Cena
Štítek
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Nůž a vidlička určené k porcování grilovaného masa.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Nůž Extreme z nerezové oceli.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Sada 6 ks nožů na jumbo steaky.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Sada 6 ks nožů vhodných na krájení steaků.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Sada 6 ks nožů na jumbo steaky s rukojetí z červeného dřeva.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Obracečka Extreme z nerezové oceli.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Ocílka na nože Tramontina Plenus 20 cm je nezbytným kuchyňským nástrojem, pokud chcete mít své nože vždy nabroušené.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Aby vaše nože byly vždy ostré a kvalitní, je ocílka Tramontina z chromované uhlíkové oceli a rukojeti z hnědého polywoodu tou správnou volbou.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Sekáček na maso od společnosti Tramontina ze série Polywood se vyznačuje speciální povrchovou úpravou dřeva, která zajišťuje vysokou odolnost proti nárazu, vysokým teplotám, a proto je možné jej mýt v myčce nádobí.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Sekáček na maso od společnosti Tramontina ze série Polywood se vyznačuje speciální povrchovou úpravou dřeva, která zajišťuje vysokou odolnost proti nárazu, vysokým teplotám, a proto je možné jej mýt v myčce nádobí.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Vykosťovací nůž s flexibilní čepelí o délce 15 cm od brazilského výrobce Tramontina ze série Professional určený zejména pro profesionální kuchaře, jehož kvalitu však ocení i milovníci domácího vaření.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Vykosťovací nůž s ostřím o délce 12,5 cm od brazilského výrobce Tramontina ze série Professional určený zejména pro profesionální kuchaře, jehož kvalitu však ocení i milovníci domácího vaření.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Vykosťovací nůž s ostřím o délce 12,5 cm od brazilského výrobce Tramontina ze série Professional je díky speciální rukojeti navržen speciálně pro kuchaře a kuchařky s menšíma rukama. Je určený zejména pro profesionální kuchaře, jeho kvalitu však ocení i milovníci domácího vaření.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Nůž na maso s ostřím o délce 25 cm od brazilského výrobce Tramontina ze série Professional určený zejména pro profesionální kuchaře, jehož kvalitu však ocení i milovníci domácího vaření.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Vykosťovací nůž s ostřím o délce 17,5 cm od brazilského výrobce Tramontina ze série Professional určený zejména pro profesionální kuchaře, jehož kvalitu však ocení i milovníci domácího vaření.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Nůž na stahování kůže 15 cm s ostřím o délce 15 cm od brazilského výrobce Tramontina ze série Professional určený zejména pro profesionální kuchaře, jehož kvalitu však ocení i milovníci domácího vaření.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Vykosťovací nůž s ostřím o délce 15 cm od brazilského výrobce Tramontina ze série Professional určený zejména pro profesionální kuchaře, jeho kvalitu však ocení i milovníci domácího vaření.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Ocílka na nože o délce stopky 35 cm od brazilského výrobce Tramontina ze série Professional určený zejména pro profesionální kuchaře, jehož kvalitu však ocení i milovníci domácího vaření.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Sekáček na maso 15cm od brazilského výrobce Tramontina ze série Professional určený zejména pro profesionální kuchaře, jehož kvalitu však ocení i milovníci domácího vaření.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Sada vidličky, nože a kleští je určena k porcování a servírování grilovaného masa.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Kvalitní italské nože na pizzu a steaky značky Tramontina s hnědou dřevěnou rukojetí.
můžete mít 23.12. - 27.12.
Dvoudílná sada obsahuje 2 ks steakových nožů z vysoce kvalitní oceli, s rukojetí z borovicového dřeva.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Sada čtyř kusů nožů na jumbo steaky.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Osmidílná sada příborů na steaky, která vás okouzlí svou vysokou kvalitou.
můžete mít 30.12. - 31.12.
