Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
BIO palmový cukr se vyrábí z květů palmy datlové, konkrétně z jejího nektaru. Podobně jako datlový sirup i palmový cukr má jemnou karamelovou chuť. Zároveň má také nízkou glykemickou hodnotu, díky čemuž zvyšuje hladinu cukru v krvi pomaleji než běžný cukr.
Momentálně nedostupné
Možná, že je neznáte. Možná, že byste je na první pohled zaměnili za ořechy vlašské. Ale ne, pekanový ořech sice připomíná ten vlašský, avšak má jemnější a sladší chuť, také je měkčí.Co víme o historii pekanů? Slovo pekan znamená v Indiánském jazyce „ořech, k jehož rozbití je potřeba kamene“.
Momentálně nedostupné
Možná, že je neznáte. Možná, že byste je na první pohled zaměnili za ořechy vlašské. Ale ne, pekanový ořech sice připomíná ten vlašský, avšak má jemnější a sladší chuť, také je měkčí.Co víme o historii pekanů? Slovo pekan znamená v Indiánském jazyce „ořech, k jehož rozbití je potřeba kamene“.
Momentálně nedostupné
Možná, že je neznáte. Možná, že byste je na první pohled zaměnili za ořechy vlašské. Ale ne, pekanový ořech sice připomíná ten vlašský, avšak má jemnější a sladší chuť, také je měkčí.Co víme o historii pekanů? Slovo pekan znamená v Indiánském jazyce „ořech, k jehož rozbití je potřeba kamene“.
Momentálně nedostupné
Pepř je jedním z nejstarších a nejběžnějších koření. Málokdo z nás si umí představit vaření bez použití pepře. Bílý pepř se vyrábí z plodů černého pepře, které jsou po sklizni namočeny ve vodě, aby se odstranila červená slupka. Tím se plody zbaví hořkosti a získají svou jemnou nasládlou chuť.
Momentálně nedostupné
Pepř je jedním z nejstarších a nejběžnějších koření. Málokdo z nás si umí představit vaření bez použití pepře. Bílý pepř se vyrábí z plodů černého pepře, které jsou po sklizni namočeny ve vodě, aby se odstranila červená slupka. Tím se plody zbaví hořkosti a získají svou jemnou nasládlou chuť.
Momentálně nedostupné
Pepř je jedním z nejstarších a nejběžnějších koření. Málokdo z nás si umí představit vaření bez použití pepře. Bílý pepř se vyrábí z plodů černého pepře, které jsou po sklizni namočeny ve vodě, aby se odstranila červená slupka. Tím se plody zbaví hořkosti a získají svou jemnou nasládlou chuť.
Momentálně nedostupné
BIO bílý pepř mletý je vyroben z plodů černého pepře, které jsou po sklizni namočeny ve vodě, aby se odstranila červená slupka. Tím se plody zbaví hořkosti a získají svou jemnou, sladkou chuť. Následně je bílý pepř rozemletý na prášek. Pepř je oblíbeným kořením v mnoha kuchyních po celém světě.
Momentálně nedostupné
Plody pepřovníku černého musí po sklizni projít ještě úpravou, než se mohou začít používat jako koření. Nejprve se nechají fermentovat a poté se suší na slunci. Díky tomu získá pepř svou typickou výraznou štiplavou chuť a aroma.
Momentálně nedostupné
Plody pepřovníku černého musí po sklizni projít ještě úpravou, než se mohou začít používat jako koření. Nejprve se nechají fermentovat a poté se suší na slunci. Díky tomu získá pepř svou typickou výraznou štiplavou chuť a aroma.
Momentálně nedostupné
Perníkové koření je směs různého druhu koření na přípravu perníku. Můžete jej použít do vánočních perníčků, které miluje asi každý, ale také do měkkého nadýchaného perníku, buchet a třeba i sušenek a koláčů.
Momentálně nedostupné
Piniový oříšek je vlastně ve skutečnosti semenem borovice pinie. Zajímavostí je, že tato semínka ale vyrostou pouze na samčí šišce stromu.Něco z jejich historie. Už staří Římané tyto „oříšky“ milovali. A milovali je natolik, že je zasvětili bohu moře a vod – Poseidónovi.
Momentálně nedostupné
Piniový oříšek je vlastně ve skutečnosti semenem borovice pinie. Zajímavostí je, že tato semínka ale vyrostou pouze na samčí šišce stromu.Něco z jejich historie. Už staří Římané tyto „oříšky“ milovali. A milovali je natolik, že je zasvětili bohu moře a vod – Poseidónovi.
Momentálně nedostupné
Pistácie rostou na stromě zvaném Řečík pistáciový a jejich původ je až z daleké střední Asie. Mimochodem, tyto ořechy nejsou žádní mladíci, protože jsou nejstaršími oříšky světa!
Momentálně nedostupné
Pistácie rostou na stromě zvaném Řečík pistáciový a jejich původ je až z daleké střední Asie. Mimochodem, tyto ořechy nejsou žádní mladíci, protože jsou nejstaršími oříšky světa!
Momentálně nedostupné
Pohanka je zdravá a výživná obilovina, která je přirozeně bezlepková. Tím, že je pohanka oloupána, se zbaví tříslovin, které by mohly způsobovat potíže při trávení. BIO pohanka loupaná je zdrojem cenných živin, jako jsou bílkoviny, vláknina, vitaminy a minerály.
Momentálně nedostupné
Pohankové vločky jsou pouze lisované pohankové kroupy. Mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou naprosto skvělou dvojicí.Na co jsou bohaté tyto vločky?
Momentálně nedostupné
Pomelo je největší z citrusů a pěstuje se především v jihovýchodní Asii. Je bohaté na vitamín C a v Číně z něj dokonce i, díky této vlastnosti, vyrábějí léky. Pomelo pomáhá při detoxikačních a redukčních dietách, protože obsahuje málo kalorií, zato spoustu antioxidantů a vody.
Momentálně nedostupné
Psyllium Husk je známé jako vláknina indické jitrocele. Psylium se označuje za superpotravinu, jelikož nabízí řadu zdravotních přínosů. Tato rozpustná vláknina se vyrábí z vnějšího obalu semen rostliny Plantago ovata, která pochází z Indie.
Momentálně nedostupné
Složení: 100% Psyllium Země původu: Indie Balení: 1kg Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od datumu výroby Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max.
Momentálně nedostupné
Složení: 100% Psyllium Země původu: Indie Balení: 500g Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od datumu výroby Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max.
Momentálně nedostupné
Quinoa je často mylně označovaná za obilovinu, přitom se jedná o pseudoobilovinu. Pseudoobilovina má v gastronomii prakticky stejné využití jako obiloviny, akorát nepatří mezi obilní trávy.Jméno quinoa pochází z jazyka Inků a znamená „matka zrno“.
Momentálně nedostupné
Quinoa červená BIO je obilovina, která pochází z Jižní Ameriky. Je to cenný zdroj bílkovin, vlákniny, železa a vápníku. Má příjemnou, lehce nasládlou chuť a výraznou vůni. Neobsahuje lepek, proto je vhodná pro celiaky i vegany. Připravuje se vařením v páře nebo ve vodě.
Momentálně nedostupné
Quinoa je často mylně označovaná za obilovinu, přitom se jedná o pseudoobilovinu. Pseudoobilovina má v gastronomii prakticky stejné využití jako obiloviny, akorát nepatří mezi obilní trávy.Jméno quinoa pochází z jazyka Inků a znamená „matka zrno“.
Momentálně nedostupné