Cena
Štítek
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Steaková sada příborů značky Tramontina je vyrobena z nerez oceli a borových dřevěných rukojetí. Kvalitní zpracování zaručuje dlouhou životnost.
můžete mít DNES
Sada vidličky, nože a kleští je určena k porcování a servírování grilovaného masa.
můžete mít 27.1. - 28.1.
Šestidílná sada steakových vidliček.
můžete mít 27.1. - 28.1.
Osmidílná sada příborů na steaky, která vás okouzlí svou vysokou kvalitou.
Momentálně nedostupné
Kartáč na čištění grilovacího roštu.
Momentálně nedostupné
Jumbo sada na steak zahrnuje 2 ks nožů ze špičkové oceli.
Momentálně nedostupné
Grilovací kleště Extreme z nerezové oceli.
Momentálně nedostupné
Silikonová mašlovačka na potírání masa marinádou při grilování.
Momentálně nedostupné
Nůž a vidlička určené k porcování grilovaného masa.
Momentálně nedostupné
Nůž Extreme z nerezové oceli. Délka 50 cm.
Momentálně nedostupné
Sada 6 ks nožů na jumbo steaky.
Momentálně nedostupné
Sada 6 ks nožů vhodných na krájení steaků.
Momentálně nedostupné
Sada 6 ks nožů na jumbo steaky s rukojetí z červeného dřeva.
Momentálně nedostupné
Obracečka Extreme z nerezové oceli.
Momentálně nedostupné
15 cm dlouhý nůž na vykošťování a porcování grilovaného masa.
Momentálně nedostupné
Čtyřdílná sada nožů na pizzu, která vás okouzlí svou vysokou kvalitou.
Momentálně nedostupné
Dvoudílná sada obsahuje 2 ks steakových nožů z vysoce kvalitní oceli, s rukojetí z borovicového dřeva.
Momentálně nedostupné
Čtyřdílná sada příborů na steaky a pizzu, která vás okouzlí svou vysokou kvalitou.
Momentálně nedostupné
Sada čtyř kusů nožů na jumbo steaky.
Momentálně nedostupné
Čtyřdílná sada nožů na steaky, která vás okouzlí svou vysokou kvalitou.
Momentálně nedostupné
Špachtle Extreme pro snadné přenášení a otáčení nejen grilovaných pokrmů.
Momentálně nedostupné
Špachtle Extreme pro snadné přenášení a otáčení nejen grilovaných pokrmů.
Momentálně nedostupné
Špachtle Extreme pro snadné přenášení a otáčení nejen grilovaných pokrmů.
Momentálně nedostupné
Vidlička Extreme z nerezové oceli.
Momentálně nedostupné
TRAMONTINA byla založena v roce 1911 jako rodinná firma s více než stoletou zkušeností s výrobou kvalitních příborů. Z malé kovárny ve městě Carlos Barbosa nacházejícím se na jihu brazilského státu Rio Grande do Sul se v průběhu let stala moderní firma mezinárodního významu zahrnující 10 výrobních závodů s celkovým počtem 8 300 spolupracovníků. Výrobky se značkou Tramontina je možné najít v Jižní Africe, Jižní a Severní Americe, na Blízkém východě a samozřejmě také v mnoha státech Evropy. Tramontina nabízí v dnešní době ve svém výrobním programu více než 18 000 produktů špičkové kvality. Společnost má vynikající reference především u steakových nožů, krájecích a řezných nástrojů a příslušenství pro grilování.
V nekonečné rozmanitosti nožů je možné najít značku Tramontina na stolech ve světově nejproslulejších steakových domech. Tramontina je preferovanou volbou díky své rozmanitosti, kvalitě, tradicí, designem a jedinečnosti/materiálem Polywood/. Kultura gastronomie v regionu, kde Tramontina začínala, v pampách jižní Brazílie, kde je maso široce konzumováno, dala Tramontině zkušenosti pro svoji výrobu. Společně s tradicí „Gauchos" honáků dobytka se během staletí vyvinula kultura odrážející kulinářskou tradici regionu a kulturu místních obyvatel, aniž by narušila originalitu místních obyvatel. Respektováním této tradice jsme vytvořili kompletní řadu náčiní – špízy, nože, příbory, grily, příslušenství a vše, co je potřeba pro správné grilování. Styl barbecue, brazilské grilování Churrasco je mnohaletým pojmem a ve spojení s tradiční značkou TRAMONTINA CHURRASCO je nepostradatelnou součástí nabídky na světových trzích. Churrasco je označení typické brazilské přípravy masa, kdy v každém kroku tohoto typického procesu je kladen důraz na respekt k připravovanému druhu masa. Správné ostří nože na porcování, přesný čas přípravy a přesná teplota grilování jsou důležitým aspektem přípravy Churrasco. S těmito zkušenostmi a respektem k přípravě masa vyrábí Tramontina steakové nože pro potřeby hotelů, restaurací nebo cateringu.
Nerezové ostří
Všechny steakové nože Tramontina jsou vyrobeny z brazilské, vysoce kvalitní nerezové oceli, která je odolná proti korozi a rzi v průběhu času. Kalení čepele dává nožům výborné řezné vlastnosti. Je vyrobena z jednoho kusu a tvrzeno jako celek. Čepel má prostý nebo zoubkovaný okraj, který zůstává ostrý po delší čas a zajišťuje přesný řez a nedrtí maso. Nože jsou harmonicky vyvážené.
Rukojeť - Polywood - přírodní dřevo
Pro kompletní sortiment od steakových nožů přes grilovací příslušenství až po krájecí a servírovací prkénka používá Tramontina výhradně FSC-certifikované dřevo převážně z lesů ve státě Rio Grande do Sul a Pará. Při projektu je kladen silný důraz na ochranu a udržitelnost životního prostředí. Pro rukojeti nožů a vidliček vyvinula Tramontina již před více jak 30 lety speciální technologii výroby, která je neustále vylepšována. Ve vlastních výrobních závodech je borovicové dřevo zpracováváno postupným vrstvením, impregnováno speciálními pryskyřicemi a následně vlivem horka slisováváno. Touto technologií jsou vrstvy dřeva a póry pevně uzavřeny, čímž je zamezeno pronikání vlhkosti do dřeva. V další fází je dřevo vytvářeno do příslušného tvaru a lakováno. Výsledkem je odolnost proti nárazu a vysoká tepelná přizpůsobivost. Výrobky jsou vhodné pro mytí v myčkách s pětiletou zárukou na vady. Dvojité nýtování nožů s dřevěnou rukojetí zajišťuje jejich výbornou fixaci. Tento speciálně upravovaný typ dřeva je používán výhradně pro výrobu sérií řady Churrasco a Churrasco Premium. V nabídce je k dispozici v červené, hnědé a přírodní barvě. Specialitou je tzv. Jumbo model /velká velikost ostří a rukojeti/. Široká nabídka splňuje poptávku pro milovníky steaků.
Prodejní argumenty Churrasco Polywood
- vyzrálé, velmi kvalitní borovicové dřevo
- odolnost proti nárazu
- vysoká tepelná odolnost
- vhodné pro mytí v myčce
- pětiletá záruka na vady