10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Mr. Moris Sépiový inkoust, 25 g (Nero di Seppia) Mr. Moris Mleté jikry z tuňáka, 50 g (Bottarga di tonno)
Mr. Moris Sépiový inkoust, 25 g (Nero di Seppia)

Sépiový inkoust je inkoust, který tito měkkýši, z čeledi hlavonožců, používají k obranným účelům. Čerstvě získaný je považován za produkt s velkou gastronomickou hodnotou.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Mr. Moris Šťáva z ančoviček, 100 ml (Colatura di Alici) Mr. Moris Mleté jikry z tuňáka, 50 g (Bottarga di tonno)
Mr. Moris Šťáva z ančoviček, 100 ml (Colatura di Alici)

Colatura di Alici se objevuje v mnoha receptech, ale používá se hlavně jako koření na špagety a linguine, nebo k ochucení rybích či zeleninových pokrmů.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Mr. Moris Mleté jikry z tuňáka, 50 g (Bottarga di tonno) Mr. Moris Mleté jikry z tuňáka, 50 g (Bottarga di tonno)
Mr. Moris Mleté jikry z tuňáka, 50 g (Bottarga di tonno)

Jikry z tuňáka nastrouhaná a uskladněna ve sklenici, kde si zachovává všechny své chutě a vlastnosti celého produktu. Umožňuje urychlou přípravu předkrmů a omáček. Tuňákové bottarga je tradiční sardinskou (ale i sicilskou) pochoutkou.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Mr. Moris Sépiový inkoust, 150 g (Nero di Seppia) Mr. Moris Mleté jikry z cípala hlavatého, 50 g (Bottarga di Muggine)
Mr. Moris Sépiový inkoust, 150 g (Nero di Seppia)

Sépiový inkoust je inkoust, který tito měkkýši, z čeledi hlavonožců, používají k obranným účelům. Čerstvě získaný je považován za produkt s velkou gastronomickou hodnotou.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Mr. Moris Mleté jikry z cípala hlavatého, 50 g (Bottarga di Muggine) Mr. Moris Mleté jikry z cípala hlavatého, 50 g (Bottarga di Muggine)
Mr. Moris Mleté jikry z cípala hlavatého, 50 g (Bottarga di Muggine)

Jikry z cípala hlavatého nastrouhaná a uskladněna ve sklenici, kde si zachovává všechny své chutě a vlastnosti celého produktu. Umožňuje urychlou přípravu předkrmů a omáček. Bottarga z cípala hlavatého (Bottarga di Muggine) je tradiční sardinskou pochoutkou. 

můžete mít 20.11. - 21.11.

Řemeslné chutě z moře