. Je to osvědčený prostředek, který bojuje proti bakteriím způsobujícím problémy a zajišťuje, že vaše zuby zůstanou silné a zdravé
můžete mít 29.11. - 3.12.
Neem se od věků používá pro různé potřeby péče o ústní dutinu. Je to osvědčený prostředek, který bojuje proti bakteriím způsobujícím problémy a pomáhá chránit před běžnými zubními problémy. Má silné antioxidační vlastnosti, díky čemuž je vynikající volbou pro péči o ústní dutinu.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Je jedna z nejlepších ajurvédských zubních past na špatný dech a parodontózu. Je to unikátní směs tradiční indické medicíny a moderní vědy, která přináší to nejlepší z obou. Tato účinná formulace bez vedlejších účinků je užitečná pro udržování ústní hygieny a pro udržení zdravých dásní a zubů.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Hořčičné semínko je možno používat celé, nebo je možné jej i mírně nadrtit. Dále se používá hojně v indické kuchyni, při konzervaci různých druhů zeleniny, tak i v české kuchyni. Semeno černé hořčice má výrazně štiplavou chuť, používá se do více pikantnějších druhů hořčice. Prokrvuje zažívací trakt.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Kořenící směs na přípravu oblíbeného severoindického nápoje vyrobeného z kmínu, koření, máty a zázvoru. Je chladivý, chutný a osvěžující a ideální k popíjení v horkých letních dnech.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Jedná se o menší druhy čili papriček různých odrůd od žluté až červené barvy. Jsou více palčivější chuti. Je podobný klasickým čili, ale je více pálivější a jemněji mletý, proto se může podávat na stůl jako dochucovadlo se solí a pepřem.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Tato voda se získává destilací okvětních lístků Pandanus, rostoucí v Indii, kde se také používá k aromatizaci potravin.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Strom Neem je po staletí uznáván pro své cenné léčivé vlastnosti, roste v Indii a sousedních zemích, kde je dlouho považována za bylinu, která má všestranné využití. Každá jeho část má nějaké terapeutické vlastnosti. Bylo z něj izolováno více než 140 sloučenin a řada z nich se používá v lékařství.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Kořenící směs na přípravu šťávy ke kuličkám Gol Gappa.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Kumín neboli římský kmín jsou semena šabreje kmínovitého. Semínka jsou podobná kmínu, ale jsou větší a zelenohnědá. Ale mají jinou vůni a hořkou chuť, takže se toto koření nedá nahradit za klasický kmín. Má velmi pronikavou a lehce nahořklou chuť.
můžete mít 6.12. - 11.12.
Tato třída rýže se vyznačuje extra dlouhým zrnem s hladkou texturou a pevností. Zrno je extra leštěné a leskne se perleťově bílou barvou. Nejvíce by vás potěšilo prodloužení zrna po uvaření. Rýže Lal Qilla Mjestic Basmati dodává každému pokrmu výživnou chuť a dělá z každého jídla královskou hostinu.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Tato třída rýže se vyznačuje extra dlouhým zrnem s hladkou texturou a pevností. Zrno je extra leštěné a leskne se perleťově bílou barvou. Nejvíce by vás potěšilo prodloužení zrna po uvaření. Rýže Lal Qilla Mjestic Basmati dodává každému pokrmu výživnou chuť a dělá z každého jídla královskou hostinu.
můžete mít 29.11. - 3.12.
je bílá rýže typu Basmati nejvyšší kvality. Obecně basmati rýže je druh dlouhozrnné rýže, která se pěstuje v Himalájích, hlavně v Indii a Pákistánu. Je známá svou vonnou vůní a ořechovou chutí a často se používá v indické a středovýchodní kuchyni.
můžete mít 29.11. - 3.12.