Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Nejprodávanější
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
Sépiový inkoust je inkoust, který tito měkkýši, z čeledi hlavonožců, používají k obranným účelům. Čerstvě získaný je považován za produkt s velkou gastronomickou hodnotou.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Colatura di Alici se objevuje v mnoha receptech, ale používá se hlavně jako koření na špagety a linguine, nebo k ochucení rybích či zeleninových pokrmů.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Jikry z tuňáka nastrouhaná a uskladněna ve sklenici, kde si zachovává všechny své chutě a vlastnosti celého produktu. Umožňuje urychlou přípravu předkrmů a omáček. Tuňákové bottarga je tradiční sardinskou (ale i sicilskou) pochoutkou.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Sépiový inkoust je inkoust, který tito měkkýši, z čeledi hlavonožců, používají k obranným účelům. Čerstvě získaný je považován za produkt s velkou gastronomickou hodnotou.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Jikry z cípala hlavatého nastrouhaná a uskladněna ve sklenici, kde si zachovává všechny své chutě a vlastnosti celého produktu. Umožňuje urychlou přípravu předkrmů a omáček. Bottarga z cípala hlavatého (Bottarga di Muggine) je tradiční sardinskou pochoutkou.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Řemeslné chutě z moře