Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×KategorieByliny, koření, výtažky
Set koření pro opravdové fajnšmekry. Dárkový grilovací set v ručně vyráběné dřevěné bedýnce. Dárkové bedny jsme začali dělat více do přírodního stylu viz. foto 4
můžete mít 9.8. - 12.8.
Set koření na poctivý domácí vývar v ozdobné papírové bedýnce s průhledným víkem.
můžete mít 9.8. - 12.8.
Chuť Itálie – tutto bene. Set koření na italskou kuchyni v ozdobné papírové bedýnce s průhledným víkem.
můžete mít 9.8. - 12.8.
Hřejivá sada koření na nejlepší nápoj zimy – svařené víno. Dárkový set v ozdobném papírovém balíčku s průhledným víkem pro milovníky svařeného vína a punče.
můžete mít 9.8. - 12.8.
Fenyklem se dochucují pokrmy z drůbežího masa a ryb, polévky a omáčky, přidává se do chleba a slaného pečiva. Využívá se také v parfumérii, kosmetice a likérnictví.Fenykl obecný byl používán už starými Římany jako zeštíhlující prostředek, ale také ke zvýšení obranyschopnosti celého organismu.
můžete mít 9.8. - 12.8.
Důležitá surovina při konzervaci hub a zeleniny. Semena se používají při nakládání hub a zeleniny, marinování ryb a k přípravě některých druhů omáček. Hořčičná semínka jsou důležitou farmaceutickou surovinou, užívají se převážně zevně, ve formě náplastí či obkladů.
můžete mít 9.8. - 12.8.
Důležitá surovina při konzervaci hub a zeleniny. Semena se používají při nakládání hub a zeleniny, marinování ryb a k přípravě některých druhů omáček. Hořčičná semínka jsou důležitou farmaceutickou surovinou, užívají se převážně zevně, ve formě náplastí či obkladů.
můžete mít 9.8. - 12.8.
Usušený aromatický plod hřebíčkovce vonného je oblíbené koření, které se přidává do směsí k dochucení svařených vín a punčů, do sladkých jídel a pikantních chuťovek, dezertů, sirupů a zavařenin. Je vhodný k úpravě rýže, zeleniny i masa.
můžete mít 9.8. - 12.8.
Usušený aromatický plod hřebíčkovce vonného je oblíbené koření, které se přidává do směsí k dochucení svařených vín a punčů, do sladkých jídel a pikantních chuťovek, dezertů, sirupů a zavařenin. Je vhodný k úpravě rýže, zeleniny i masa.
můžete mít 9.8. - 12.8.
výrazňuje sladkou i ostře pikantní chuť, tvoří jednu z hlavních složek mnoha směsí, používá se do cukrovinek, sladkého pečiva, pudinků a zmrzlin (kulfi). Rozmělněnými tobolkami se ochucuje rýže, dušené a vařené pokrmy, hodí se do pečených jablek, mírně povařených hrušek a ovocných salátů.
můžete mít 9.8. - 12.8.
Kayenský pepř je odrůda velmi ostrých chilli papriček, které se používají k přiostření mnoho druhů omáček, gulášů, polévek a ostatních pikantních pokrmů kuchyně celého světa.
můžete mít 9.8. - 12.8.
Používá se do brambor, zelí, hub, při přípravě vepřové pečeně, do omáček a polévek, k ochucení slaného pečiva a sýrů. Kmínová silice slouží k výrobě některých likérů (Kmínka).
můžete mít 9.8. - 12.8.