TRAMONTINA byla založena v roce 1911 jako rodinná firma s více než stoletou zkušeností s výrobou kvalitních příborů. Z malé kovárny ve městě Carlos Barbosa nacházejícím se na jihu brazilského státu Rio Grande do Sul se v průběhu let stala moderní firma mezinárodního významu zahrnující 10 výrobních závodů s celkovým počtem 8 300 spolupracovníků. Výrobky se značkou Tramontina je možné najít v Jižní Africe, Jižní a Severní Americe, na Blízkém východě a samozřejmě také v mnoha státech Evropy. Tramontina nabízí v dnešní době ve svém výrobním programu více než 18 000 produktů špičkové kvality. Společnost má vynikající reference především u steakových nožů, krájecích a řezných nástrojů a příslušenství pro grilování.
V nekonečné rozmanitosti nožů je možné najít značku Tramontina na stolech ve světově nejproslulejších steakových domech. Tramontina je preferovanou volbou díky své rozmanitosti, kvalitě, tradicí, designem a jedinečnosti/materiálem Polywood/. Kultura gastronomie v regionu, kde Tramontina začínala, v pampách jižní Brazílie, kde je maso široce konzumováno, dala Tramontině zkušenosti pro svoji výrobu. Společně s tradicí „Gauchos" honáků dobytka se během staletí vyvinula kultura odrážející kulinářskou tradici regionu a kulturu místních obyvatel, aniž by narušila originalitu místních obyvatel. Respektováním této tradice jsme vytvořili kompletní řadu náčiní – špízy, nože, příbory, grily, příslušenství a vše, co je potřeba pro správné grilování. Styl barbecue, brazilské grilování Churrasco je mnohaletým pojmem a ve spojení s tradiční značkou TRAMONTINA CHURRASCO je nepostradatelnou součástí nabídky na světových trzích. Churrasco je označení typické brazilské přípravy masa, kdy v každém kroku tohoto typického procesu je kladen důraz na respekt k připravovanému druhu masa. Správné ostří nože na porcování, přesný čas přípravy a přesná teplota grilování jsou důležitým aspektem přípravy Churrasco. S těmito zkušenostmi a respektem k přípravě masa vyrábí Tramontina steakové nože pro potřeby hotelů, restaurací nebo cateringu.
Nerezové ostří
Všechny steakové nože Tramontina jsou vyrobeny z brazilské, vysoce kvalitní nerezové oceli, která je odolná proti korozi a rzi v průběhu času. Kalení čepele dává nožům výborné řezné vlastnosti. Je vyrobena z jednoho kusu a tvrzeno jako celek. Čepel má prostý nebo zoubkovaný okraj, který zůstává ostrý po delší čas a zajišťuje přesný řez a nedrtí maso. Nože jsou harmonicky vyvážené.
Rukojeť - Polywood - přírodní dřevo
Pro kompletní sortiment od steakových nožů přes grilovací příslušenství až po krájecí a servírovací prkénka používá Tramontina výhradně FSC-certifikované dřevo převážně z lesů ve státě Rio Grande do Sul a Pará. Při projektu je kladen silný důraz na ochranu a udržitelnost životního prostředí. Pro rukojeti nožů a vidliček vyvinula Tramontina již před více jak 30 lety speciální technologii výroby, která je neustále vylepšována. Ve vlastních výrobních závodech je borovicové dřevo zpracováváno postupným vrstvením, impregnováno speciálními pryskyřicemi a následně vlivem horka slisováváno. Touto technologií jsou vrstvy dřeva a póry pevně uzavřeny, čímž je zamezeno pronikání vlhkosti do dřeva. V další fází je dřevo vytvářeno do příslušného tvaru a lakováno. Výsledkem je odolnost proti nárazu a vysoká tepelná přizpůsobivost. Výrobky jsou vhodné pro mytí v myčkách s pětiletou zárukou na vady. Dvojité nýtování nožů s dřevěnou rukojetí zajišťuje jejich výbornou fixaci. Tento speciálně upravovaný typ dřeva je používán výhradně pro výrobu sérií řady Churrasco a Churrasco Premium. V nabídce je k dispozici v červené, hnědé a přírodní barvě. Specialitou je tzv. Jumbo model /velká velikost ostří a rukojeti/. Široká nabídka splňuje poptávku pro milovníky steaků.
Prodejní argumenty Churrasco Polywood
- vyzrálé, velmi kvalitní borovicové dřevo
- odolnost proti nárazu
- vysoká tepelná odolnost
- vhodné pro mytí v myčce
- pětiletá záruka na vady