Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Vanilkový cukr je směs cukru a vanilky nebo vanilinu. Pravý vanilkový cukr obsahuje semínka pravé vanilky nebo mletou vanilku, což mu dodává bohatší a složitější chuť díky přítomnosti dalších aromatických látek kromě vanilinu.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Vanilkový cukr je směs cukru a vanilky nebo vanilinu. Pravý vanilkový cukr obsahuje semínka pravé vanilky nebo mletou vanilku, což mu dodává bohatší a složitější chuť díky přítomnosti dalších aromatických látek kromě vanilinu.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Bio vinný ocet s 6% kyselostí představuje nejen jedinečnou chuť, ale i zdravý doplněk do vaší kuchyně. Ocet je vyrobený z kvalitního vína, a zajišťuje tak příjemnou sladkokyselou chuť.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Višně se řadí mezi peckoviny, jsou červené barvy a nejsou tak populární jako třešně. My vám je teď ale představíme a vsadíme se, že vám hned více padnou do oka.Jaký je rozdíl mezi višněmi a třešněmi? Možná, že by je mnoho z nás na první pohled ani nerozeznala, ale rozdíl v nich přece jen je.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Višně se řadí mezi peckoviny, jsou červené barvy a nejsou tak populární jako třešně. My vám je teď ale představíme a vsadíme se, že vám hned více padnou do oka.Jaký je rozdíl mezi višněmi a třešněmi? Možná, že by je mnoho z nás na první pohled ani nerozeznala, ale rozdíl v nich přece jen je.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Višně se řadí mezi peckoviny, jsou červené barvy a nejsou tak populární jako třešně. My vám je teď ale představíme a vsadíme se, že vám hned více padnou do oka.Jaký je rozdíl mezi višněmi a třešněmi? Možná, že by je mnoho z nás na první pohled ani nerozeznala, ale rozdíl v nich přece jen je.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Jedna z nejzdravějších potravin a zároveň jeden z nejznámějších oříšků – ano, jedná se o vlašský ořech. Když se tak nad tím zamyslíme, vyloupnuté jadérko vypadá dost podobně jako náš mozek. A opravdu, vlašské oříšky jsou vynikající potravou pro náš mozek!
můžete mít 16.1. - 17.1.
Jedna z nejzdravějších potravin a zároveň jeden z nejznámějších oříšků – ano, jedná se o vlašský ořech. Když se tak nad tím zamyslíme, vyloupnuté jadérko vypadá dost podobně jako náš mozek. A opravdu, vlašské oříšky jsou vynikající potravou pro náš mozek!
můžete mít 16.1. - 17.1.
Jedna z nejzdravějších potravin a zároveň jeden z nejznámějších oříšků – ano, jedná se o vlašský ořech. Když se tak nad tím zamyslíme, vyloupnuté jadérko vypadá dost podobně jako náš mozek. A opravdu, vlašské oříšky jsou vynikající potravou pro náš mozek!
můžete mít 16.1. - 17.1.
Zázvor známe všichni především jako kořen, ze kterého se dělá koření. Zázvor je však asi metr vysoká rostlina se žlutými květy.Více z historie zázvoru. Tato rostlina pochází z jihovýchodní Asie z deštných pralesů, kde se vyskytovala volně v přírodě.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Zázvor známe všichni především jako kořen, ze kterého se dělá koření. Zázvor je však asi metr vysoká rostlina se žlutými květy.Více z historie zázvoru. Tato rostlina pochází z jihovýchodní Asie z deštných pralesů, kde se vyskytovala volně v přírodě.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Zázvor známe všichni především jako kořen, ze kterého se dělá koření. Zázvor je však asi metr vysoká rostlina se žlutými květy.Více z historie zázvoru. Tato rostlina pochází z jihovýchodní Asie z deštných pralesů, kde se vyskytovala volně v přírodě.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Zázvor známe všichni především jako kořen, ze kterého se dělá koření. Zázvor je však asi metr vysoká rostlina se žlutými květy.Více z historie zázvoru. Tato rostlina pochází z jihovýchodní Asie z deštných pralesů, kde se vyskytovala volně v přírodě.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Zázvor známe všichni především jako kořen, ze kterého se dělá koření. Zázvor je však asi metr vysoká rostlina se žlutými květy.Více z historie zázvoru. Tato rostlina pochází z jihovýchodní Asie z deštných pralesů, kde se vyskytovala volně v přírodě.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Mladý ječmen jakožto nejzdravější rychlé občerstvení? Ano, protože již během chvilky vám dodá živiny, které vaše tělo nezbytně potřebuje.Co vlastně mladý ječmen dokáže?
můžete mít 16.1. - 17.1.
Žito bylo v České republice do 60. let minulého století nejpěstovanější obilovinou. Bohužel, v dnešní době je postupně nahrazováno pšenicí. My vám chceme o žitu prozradit více a ukázat, že je nefér, že je tato obilovina tak opomíjená.Proč je populárnější pšenice?
můžete mít 16.1. - 17.1.
Žito bylo v České republice do 60. let minulého století nejpěstovanější obilovinou. Bohužel, v dnešní době je postupně nahrazováno pšenicí. My vám chceme o žitu prozradit více a ukázat, že je nefér, že je tato obilovina tak opomíjená.Proč je populárnější pšenice?
můžete mít 16.1. - 17.1.
Kdo by neznal čokoládu! Ta se vyrábí z kakaových bobů, které do Evropy dovezli Španělé z Jižní Ameriky už před mnoha staletími. Avšak čokoláda se nevyrábí jen z nadrcených bobů, na její výrobu je třeba také kakaového másla.Co je ale kakaové máslo a k čemu se dá využít?
Momentálně nedostupné
Kdo by neznal lískové ořechy! Už od dětství nás ovlivňovala pohádka Tři oříšky pro Popelku, kde se nám právě lískáče zaryly do paměti.Ale co o lískových oříšcích vlastně víme? Tyto ořechy rostou na keři zvaném líska obecná.
Momentálně nedostupné
BIO mléčná čokoláda je vyrobena z kakaového másla, cukru, sušeného mléka a vanilkového extraktu. Neobsahuje žádná umělá aroma, barviva ani konzervanty. Má jemnou smetanovou chuť. Čokoláda je ve formě křupavých peciček, které jí dodávají jedinečnou texturu.
Momentálně nedostupné
Kešu oříšky rostou na zvláštním stromě zvaném ledvinovník západní a když jsou ještě na stromě, mohou vám spíše svým vzhledem připomínat papriku. Tyto prazvláštní oříšky mají nasládlou chuť a jsou velmi krémové.
Momentálně nedostupné
Slunečnicový protein je čistě přírodní, protože se vyrábí ze slunečnicových semínek a na rozdíl od syrovátkového proteinu je veganský a bez laktózy.
Momentálně nedostupné
Fonio je prastará obilovina, která pochází z Afriky. Je známá také jako „pšenice Sahelu“ nebo „zlaté zrno“. Fonio BIO je bohatá na živiny, zejména na bílkoviny, vlákninu a minerály. Je také bezlepková a veganská. Může se připravovat podobně jako jiné obiloviny, například rýže nebo quinoa.
Momentálně nedostupné
BIO agávový sirup je vynikající přírodní sladidlo, které se získává z agáve pěstované podle bio standardů.
Momentálně nedostupné