Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Steaková sada příborů značky Tramontina je vyrobena z nerez oceli a borových dřevěných rukojetí. Kvalitní zpracování zaručuje dlouhou životnost.
můžete mít ZÍTRA
Steakový příbor s rukojetí z velmi kvalitního borovicového dřeva od značky Tramontina umožňuje jednoduché porcování pečeného masa. Nože a vidličky mají čepele vyrobené z nerezové oceli, jsou odolné vysokým teplotám a vhodné do myčky nádobí. V setu najdete 12 ks.
můžete mít ZÍTRA
Osmidílná sada příborů na steaky, která vás okouzlí svou vysokou kvalitou.
můžete mít 13.5. - 15.5.
14 dílů příborů z vysoce kvalitní nerezové oceli jsou nedocenitelným pomocníkem pro servírování pizzy nebo steaků.
můžete mít 13.5. - 15.5.
Sada 12 steakových příborů Churrasco se šesti vidličkami a noži od značky Tramontina. Příbory jsou vyrobeny z kvalitní nerez oceli a borových dřevěných rukojetí v odstínu tmavého dřeva. Kvalitní zpracování příborů zajišťuje dlouhou životnost.
můžete mít ZÍTRA
Nerezový kastrol se skleněným víkem 24cm/4,8lt. Nádobí s trojitým dnem je vyrobeno z nerezavějící oceli 18/10, zaručující dlouhou životnost.
můžete mít 7.5. - 9.5.
Nerezový kastrol se skleněným víkem 16cm 1,4lt. Nádobí s trojitým dnem je vyrobeno z nerezavějící oceli 18/10, zaručující dlouhou životnost.
můžete mít 7.5. - 9.5.
Sada vidličky, nože a kleští je určena k porcování a servírování grilovaného masa.
můžete mít 9.5. - 10.5.
Sada 14 ks grilovacích příborů Churrasco se šesti vidličkami, šesti noži a porcovacím nožem a vidličkou od značky Tramontina. Příbory jsou vyrobeny z kvalitní nerez oceli a borových dřevěných rukojetí v odstínu červeného dřeva. Kvalitní zpracování příborů zajišťuje dlouhou životnost.
můžete mít ZÍTRA
Aby vaše nože byly vždy ostré a kvalitní, je ocílka Tramontina z chromované uhlíkové oceli a rukojeti z červeného polywoodu tou správnou volbou.
můžete mít 7.5. - 9.5.
Dvoudílná sada obsahuje vidličku a nůž na steak z vysoce kvalitní oceli, s rukojetí z borovicového dřeva.
můžete mít 9.5. - 10.5.
Krájecí a servírovací prkénko z teakového dřeva od brazilského výrobce Tramontina.Povrchová úprava minerálním olejem.
můžete mít 7.5. - 9.5.
Nůž na ryby s čepelí dlouhou 12,5 cm od brazilského výrobce Tramontina je vyroben z kvalitní nerezové oceli.
můžete mít 7.5. - 9.5.
Filetovací nůž na ryby Fish s čepelí dlouhou 15 cm od brazilského výrobce Tramontina je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli.
můžete mít 7.5. - 9.5.
Ocílka na nože Tramontina Plenus 20 cm je nezbytným kuchyňským nástrojem, pokud chcete mít své nože vždy nabroušené.
můžete mít 7.5. - 9.5.
Servírovací vidlička ze série Plenus od brazilského výrobce Tramontina se stane praktickým a nepostradatelným pomocníkem v kuchyni. Vidlička je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli a ergonomicky tvarovaná rukojeť je z černého polypropylenu.
můžete mít 7.5. - 9.5.
Čtyřdílná sada nožů na steaky, která vás okouzlí svou vysokou kvalitou.
můžete mít 9.5. - 10.5.
Nerezavá ocel AISI 430 Dřevěná rukojeť (cert. FSC)
můžete mít 9.5. - 10.5.
Set nožů z řady Century brazilské značky Tramontina byl speciálně vyvinut pro intenzivní používání. Jejich kvalitu ocení jak profesionální kuchaři, tak i milovníci domácího vaření. Jejich kvalita a dlouhá životnost spočívá ve výrobě z jednoho kusu oceli, tzv. „Monobloku“. Čepel je zakalená na tvrdos
můžete mít 7.5. - 9.5.
Kuchyňský nůž s ostřím o délce 20 cm z řady Century brazilské značky Tramontina byl speciálně vyvinut pro intenzivní používání. Jejich kvalitu ocení jak profesionální kuchaři, tak i milovníci domácího vaření. Jejich kvalita a dlouhá životnost spočívá ve výrobě z jednoho kusu oceli, tzv. „Monobloku“.
můžete mít 7.5. - 9.5.
Kuchyňský nůž na pečivo s ostřím o délce 20 cm z řady Century brazilské značky Tramontina byl speciálně vyvinut pro intenzivní používání. Jejich kvalitu ocení jak profesionální kuchaři, tak i milovníci domácího vaření. Jejich kvalita a dlouhá životnost spočívá ve výrobě z jednoho kusu oceli, tzv. "M
můžete mít 7.5. - 9.5.
Kuchyňský nůž na rajčata s ostřím o délce 12,5 cm z řady Century brazilské značky Tramontina byl speciálně vyvinut pro intenzivní používání. Jejich kvalitu ocení jak profesionální kuchaři, tak i milovníci domácího vaření. Jejich kvalita a dlouhá životnost spočívá ve výrobě z jednoho kusu oceli, tzv.
můžete mít 7.5. - 9.5.
