Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Sušené plody arónie slazené pouze čistou zahuštěnou jablečnou šťávou. Má příjemnou sladkou chuť. Přidáváme je do kaší, müsli směsí a jogurtů. Dají se mlsat i samotné nebo ve stolních směsích sušeného ovoce a oříšků.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Loupané šetrně sušené kroužky jablek z kontrolovaného ekologického sadu. Jsou výborné na mlsání, do směsí sušeného ovoce, semínek a oříšků a jako zdravá svačina do školy či práce.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Sušené plody moruše bílé mají velmi příjemnou sladkou chuť a jíme je samotné či ve směsích s jiným sušeným ovocem, ořechy a semínky. Můžeme je přidávat do müsli směsí, jogurtu, ovocných salátů i muffinů a sušenek.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Sušené plody moruše bílé mají velmi příjemnou sladkou chuť a jíme je samotné či ve směsích s jiným sušeným ovocem, ořechy a semínky. Můžeme je přidávat do müsli směsí, jogurtu, ovocných salátů i muffinů a sušenek.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Sušené plody moruše bílé mají velmi příjemnou sladkou chuť a jíme je samotné či ve směsích s jiným sušeným ovocem, ořechy a semínky. Můžeme je přidávat do müsli směsí, jogurtu, ovocných salátů i muffinů a sušenek.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Bio rajčata vypěstovaná pod tureckým sluncem byla nakrájena, prosolena mořskou solí a usušena na slunci. Sušená rajčata dodají pokrmům středomořskou chuť a používáme je do salátů, předkrmů, pomazánek, na pizzu, k vylepšení omáček s rajčaty, polévek a zeleninových pokrmů.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Sušená třtinová šťáva panela je vlastně přírodní třtinový cukr, získávaný původním způsobem bez odstranění melasy. Šťáva vytékající během drcení třtinových stvolů je zahušťována do úplného odpaření. Vzniklé valounky se přesívají přes jemná síta.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Zralé sladké banány vypěstované bez použití syntetických hnojiv a pesticidů byly podélně nakrájeny na tenké plátky a šetrně usušeny bez přídavku cukru či tuku. Nejsou sířeny, a proto mají nahnědlou barvu.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Sušené datle jsou skvělou složkou stolních směsí oříšků a sušeného ovoce a vhodnou svačinou pro děti. Sekanými datlemi sladíme kaše, jogurty, ovocné saláty a různé deserty, datlový sirup ke slazení pokrmů získáme rozmixováním vypeckovaných datlí povařených ve vodě.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Sušené datle jsou skvělou složkou stolních směsí oříšků a sušeného ovoce a vhodnou svačinou pro děti. Sekanými datlemi sladíme kaše, jogurty, ovocné saláty a různé deserty, datlový sirup ke slazení pokrmů získáme rozmixováním vypeckovaných datlí povařených ve vodě.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Drobnější fíky natural mají hruškovitý tvar a, stejně jako ostatní bio sušené ovoce, nejsou sířeny či jinak chemicky ošetřovány. Tyto fíky jsou výborné na přímou konzumaci, hodí se však i na přípravu desertů a k oslazení kaší a müsli směsí.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Meruňky původně pocházejí z Orientu a do středomořské oblasti byly dovezeny před dvěma tisíciletími. Naše meruňky byly vypěstovány v Malatyi ve východní Anatolii.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Sušené švestky jsou nejen výborný snack na výlety, při sportu, ve škole či v kanceláři, ale také základ některých sladkých omáček, marinád a desertů. Bio švestky jsou sušeny bez použití konzervantů. Případný bílý povlak není na závadu, jedná se o vysrážený cukr.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Olivy odrůdy throuba se nechávají plně uzrát na slunci na stromě olivovníku. Sbírají se ručně, aby nedošlo k jejich poškození. Po přetřídění probíhá přirozený fermentační proces, kdy se olivy umístí na 10 dnů do uzavřených nádob pouze se solí.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Zralé višně jsou po sklizni přebrány a šetrně usušeny bez použití konzervačních látek. Slepování višní se zabrání orosením bobulek trochou bio slunečnicového oleje. Koncentrace oleje nesmí přesáhnout 0,5 %. Mají typickou výraznou chuť a skvěle se hodí do stolních směsí oříšků a sušeného ovoce.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Tato směs vloček a semínek je ideálním základem domácího müsli, vločkové kaše a müsli tyčinek. Pro přípravu müsli dochutíme například čerstvým ovocem či oříšky a podáváme s mlékem, jogurtem, rýžovým či sójovým nápojem.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Zázvor pochází původně z Asie a pro kulinářské a medicínské účely se pěstuje odpradávna. Tento usušený jemně namletý kořen zázvoru má typickou výraznou chuť a vůni.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Ručně sbírané zelené olivy několik měsíců fermentují. Po ukončení fermentačního procesu se odstraní pecka, olivy se naplní česnekem a naloží do slaného nálevu složeného pouze z vody, vinného octa a soli.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Ručně sbírané zelené olivy několik měsíců fermentují. Po ukončení fermentačního procesu se odstraní pecka, olivy se naplní mandlí a naloží do slaného nálevu složeného pouze z vody, vinného octa a soli.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Ručně sbírané zelené olivy několik měsíců fermentují, a poté jsou naloženy do slaného nálevu složeného pouze z vody, soli, vinného octa a citrónové šťávy v bio kvalitě.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Ručně sbírané zelené olivy několik měsíců fermentují, a poté jsou naloženy v nefiltrovaném extra panenském olivovém oleji. Tento tradiční způsob odstranění hořkosti bez použití louhu je sice delší, ale garantuje olivy plné chuti a vůně.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Tato jemně mletá jedlá soda je vhodná pro potravinářské účely a při výrobě nebyly použity sloučeniny hliníku. Používáme ji ke kypření některých těst. V kyselém prostředí se rozkládá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a proto jedlá soda těsto kypří, jen když je v něm přítomna nějaká kyselá složka.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Tato jedinečná sůl se získává pomalým pražením himálajské kamenné soli s dřevěným uhlím. Díky stopovým sloučeninám (zejména síry a železa) má specifickou barvu, chuť a silnou vůni připomínající vejce. Jedná se o specialitu indické kuchyně, kterou není možno jednoduše použít místo klasické soli.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Modrý mák vypěstovaný v České republice působí velmi dekorativně na pečivu, typická výrazná chuť a vůně jej předurčuje i do makových náplní, pomazánek a posypů nudlí, škubánků, ovocných knedlíků a podobně. Můžeme jej hrst přidat i do domácího chleba.
můžete mít 29.7. - 30.7.