Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Nejprodávanější
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
Sépiový inkoust je inkoust, který tito měkkýši, z čeledi hlavonožců, používají k obranným účelům. Čerstvě získaný je považován za produkt s velkou gastronomickou hodnotou.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Sušené jikry vcelku z Cípala hlavatého (Bottarga di Muggine) Vakuově balené sušené jikry vcelku z Cípala hlavatého v dárkovém balení.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Vakuově balené sušené jikry vcelku z Cípala hlavatého v dárkovém balení. Bottarga z cípala hlavatého (Bottarga di Muggine) je tradiční sardinskou pochoutkou.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Tato pomazánka je vyrobena z humra, krevet a tresky ulovených v Severním moři. Lehce se roztírá a je tak ideální k namazání na pečivo. Rychlá příprava chutné svačiny nebo servírovat jako předkrm spolu s pečivem.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Tato pomazánka je vyrobena z lososa a tresky ulovených v Severním moři. Lehce se roztírá a je tak ideální k namazání na pečivo. Rychlá příprava chutné svačiny nebo servírovat jako předkrm spolu s pečivem.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Colatura di Alici se objevuje v mnoha receptech, ale používá se hlavně jako koření na špagety a linguine, nebo k ochucení rybích či zeleninových pokrmů.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Jikry z tuňáka nastrouhaná a uskladněna ve sklenici, kde si zachovává všechny své chutě a vlastnosti celého produktu. Umožňuje urychlou přípravu předkrmů a omáček. Tuňákové bottarga je tradiční sardinskou (ale i sicilskou) pochoutkou.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Sépiový inkoust je inkoust, který tito měkkýši, z čeledi hlavonožců, používají k obranným účelům. Čerstvě získaný je považován za produkt s velkou gastronomickou hodnotou.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Jikry z cípala hlavatého nastrouhaná a uskladněna ve sklenici, kde si zachovává všechny své chutě a vlastnosti celého produktu. Umožňuje urychlou přípravu předkrmů a omáček. Bottarga z cípala hlavatého (Bottarga di Muggine) je tradiční sardinskou pochoutkou.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Ančovičky z moře Cantabrian (Kantaberského) jsou absolutní gastronomickou dokonalostí. Jsou velice chutné a mají narůžovělou barvu přecházející do tabákové.
můžete mít 20.11. - 21.11.
Řemeslné chutě z moře