Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Santoku se speciálním výbrusem ze série Pink Spirit – nůž, který si zamilujete. Skvělý na krájení zeleniny, ovoce, masa i bylinek. V kuchyni je univerzálním pomocníkem.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Pinzetu na rybí kosti využijete při přípravě rybího masa. Tento příhodný nástroj doporučujeme na předpřípravu rybího masa. Plátek si vychutnáte bez obavy zaseknuté kosti v hrdle. Váš požitek z jídla bude ještě intenzivnější.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Nůž určený ke krájení větších kusů masa. Zahnutá čepel nože umožňuje dlouhý řezný pohyb. Je rovněž ideální například pro stahování kůže.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Nůž určený ke krájení větších kusů masa. Zahnutá čepel nože umožňuje dlouhý řezný pohyb. Je rovněž ideální například pro stahování kůže.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Nůž určený ke krájení větších kusů masa. Zahnutá čepel nože umožňuje dlouhý řezný pohyb. Je rovněž ideální například pro stahování kůže.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Nůž určený ke krájení větších kusů masa. Zahnutá čepel nože umožňuje dlouhý řezný pohyb. Je rovněž ideální například pro stahování kůže.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Nůž určený ke krájení větších kusů masa. Zahnutá čepel nože umožňuje dlouhý řezný pohyb. Je rovněž ideální například pro stahování kůže.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Nůž určený ke krájení větších kusů masa.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Nůž určený ke krájení větších kusů masa. Zahnutá čepel nože umožňuje dlouhý řezný pohyb. Je rovněž ideální například pro stahování kůže.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Nůž určený ke krájení větších kusů masa. Zahnutá čepel nože umožňuje dlouhý řezný pohyb. Je rovněž ideální například pro stahování kůže.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Nůž určený ke krájení větších kusů masa. Zahnutá čepel nože umožňuje dlouhý řezný pohyb.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Nůž určený ke krájení větších kusů masa. Zahnutá čepel nože umožňuje dlouhý řezný pohyb. Je rovněž ideální například pro stahování kůže.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Nůž určený ke krájení větších kusů masa. Zahnutá čepel nože umožňuje dlouhý řezný pohyb. Je rovněž ideální například pro stahování kůže.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Omyvatelné pouzdro pro 2 nože F. Dick. Vhodné na nože do délky čepele 21 cm a šířky 45 – 55 mm. Pozdro je vyrobeno z vysoce kvalitního materiálu – speciálně uzpůsobeného pro transport nožů.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Pouzdro speciálně ušité na tvar nože Ajax Red Spirit. Ideální a stylová ochrana pro váš nůž. Protiskluzový pevný materiál – pouzdro je vhodné na cestování.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Novinka! Ochranné poudrzo na kuchařský nůž AJAX 1905. Pro bezpečné cestování a přesouvání nožů. Chraňte čepel – pouzdro je dobré i na doma.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Speciální pouzdro na nůž. Slouží jako kryt a ochrana ostří a čepele proti poškrábání. Pouzdro je vyrobeno z odolného, omyvatelného a vodu odpuzujícího materiálu.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Speciální pouzdro na nůž Tanto ze série Red Spirit. Lze připevnit na opasek.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Dárková sada Dick obsahuje kované nože ze série Premier Plus. Kované nože z této série jsou nejoblíbenější a nejužívanější nože vůbec. V oblibě je mají jak profesionální kuchaři, tak fanoušci kvalitních nožů.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Tímto nožem můžete krájet zeleninu jako jsou okurky, mrkev nebo ovoce ale i máslo a sýr na chutné, dekorativní »rýhované plátky«.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Dranžírovací nůž je určen k plátkování a porcování již tepelně upraveného masa, je ale i univerzálním pomocníkem při krájení a porcování ostatních produktů v syrovém i tepelně upraveném stavu.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Dranžírovací nůž je určen k plátkování a porcování již tepelně upraveného masa, je ale i univerzálním pomocníkem při krájení a porcování ostatních produktů v syrovém i tepelně upraveném stavu.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Dřevěný kryt na nože s kovaným příslušenstvím Premier Plus.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Tenká a flexibilní čepel umožňuje vykostit drůbež a odstranit kůži z čerstvého masa. Je také ideální na zpracování ryb.
můžete mít 30.12. - 2.1.