10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Potraviny a nápoje

Nestíháte nakoupit? Vybírejte produkty z kategorie potraviny a nápoje online. Nákup vám mohou ulehčit filtry nejlevnější potraviny a nápoje či výrobky nejlépe hodnocené ostatními uživateli. Udělejte si zásobu s MALL.CZ.

Zobrazit více
  • Objednané zboží doručíme dnes nebo podle vašich časových preferencí.
  • Chcete si raději vyzvednout zboží sami a ušetřit za dopravu? Po celém Česku máme více než 6 500 výdejních míst.
  • Platit můžete online, hotově nebo až za 50 dní s ověřeným účtem prostřednictvím služby MALL Pay.
  • Produkty ze sekce potraviny a nápoje můžete vrátit do 14 dní bez udání důvodu.
  • Nejasnosti ohledně objednávky nebo jiných služeb vám pomůže vyřešit naše nonstop zákaznická podpora.
Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Koření Skýpala Koriandr celý Koření Skýpala Koriandr mletý
Koření Skýpala Koriandr celý

Používá se v mexické, indické a thajské kuchyni do omáček, dresingů, na drůbeží a skopové maso. Plody koriandru se využívají v kuchyni už od starověku, mají nasládlou chuť a citrusovou vůni.

můžete mít 17.10. - 18.10.

Koření Skýpala Koriandr mletý Koření Skýpala Koriandr mletý
Koření Skýpala Koriandr mletý

Používá se v mexické, indické a thajské kuchyni do omáček, dresingů, na drůbeží a skopové maso. Plody koriandru se využívají v kuchyni už od starověku, mají nasládlou chuť a citrusovou vůni.

můžete mít 17.10. - 18.10.

Koření Skýpala Kurkuma mletá Koření Skýpala Koriandr mletý
Koření Skýpala Kurkuma mletá

Kurkuma, nebo-li indický šafrán, žlutý zázvor, se používá jako barvivo, je součástí mnoha směsí a tekutých dochucovadel, vhodná do pikantních omáček. Má blahodárné účinky na trávení tučných jídel, stimuluje funkci žlučníku a jater, má protizánětlivé, antibiotické a dezinfekční účinky

můžete mít 17.10. - 18.10.

Koření Skýpala Majoránka drhnutá Koření Skýpala Majoránka drhnutá
Koření Skýpala Majoránka drhnutá

Je neodmyslitelnou surovinou v italské kuchyni do omáček, těstovin, na pizzu a pečenou zeleninu. V Řecku se používá do pokrmů souvlaki, pečených ryb a řeckých salátů. U nás se používá k dochucení bramborové a hrachové polévky, do gulášů, omáček, tradičních českých bramboráků, do luštěnin, obilovin.

můžete mít 17.10. - 18.10.

Koření Skýpala Medvědí česnek Koření Skýpala Majoránka drhnutá
Koření Skýpala Medvědí česnek

Hodí se do pokrmů z masa a ryb, dušené nebo grilované zeleniny a hub, výborně dochutí polévky a omáčky, do zapečených těstovin a brambor, selských omele. Česnek napomáhá ke snížení krevního tlaku, pomáhá k regulaci hladiny cholesterolu, používá se při nachlazení a podporuje trávení.

můžete mít 17.10. - 18.10.

Koření Skýpala Mexiko Koření Skýpala Majoránka drhnutá
Koření Skýpala Mexiko

Používá se k přiostření a dochucení grilovacích omáček, masových směsí, grilované a restované zeleniny, do gulášů, zapečených brambor a těstovin, ale především na rožněné a grilovaná masa a špízy.

můžete mít 17.10. - 18.10.

Koření Skýpala Mrkev granulovaná Koření Skýpala Muškátový ořech mletý
Koření Skýpala Mrkev granulovaná

Mrkev se používá v syrovém nebo sušeném stavu do všech teplých i studených pokrmů české i zahraniční kuchyně. V lidovém léčitelství se používá hlavně proto, že kořen obsahuje provitamín A, vitamíny B, C, minerály, zejména draslík a antioxidanty.

můžete mít 17.10. - 18.10.

Koření Skýpala Muškátový květ mletý Koření Skýpala Muškátový ořech mletý
Koření Skýpala Muškátový květ mletý

Krajkovitý obal – míšek (mletý), který obklopuje semeno. Muškátový květ se v kuchyni využívá méně než ořech, protože květ je velmi drahý. Oba se používají v malém množství k dochucování pečiva, ovocných dezertů, koláčů, pudinků, džemů…

můžete mít 17.10. - 18.10.

Koření Skýpala Muškátový ořech mletý Koření Skýpala Muškátový ořech mletý
Koření Skýpala Muškátový ořech mletý

Jádro semen plodů muškátovníku pravého. Muškátový oříšek se v kuchyni využívá více než květ, protože květ je velmi drahý. Oba se používají v malém množství k dochucování pečiva, ovocných dezertů, koláčů, pudinků, džemů, ale i do dušených pokrmů, …

můžete mít 17.10. - 18.10.

Koření Skýpala Nové koření celé Koření Skýpala Nové koření celé
Koření Skýpala Nové koření celé

Používá se při nakládání různých druhů potravin, do vývarů, polévek, omáček, marinád na ryby, korýše a jiné mořské dary, ale i na hovězí a zvěřinové maso, do omáček, zeleninových a rýžových pokrmů. Nové koření má široké využití v likérnictví (benediktinka či chartreuska) a kosmetice.

můžete mít 17.10. - 18.10.

Koření Skýpala Oregáno Koření Skýpala Nové koření celé
Koření Skýpala Oregáno

Oregáno je nepostradatelná bylina v italské a řecké kuchyni, používá se na pizzu, do těstovin a omáček, do bylinných octů, olejů a na saláty. Vhodné k úpravě ryb, telecího či skopového masa, do vaječných a houbových jídel.

můžete mít 17.10. - 18.10.

Koření Skýpala Paprika ostrá Koření Skýpala Nové koření celé
Koření Skýpala Paprika ostrá

K dobarvení a dochucení omáček a gulášů. Mletá paprika dodává pokrmům nejen lahodnou chuť, ale i krásnou sytě červenou barvu. V maďarské kuchyni paprika představuje převládající koření, je základem gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům z rýže, brambor a mnoha zeleninových jídel.

můžete mít 17.10. - 18.10.