Kuchyňský nůž na sýr 15cm z řady Century brazilské značky Tramontina byl speciálně vyvinut pro intenzivní používání. Jejich kvalitu ocení jak profesionální kuchaři, tak i milovníci domácího vaření. Jejich kvalita a dlouhá životnost spočívá ve výrobě z jednoho kusu oceli, tzv. „Monobloku“. Čepel je z
můžete mít 7.5. - 9.5.
Kuchyňský nůž s ostřím o délce 10 cm z řady Century brazilské značky Tramontina byl speciálně vyvinut pro intenzivní používání. Jejich kvalitu ocení jak profesionální kuchaři, tak i milovníci domácího vaření. Jejich kvalita a dlouhá životnost spočívá ve výrobě z jednoho kusu oceli, tzv. „Monobloku“.
můžete mít 7.5. - 9.5.
TRAMONTINA byla založena v roce 1911 jako rodinná firma s více než stoletou zkušeností s výrobou kvalitních příborů. Z malé kovárny ve městě Carlos Barbosa nacházejícím se na jihu brazilského státu Rio Grande do Sul se v průběhu let stala moderní firma mezinárodního významu zahrnující 10 výrobních závodů s celkovým počtem 8 300 spolupracovníků. Výrobky se značkou Tramontina je možné najít v Jižní Africe, Jižní a Severní Americe, na Blízkém východě a samozřejmě také v mnoha státech Evropy. Tramontina nabízí v dnešní době ve svém výrobním programu více než 18 000 produktů špičkové kvality. Společnost má vynikající reference především u steakových nožů, krájecích a řezných nástrojů a příslušenství pro grilování.
V nekonečné rozmanitosti nožů je možné najít značku Tramontina na stolech ve světově nejproslulejších steakových domech. Tramontina je preferovanou volbou díky své rozmanitosti, kvalitě, tradicí, designem a jedinečnosti/materiálem Polywood/. Kultura gastronomie v regionu, kde Tramontina začínala, v pampách jižní Brazílie, kde je maso široce konzumováno, dala Tramontině zkušenosti pro svoji výrobu. Společně s tradicí „Gauchos" honáků dobytka se během staletí vyvinula kultura odrážející kulinářskou tradici regionu a kulturu místních obyvatel, aniž by narušila originalitu místních obyvatel. Respektováním této tradice jsme vytvořili kompletní řadu náčiní – špízy, nože, příbory, grily, příslušenství a vše, co je potřeba pro správné grilování. Styl barbecue, brazilské grilování Churrasco je mnohaletým pojmem a ve spojení s tradiční značkou TRAMONTINA CHURRASCO je nepostradatelnou součástí nabídky na světových trzích. Churrasco je označení typické brazilské přípravy masa, kdy v každém kroku tohoto typického procesu je kladen důraz na respekt k připravovanému druhu masa. Správné ostří nože na porcování, přesný čas přípravy a přesná teplota grilování jsou důležitým aspektem přípravy Churrasco. S těmito zkušenostmi a respektem k přípravě masa vyrábí Tramontina steakové nože pro potřeby hotelů, restaurací nebo cateringu.
Nerezové ostří
Všechny steakové nože Tramontina jsou vyrobeny z brazilské, vysoce kvalitní nerezové oceli, která je odolná proti korozi a rzi v průběhu času. Kalení čepele dává nožům výborné řezné vlastnosti. Je vyrobena z jednoho kusu a tvrzeno jako celek. Čepel má prostý nebo zoubkovaný okraj, který zůstává ostrý po delší čas a zajišťuje přesný řez a nedrtí maso. Nože jsou harmonicky vyvážené.
Rukojeť - Polywood - přírodní dřevo
Pro kompletní sortiment od steakových nožů přes grilovací příslušenství až po krájecí a servírovací prkénka používá Tramontina výhradně FSC-certifikované dřevo převážně z lesů ve státě Rio Grande do Sul a Pará. Při projektu je kladen silný důraz na ochranu a udržitelnost životního prostředí. Pro rukojeti nožů a vidliček vyvinula Tramontina již před více jak 30 lety speciální technologii výroby, která je neustále vylepšována. Ve vlastních výrobních závodech je borovicové dřevo zpracováváno postupným vrstvením, impregnováno speciálními pryskyřicemi a následně vlivem horka slisováváno. Touto technologií jsou vrstvy dřeva a póry pevně uzavřeny, čímž je zamezeno pronikání vlhkosti do dřeva. V další fází je dřevo vytvářeno do příslušného tvaru a lakováno. Výsledkem je odolnost proti nárazu a vysoká tepelná přizpůsobivost. Výrobky jsou vhodné pro mytí v myčkách s pětiletou zárukou na vady. Dvojité nýtování nožů s dřevěnou rukojetí zajišťuje jejich výbornou fixaci. Tento speciálně upravovaný typ dřeva je používán výhradně pro výrobu sérií řady Churrasco a Churrasco Premium. V nabídce je k dispozici v červené, hnědé a přírodní barvě. Specialitou je tzv. Jumbo model /velká velikost ostří a rukojeti/. Široká nabídka splňuje poptávku pro milovníky steaků.
Prodejní argumenty Churrasco Polywood
- vyzrálé, velmi kvalitní borovicové dřevo
- odolnost proti nárazu
- vysoká tepelná odolnost
- vhodné pro mytí v myčce
- pětiletá záruka na vady