10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Tramontina Čistič na grilovací rošt Extreme 47cm Tramontina Čistič na grilovací rošt Extreme 47cm
Tramontina Čistič na grilovací rošt Extreme 47cm

Kartáč na čištění grilovacího roštu.

můžete mít 30.12. - 31.12.

Tramontina Obracečka Extreme 48cm - Tramontina Čistič na grilovací rošt Extreme 47cm
Tramontina Obracečka Extreme 48cm -

Obracečka Extreme z nerezové oceli.

Momentálně nedostupné

Tramontina Kleště na grilování Extreme 47cm - Tramontina Čistič na grilovací rošt Extreme 47cm
Tramontina Kleště na grilování Extreme 47cm -

Grilovací kleště Extreme z nerezové oceli.

Momentálně nedostupné

Tramontina Vidlička Extreme 47cm - Tramontina Čistič na grilovací rošt Extreme 47cm -
Tramontina Vidlička Extreme 47cm -

Vidlička Extreme z nerezové oceli.

Momentálně nedostupné

Tramontina Mašlovaška na grilování Extreme 47cm - Tramontina Čistič na grilovací rošt Extreme 47cm -
Tramontina Mašlovaška na grilování Extreme 47cm -

Silikonová mašlovačka na potírání masa marinádou při grilování.

Momentálně nedostupné

Tramontina Nůž Extreme 50cm - Tramontina Nůž Extreme 50cm -
Tramontina Nůž Extreme 50cm -

Nůž Extreme z nerezové oceli. Délka 50 cm.

Momentálně nedostupné

TRAMONTINA byla založena v roce 1911 jako rodinná firma s více než stoletou zkušeností s výrobou kvalitních příborů. Z malé kovárny ve městě Carlos Barbosa nacházejícím se na jihu brazilského státu Rio Grande do Sul se v průběhu let stala moderní firma mezinárodního významu zahrnující 10 výrobních závodů s celkovým počtem 8 300 spolupracovníků. Výrobky se značkou Tramontina je možné najít v Jižní Africe, Jižní a Severní Americe, na Blízkém východě a samozřejmě také v mnoha státech Evropy. Tramontina nabízí v dnešní době ve svém výrobním programu více než 18 000 produktů špičkové kvality. Společnost má vynikající reference především u steakových nožů, krájecích a řezných nástrojů a příslušenství pro grilování.

V nekonečné rozmanitosti nožů je možné najít značku Tramontina na stolech ve světově nejproslulejších steakových domech. Tramontina je preferovanou volbou díky své rozmanitosti, kvalitě, tradicí, designem a jedinečnosti/materiálem Polywood/. Kultura gastronomie v regionu, kde Tramontina začínala, v pampách jižní Brazílie, kde je maso široce konzumováno, dala Tramontině zkušenosti pro svoji výrobu. Společně s tradicí „Gauchos" honáků dobytka se během staletí vyvinula kultura odrážející kulinářskou tradici regionu a kulturu místních obyvatel, aniž by narušila originalitu místních obyvatel. Respektováním této tradice jsme vytvořili kompletní řadu náčiní – špízy, nože, příbory, grily, příslušenství a vše, co je potřeba pro správné grilování. Styl barbecue, brazilské grilování Churrasco je mnohaletým pojmem a ve spojení s tradiční značkou TRAMONTINA CHURRASCO je nepostradatelnou součástí nabídky na světových trzích. Churrasco je označení typické brazilské přípravy masa, kdy v každém kroku tohoto typického procesu je kladen důraz na respekt k připravovanému druhu masa. Správné ostří nože na porcování, přesný čas přípravy a přesná teplota grilování jsou důležitým aspektem přípravy Churrasco. S těmito zkušenostmi a respektem k přípravě masa vyrábí Tramontina steakové nože pro potřeby hotelů, restaurací nebo cateringu.

Nerezové ostří

Všechny steakové nože Tramontina jsou vyrobeny z brazilské, vysoce kvalitní nerezové oceli, která je odolná proti korozi a rzi v průběhu času. Kalení čepele dává nožům výborné řezné vlastnosti. Je vyrobena z jednoho kusu a tvrzeno jako celek. Čepel má prostý nebo zoubkovaný okraj, který zůstává ostrý po delší čas a zajišťuje přesný řez a nedrtí maso. Nože jsou harmonicky vyvážené.

Rukojeť - Polywood - přírodní dřevo

Pro kompletní sortiment od steakových nožů přes grilovací příslušenství až po krájecí a servírovací prkénka používá Tramontina výhradně FSC-certifikované dřevo převážně z lesů ve státě Rio Grande do Sul a Pará. Při projektu je kladen silný důraz na ochranu a udržitelnost životního prostředí. Pro rukojeti nožů a vidliček vyvinula Tramontina již před více jak 30 lety speciální technologii výroby, která je neustále vylepšována. Ve vlastních výrobních závodech je borovicové dřevo zpracováváno postupným vrstvením, impregnováno speciálními pryskyřicemi a následně vlivem horka slisováváno. Touto technologií jsou vrstvy dřeva a póry pevně uzavřeny, čímž je zamezeno pronikání vlhkosti do dřeva. V další fází je dřevo vytvářeno do příslušného tvaru a lakováno. Výsledkem je odolnost proti nárazu a vysoká tepelná přizpůsobivost. Výrobky jsou vhodné pro mytí v myčkách s pětiletou zárukou na vady. Dvojité nýtování nožů s dřevěnou rukojetí zajišťuje jejich výbornou fixaci. Tento speciálně upravovaný typ dřeva je používán výhradně pro výrobu sérií řady Churrasco a Churrasco Premium. V nabídce je k dispozici v červené, hnědé a přírodní barvě. Specialitou je tzv. Jumbo model /velká velikost ostří a rukojeti/. Široká nabídka splňuje poptávku pro milovníky steaků.

Prodejní argumenty Churrasco Polywood

  • vyzrálé, velmi kvalitní borovicové dřevo
  • odolnost proti nárazu
  • vysoká tepelná odolnost
  • vhodné pro mytí v myčce
  • pětiletá záruka na vady