Značka
Cena
Dostupnost
Zboží od
Typ potraviny
Hmotnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Nejkvalitnější odrůda rýže, pěstovaná na úpatí Himalájí v Pákistánu. Rýže Basmati je charakteristická dlouhým, štíhlým, kvalitním zrnem.
můžete mít 30.12.
Tato čočka má po oloupání hnědé slupky červené zbarvení. Chybějící slupka přispívá ke zlepšení stravitelnosti a ke snížení nadýmání. Nemá však již schopnost klíčit.
můžete mít 30.12.
Khushboo Basmati je dlouhosrstá aromatická rýže.
můžete mít 30.12.
Rýže vhodná pro přípravu asijské kuchyně, ideální do salátů, pilafů a dezertů, kde oceníte její aromatickou vůni.Dlouhozrnná rýže s květinovou vůní a příjemnou chutí. Je podobná rýži basmati, ale ve srovnání s ní více lepí. Hodí se jako příloha, ale i na přípravu salátů, rizot nebo nákypů.
můžete mít 16.1. - 21.1.
Jde o nejdelší rýži basmati na světě, má toto zrno veškerou vydatnou chuť a nadýchanou texturu basmati – s mnohem kratší dobou vaření.
můžete mít 30.12.
Sona Masoori je velmi aromatická rýže s vysokým obsahem vlákniny pěstovaná v oblastech Andhra Pradesh, Karnataka a Telangana.
můžete mít 30.12.
Basmati rýže prémiové kvality kvality 1121 (Extra Long, XXXL). Basmati je zvláštní druh rýže, která se pěstuje jednou ročně v Himalájích.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Bílá rýže Basmati má jemnou chuť. Slovo „basmati“ pochází z hindštiny a znamená „vůně“. Tento název rýže dostala oprávněně, protože opravdu nádherně voní a při vaření oslní svou vůní celý váš dům. Čím se ale liší od rýže celozrnné?
můžete mít 16.1. - 17.1.
Quinua je tradiční plodina pěstovaná ve vysokohorských oblastech And. Je to výborná, přirozeně bezlepková příloha vhodná k zeleninovým i masovým jídlům. Zpracovává se stejně jako rýže či proso. Výtečná je i v polévkách, povařená s mlékem nebo při přípravě koláčů a různých sladkostí.
můžete mít 8.1. - 9.1.
Čočka je přirozeným zdrojem velkého množství minerálů (železo, selen, fosfor, zinek) a vitamínu B6. Obsahuje vysoký podíl vlákniny.
můžete mít 30.12.
Krátká, vysoce kvalitní rýže určená především k přípravě pravého sushi.Speciální druh rýže, který se využívá hlavně v japonské kuchyni, a to hlavně na přípravu různých druhů sushi. Její zrnka mají oválný tvar, po uvaření je lepkavá, aby se mohla dobře tvarovat a nabírat hůlkami.
můžete mít 16.1. - 21.1.
Máslové fazole jsou velké, žluto-bílé fazole. Cenově dostupný zdroj všech potřebných živin, které naše tělo potřebuje.
můžete mít 30.12.