Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Velké balení sladkých mandlí vypěstovaných ve slunném Španělsku. Evropské mandle se vyznačují silnější slupičkou a výraznější oříškovou chutí než mají mandle ze Spojených států.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Zapékané müsli se strouhaným kokosem a kokosovými plátky. Slazené pouze medem, sirupem z agáve a rozinkami, bez přídavku cukru. Chuť je zvýrazněna zapečením, díky kterému müsli získá i příjemnou křupavost.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Toto zapékané müsli obsahuje vločky z evropského ovsa, je ochucené kokosem a čokoládou a oslazené přírodním třtinovým cukrem. Chuť je zvýrazněna zapečením, díky kterému müsli získá i příjemnou křupavost.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Vynikající zapékané müsli s vysokým podílem mandlí slazené pouze javorovým sirupem. Chuť je zvýrazněna zapečením, díky kterému müsli získá i příjemnou křupavost. Lze konzumovat s mléky různého druhu či s jogurtem, výborné je však samotné jako rychlá svačina.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Toto zapékané müsli obsahuje vločky z evropského ovsa, je ochucené kokosem a čokoládou a oslazené přírodním třtinovým cukrem. Chuť je zvýrazněna zapečením, díky kterému müsli získá i příjemnou křupavost.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Zapékané müsli se strouhaným kokosem a kokosovými plátky. Slazené pouze medem, sirupem z agáve a rozinkami, bez přídavku cukru. Chuť je zvýrazněna zapečením, díky kterému müsli získá i příjemnou křupavost.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Tato vyvážená směs 3 druhů obilných vloček a 4 druhů semínek je ideálním základem domácího müsli. Neobsahuje rozinky ani oříšky. Dochutíme například čerstvým ovocem či oříšky a podáváme s mlékem, jogurtem, rýžovým či sójovým nápojem.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Tyto ovesné vločky byly vyrobeny napařením a válcováním bezlepkového bio ovsa a jsou vhodné i pro bezlepkáře bez reakce na avenin (bílkovinu ovsa). Více o problematice ovsa a lepku naleznete zde. Jedná se o velké vločky, které jsou vhodné zejména k přípravě ovesné kaše a do müsli směsí.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Tyto ovesné vločky byly vyrobeny napařením a válcováním bezlepkového bio ovsa a jsou vhodné i pro bezlepkáře bez reakce na avenin (bílkovinu ovsa). Více o problematice ovsa a lepku naleznete zde. Jedná se o malé (jemné) vločky, které jsou vhodné zejména do pečiva a k rychlému zalití bez vaření.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Tyto ovesné vločky byly vyrobeny napařením a válcováním bezlepkového bio ovsa a jsou vhodné i pro bezlepkáře bez reakce na avenin (bílkovinu ovsa). Více o problematice ovsa a lepku naleznete zde. Jedná se o velké vločky, které jsou vhodné zejména k přípravě ovesné kaše a do müsli směsí.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Pěstování para ořechů je náročné na ruční práci. Během doby sklizně se ořechy denně ručně sbírají. Pro snadné rozlousknutí se rychle ošetří horkou parou, a poté namočí do studené vody. Ořechy se louskají ručně, což je většinou práce pro ženy. Po rozlousknutí se osuší, očistí a pečlivě přeberou.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Pěstování para ořechů je náročné na ruční práci. Během doby sklizně se ořechy denně ručně sbírají. Pro snadné rozlousknutí se rychle ošetří horkou parou, a poté namočí do studené vody. Ořechy se louskají ručně, což je většinou práce pro ženy. Po rozlousknutí se osuší, očistí a pečlivě přeberou.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Pěstování para ořechů je náročné na ruční práci. Během doby sklizně se ořechy denně ručně sbírají. Pro snadné rozlousknutí se rychle ošetří horkou parou, a poté namočí do studené vody. Ořechy se louskají ručně, což je většinou práce pro ženy. Po rozlousknutí se osuší, očistí a pečlivě přeberou.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Tato pasta je vyrobena z černých řeckých kalamata oliv, extra panenského olivového oleje, vinného octa, mořské soli a špetky oregana pro ovonění. Díky šetrné přípravě si pasta uchovává plnou přírodní vůni a chuť černých oliv.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Čokoládové pecičky jsou vynikající do sušenek, bábovek a korpusů i ke zdobení dortů a desertů. Po upečení drží tvar a dodají těstu božskou čokoládovou chuť. HMOTNOST: 100 g ZEMĚ PŮVODU: Francie SLOŽENÍ: kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Velké balení drobných peciček z hořké čokolády z Francie. Jsou vynikající do sušenek, bábovek a korpusů i ke zdobení dortů a desertů. Po upečení drží tvar a dodají těstu božskou čokoládovou chuť.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Tento černý pepř vyniká svou typicky kořeněnou vůní a chutí. Vypěstován byl na Srí Lance, kde jsou k jeho pěstování ideální podmínky. Černý pepř je oblíbeným kořením nejen české kuchyně. Používá se k dochucení masa, do omáček, na těstoviny a saláty, a perfektně se hodí do marinád a na grilování.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Piniové oříšky mají trošku zavádějící název – jedná se o semínka šišek sibiřského cedru (Pinus Sibirica) a lidé alergičtí na ořechy se jich vůbec bát nemusí.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Tato směs koření je složena z těch nejaromatičtějších a chuťově vyladěných bylin – rozmarýnu, tymiánu, voňavé bazalky, jemného oregana a pikantního černého pepře. Skvěle ladí s pokrmy italské kuchyně, ať už ji použijeme na dochucení pizzy nebo omáčky na těstoviny.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Tato pohanka byla vypěstována na Moravě a vyloupána šetrným mechanickým způsobem bez použití tepla. Výrobek je zapojen do projektu ČESKÉ BIO. Jeho koupí podporujete místní farmáře a ekologické zemědělství.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Instantní pohankovou kaši stačí zalít vroucím mlékem, vodou či rostlinným nápojem a dochutit dle vkusu. Neobsahuje lepek a je vhodná pro celiaky. Můžeme ji použít i jako základ bezlepkových krémů a desertů či k zahušťování bezlepkových pokrmů.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Přírodní třtinový cukr NATURALA obsahuje zbytkovou melasu, která mu dodává příjemnou lehce karamelovou chuť a vůni. Hodí se do desertů, ovocných salátů, jogurtů, koktejlů (např. Mojito), k oslazení kávy i čaje. Díky jemným krystalkům je Naturala velmi vhodná na pečení.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Celé pufované pšeničné zrno je lehce oslazeno medem. Vynikající k snídani s mlékem či jogurtem, do různých müsli směsí nebo jen tak samotné či s čerstvým ovocem. TIP: Vynikající jsou pukance zalité mlékem a javorovým sirupem!
můžete mít 29.7. - 30.7.
Tříbarevná quinoa je velmi dekorativní jak v salátech, tak jako příloha. Inkové nazývají quinou matkou obilí (i když se ve skutečnosti nejedná o obilninu, ale o semena druhu merlíku). Quinoa obsahuje vysoké množství bílkovin, a proto je vyhledávaná vegany a vegetariány.
můžete mít 29.7. - 30.7.