Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Sušené hovězí maso zauzené.
můžete mít 14.3. - 17.3.
Sušené kuřecí maso zauzené.
můžete mít 14.3. - 17.3.
Sušené krůtí maso zauzené.
můžete mít 14.3. - 17.3.
Sušené vepřové maso zauzené.
můžete mít 14.3. - 17.3.
Pochoutka z hovězího sušeného masa.
můžete mít 17.3. - 19.3.
Pochoutka z hovězího sušeného masa.
můžete mít 17.3. - 19.3.
Pochoutka z hovězího sušeného masa.
můžete mít 17.3. - 19.3.
Pochoutka z hovězího sušeného masa.
můžete mít 17.3. - 19.3.
Pochoutka z kuřecího sušeného masa.
můžete mít 17.3. - 19.3.
Výborná pochoutka z libového kuřecího masa, zásobárna bílkovin a zdravých kalorií – ideální třeba na dlouhé pochody.
můžete mít 17.3. - 19.3.
Sušené hovězí maso zauzené.
můžete mít 14.3. - 17.3.
Sušené hovězí maso zauzené.
můžete mít 14.3. - 17.3.
Sušené hovězí maso zauzené.
můžete mít 14.3. - 17.3.
Sušené hovězí maso zauzené.
můžete mít 14.3. - 17.3.
Steakový plátek sušeného masa s typickou chutí Indiana Jerky.
můžete mít 14.3. - 17.3.
Pochoutka z vepřového sušeného masa.
můžete mít 17.3. - 19.3.
Marinované plátky vepřového masa, které si zachovaly svou přirozenou chuť, šťavnatost a pružnost.
můžete mít 17.3. - 19.3.
Pochoutka z krůtího sušeného masa.
můžete mít 17.3. - 19.3.
Pro sportovce nebo zdatného výletníka není zdravější, rychlejší a výživnější svačinky než sáček Indiana Jerky z krůtího sušeného masa.
můžete mít 17.3. - 19.3.
Pochoutka z hovězího sušeného masa.
Momentálně nedostupné
Rostlinná alternativa sušeného masa.
Momentálně nedostupné
Rostlinná alternativa sušeného masa.
Momentálně nedostupné
Indiana Beef Jerky sušené maso je plně evropsky certifikovaný produkt vyrobený převážně z evropských surovin s klasickou evropskou slanou příchutí. Produkty jsou bez lepku, bez přidaných glutamátů, obsahují nízkou hladinu sacharidů a sůl z mrtvého moře. Doporučené skladovací teploty jsou +5 až +30 ˚C. Minimální doba trvanlivosti 12 měsíců. Pro výrobu jsme zvolili závod, jež splňuje nejpřísnější hygienické normy.