10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Potraviny a nápoje

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
  • Kategorie
    Byliny, koření, výtažky
    ×
Koření Skýpala Dárkové balení koření - Gril master pack Koření Skýpala Dárkové balení koření - Gril master pack
Koření Skýpala Dárkové balení koření - Gril master pack

Set koření pro opravdové fajnšmekry. Dárkový grilovací set v ručně vyráběné dřevěné bedýnce. Dárkové bedny jsme začali dělat více do přírodního stylu viz. foto 4

můžete mít 9.8. - 12.8.

Koření Skýpala Dárkové balení koření - Král vývarů Koření Skýpala Dárkové balení koření - Gril master pack
Koření Skýpala Dárkové balení koření - Král vývarů

Set koření na poctivý domácí vývar v ozdobné papírové bedýnce s průhledným víkem.

můžete mít 9.8. - 12.8.

Koření Skýpala Dárkové balení koření - La Italia Koření Skýpala Dárkové balení koření - Gril master pack
Koření Skýpala Dárkové balení koření - La Italia

Chuť Itálie – tutto bene. Set koření na italskou kuchyni v ozdobné papírové bedýnce s průhledným víkem.

můžete mít 9.8. - 12.8.

Koření Skýpala Dárkové balení koření - Svařák Koření Skýpala Dárkové balení koření - Svařák
Koření Skýpala Dárkové balení koření - Svařák

Hřejivá sada koření na nejlepší nápoj zimy – svařené víno. Dárkový set v ozdobném papírovém balíčku s průhledným víkem pro milovníky svařeného vína a punče.

můžete mít 9.8. - 12.8.

Koření Skýpala Fenykl celý Koření Skýpala Dárkové balení koření - Svařák
Koření Skýpala Fenykl celý

Fenyklem se dochucují pokrmy z drůbežího masa a ryb, polévky a omáčky, přidává se do chleba a slaného pečiva. Využívá se také v parfumérii, kosmetice a likérnictví.Fenykl obecný byl používán už starými Římany jako zeštíhlující prostředek, ale také ke zvýšení obranyschopnosti celého organismu.

můžete mít 9.8. - 12.8.

Koření Skýpala Hořčice bílá celá Koření Skýpala Dárkové balení koření - Svařák
Koření Skýpala Hořčice bílá celá

Důležitá surovina při konzervaci hub a zeleniny. Semena se používají při nakládání hub a zeleniny, marinování ryb a k přípravě některých druhů omáček. Hořčičná semínka jsou důležitou farmaceutickou surovinou, užívají se převážně zevně, ve formě náplastí či obkladů.

můžete mít 9.8. - 12.8.

Koření Skýpala Hořčice bílá mletá Koření Skýpala Hořčice bílá mletá
Koření Skýpala Hořčice bílá mletá

Důležitá surovina při konzervaci hub a zeleniny. Semena se používají při nakládání hub a zeleniny, marinování ryb a k přípravě některých druhů omáček. Hořčičná semínka jsou důležitou farmaceutickou surovinou, užívají se převážně zevně, ve formě náplastí či obkladů.

můžete mít 9.8. - 12.8.

Koření Skýpala Hřebíček celý Koření Skýpala Hořčice bílá mletá
Koření Skýpala Hřebíček celý

Usušený aromatický plod hřebíčkovce vonného je oblíbené koření, které se přidává do směsí k dochucení svařených vín a punčů, do sladkých jídel a pikantních chuťovek, dezertů, sirupů a zavařenin. Je vhodný k úpravě rýže, zeleniny i masa.

můžete mít 9.8. - 12.8.

Koření Skýpala Hřebíček mletý Koření Skýpala Hořčice bílá mletá
Koření Skýpala Hřebíček mletý

Usušený aromatický plod hřebíčkovce vonného je oblíbené koření, které se přidává do směsí k dochucení svařených vín a punčů, do sladkých jídel a pikantních chuťovek, dezertů, sirupů a zavařenin. Je vhodný k úpravě rýže, zeleniny i masa.

můžete mít 9.8. - 12.8.

Koření Skýpala Kardamom mletý Koření Skýpala Kardamom mletý
Koření Skýpala Kardamom mletý

výrazňuje sladkou i ostře pikantní chuť, tvoří jednu z hlavních složek mnoha směsí, používá se do cukrovinek, sladkého pečiva, pudinků a zmrzlin (kulfi). Rozmělněnými tobolkami se ochucuje rýže, dušené a vařené pokrmy, hodí se do pečených jablek, mírně povařených hrušek a ovocných salátů.

můžete mít 9.8. - 12.8.

Koření Skýpala Kayenský pepř Koření Skýpala Kardamom mletý
Koření Skýpala Kayenský pepř

Kayenský pepř je odrůda velmi ostrých chilli papriček, které se používají k přiostření mnoho druhů omáček, gulášů, polévek a ostatních pikantních pokrmů kuchyně celého světa.

můžete mít 9.8. - 12.8.

Koření Skýpala Kmín celý Koření Skýpala Kardamom mletý
Koření Skýpala Kmín celý

Používá se do brambor, zelí, hub, při přípravě vepřové pečeně, do omáček a polévek, k ochucení slaného pečiva a sýrů. Kmínová silice slouží k výrobě některých likérů (Kmínka).

můžete mít 9.8. - 12.8.