Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Ručně sbírané zelené olivy několik měsíců fermentují, a poté jsou naloženy do slaného nálevu složeného pouze z vody, soli, vinného octa a citrónové šťávy v bio kvalitě.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Ručně sbírané zelené olivy několik měsíců fermentují. Po ukončení fermentačního procesu se odstraní pecka, olivy se naplní česnekem a naloží do slaného nálevu složeného pouze z vody, vinného octa a soli.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Ručně sbírané zralé olivy jsou naloženy do nálevu z mořské soli a vinného octa, kde několik měsíců fermentují. Tento tradiční způsob odstranění hořkosti bez použití louhu a dobarvování je sice delší, ale garantuje olivy plné chuti a vůně.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Ručně sbírané zelené olivy několik měsíců fermentují. Po ukončení fermentačního procesu se odstraní pecka, olivy se naplní mandlí a naloží do slaného nálevu složeného pouze z vody, vinného octa a soli.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Tato pasta je vyrobena z černých řeckých kalamata oliv, extra panenského olivového oleje, vinného octa, mořské soli a špetky oregana pro ovonění. Díky šetrné přípravě si pasta uchovává plnou přírodní vůni a chuť černých oliv.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Olivy odrůdy throuba se nechávají plně uzrát na slunci na stromě olivovníku. Sbírají se ručně, aby nedošlo k jejich poškození. Po přetřídění probíhá přirozený fermentační proces, kdy se olivy umístí na 10 dnů do uzavřených nádob pouze se solí.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Ručně sbírané zelené olivy několik měsíců fermentují, a poté jsou naloženy v nefiltrovaném extra panenském olivovém oleji. Tento tradiční způsob odstranění hořkosti bez použití louhu je sice delší, ale garantuje olivy plné chuti a vůně.
můžete mít 29.7. - 30.7.