10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 27298213

INDIANA JERKY hovězí Less Salt 25g

INDIANA JERKY hovězí Less Salt 25g

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Sušené hovězí maso zauzené. Celý popis
103 Kč
Zboží od: TvFit.cz
103 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

22.11.2024 na výdejním místě
22.11.2024 - 25.11.2024 na vaší adrese

Popis

Méně soli, stejně skvělá chuť. Náčelník pozvolna suší tence nakrájené plátky libového hovězího masa, aby si zachovaly svou přirozenou chuť, šťavnatost a pružnost. Extra vhodné pro redukční diety, jako doplněk stravy při cvičení, nic nevážící svačinu na treky v horách či expediční výpravy.

  • Vysoký obsah bílkovin
  • 100 g hovězího Jerky je vyrobeno z 225 g hovězího masa
  • Nízký obsah soli
  • Bez lepku a cukru

Složení: hovězí maso, jedlá sůl, mořská sůl, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, kouřové aroma z tvrdého dřeva, konzervant: dusitan sodný.

Další informace: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný. Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci.

Nutriční hodnoty výrobku: 100g 25g GDA 25g
Energetická hodnota v kJ 1347 337 4 %
Energetická hodnota v kcal 320 80 4 %
Tuky v g 5,8 1,5 2 %
z toho nasycené v g 2,1 0,5 3 %
Sacharidy v g <0,5 <0,5 0 %
z toho cukry v g <0,5 <0,5 0 %
Bílkoviny (proteiny) v g 56 14 28 %
Sůl v g 1,82 0,46 8 %

porce

referenční příjem průměrného dospělého člověka

Výrobce: INDIANA s.r.o., Na lysině 658/25, Podolí, 147 00 Praha 4


Jak se suší jerky?

  1. Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
  2. Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
  3. Poté je ručně kladeno na rošty.
  4. Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
  5. Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.