Značka
Cena
Dostupnost
Zboží od
Typ potraviny
Počet kusů v balení
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Náhrada rýže při dietách se sníženým obsahem energie.
Cenově výhodné balení.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Basmati rýže získala svůj název podle své příjemné vůně. Basmati znamená v sanskrtu „voňavá“. Její zrno je krásně štíhlé a podlouhlé a po uvaření zústává dokonale sypké. Basmati bílá prochází mechanickým loupáním a obrušováním, a tak vyniká čistou bílou barvou.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Rýže dlouhozrnná natural není loupaná ani leštěná, proto si zachovává vyšší obsah vlákniny i vitamínů. K uvaření bude potřebovat delší dobu, počítejte tak s 50 – 60 minutami. Po uvaření je krásně křupavá, s výraznou chutí i vůní.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Jasmínová rýže má nezaměnitelnou vůni, která během vaření provoní celou kuchyni. Po uvaření je lehce lepivá a využijete ji na přípravu příloh, rizot a nákypů. Recept – Rýžový pilaf Složení: 100 % rýže jasmínová BIO Balení: 3 kg CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Rýže pestrobarevná je výtečnou směsí dlouhozrnné rýže natural, červené rýže a divoké neboli „indiánské rýže“. Dopřejte si originalitu a dodejte vašemu pokrmu barevnost a netradičnost. Pestrobarevná rýže nádherně vynikne v salátech, rizotu, pilafu a pokrmech typu „rychlá pánev“.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Basmati rýže získala svůj název podle své příjemné vůně. Basmati znamená v sanskrtu „voňavá“. Její zrno je krásně štíhlé a podlouhlé a po uvaření zústává dokonale sypké. Basmati bílá prochází mechanickým loupáním a obrušováním, a tak vyniká čistou bílou barvou.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Sypká a nelepivá rýže. Její zrna jsou štíhlá a špičatá a krásně drží tvar. Bude vám chutnat jako příloha, v rizotu, salátu i zeleninových směsích. Její vaření trvá trochu déle než u bílé broušené varianty, ale vyplatí se to. Basmati natural má výraznější chuť, déle zasytí a dodá vám více živin.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Jasmínová rýže (Jasmin rice) je druh dlouhozrnné rýže, která pochází především z Thajska, i když se pěstuje i v jiných částech jihovýchodní Asie, jako jsou Vietnam a Kambodža.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Rýže kulatozrnná natural je výjmečná svým baculatým tvarem a vysokým obsahem škrobu. Díky němu do sebe absorbuje hodně vody. Po uvaření vás překvapí svou příjemnou krémovou konzistencí. Krásně se lepí, takže je tou pravou volbou do risott, nádivek a náplní, zapečených pokrmů či placiček.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Acquerello je jediná bílá rýže, která zraje a má vlastní klíčky. Díky tomu má tato bílá rýže stejné nutriční vlastnosti jako rýže hnědá.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Rýže Basmati vybraná z té nejlepší kvality sklizená a balená podle vaší chuti. Basmati je typická pro své bohaté aroma a typicky oříškovou chuť. Její vlastností je že její zrna při vaření se několikanásobně zvětšují a její zrno má tendenci se při vaření od sebe oddělovat.
můžete mít 7.10. - 9.10.
Mungo se nazývají zlaté fazole. Pochází z Indnie, kde často roste divoce. Jeho jemná a pevná zrna jsou jemné chuti, díky čemuž jsou v kuchyni univerzální.
můžete mít 2.10.