10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
LaProve Ibiškový květ z Mexika. Na čaj a infuze. 200g. LaProve Chiapas Velvety Coffee, 100% arabica z Chiapas, Mexiko
LaProve Ibiškový květ z Mexika. Na čaj a infuze. 200g.

Ibiškový květ z Mexika. Velké květy s dlouhými lístky, významná sytost a výtěžnost.

můžete mít 31.7. - 2.8.

LaProve Chiapas Velvety Coffee, 100% arabica z Chiapas, Mexiko LaProve Chiapas Velvety Coffee, 100% arabica z Chiapas, Mexiko
LaProve Chiapas Velvety Coffee, 100% arabica z Chiapas, Mexiko

Chiapas Velvety Coffee, 100% Arabica ze státu Chiapas, v Mexiku z oblačného lesa ve vyšší nadmořské výšce 1 000 – 1 500 mnm Pražení: střední Chuť: Sametová, komplexní s delším závěrem, spíše sladší, ořechově-nugátová chuť s ostrůvky prvků kyselosti. Kyselost: 5,1 pH. Úroveň hédonismu: Vyšší. Klienti

můžete mít 29.7. - 30.7.

LaProve Kakaový prášek criollo 100% přírodní 500g LaProve Chiapas Velvety Coffee, 100% arabica z Chiapas, Mexiko
LaProve Kakaový prášek criollo 100% přírodní 500g

Kakaový prášek criollo 100% přírodní 200g

Kakaový prášek se získává sušením, lisováním a odtučněním kakaových bobů. Při lisování jsou kakaové boby zpracovávány tak, aby byly zachovány klíčové vitamíny, minerály, antioxidanty a především enzymy, které se ničí při teplotách nad 40 °C. Takto upravený

můžete mít 29.7. - 30.7.

LaProve Horké kakao. Kakaový prášek LaProve 100% criollo s chilli habanero 200g LaProve Horké kakao. Kakaový prášek LaProve 100% criollo s chilli habanero 200g
LaProve Horké kakao. Kakaový prášek LaProve 100% criollo s chilli habanero 200g

  Kakaový prášek se získává sušením, lisováním a odtučněním kakaových bobů. Při lisování jsou kakaové boby zpracovávány tak, aby byly zachovány klíčové vitamíny, minerály, antioxidanty a především enzymy, které se ničí při teplotách nad 40 °C. Takto upravený kakaový prášek si zároveň zachovává chuť

můžete mít 29.7. - 30.7.

LaProve Coffee LaProve from foggy rainforest, 250 g LaProve Horké kakao. Kakaový prášek LaProve 100% criollo s chilli habanero 200g
LaProve Coffee LaProve from foggy rainforest, 250 g

Ideální příprava: french press, americano, espresso Kávovníky rostou ve stínu nového koření (pimentovník), a jak říkají členové družstva, nejdražší částí plantáže je stín. Díky této strategii byly v minulosti zalesněny odlesněné pastviny a horám byla navrácena původní úroveň biodiverzity. Káva Arabi

můžete mít 29.7. - 30.7.

LaProve ColMexBra forest arabica 100% from Colombia and Mexico and Brazil 1000g LaProve Horké kakao. Kakaový prášek LaProve 100% criollo s chilli habanero 200g
LaProve ColMexBra forest arabica 100% from Colombia and Mexico and Brazil 1000g

Pěstuje se v půdách vulkanických hor východního Mexika, kolumbijské oblasti Bucamaranga a východního pobřeží Brazílie. Sladší chuť Mexika, zemitá chuť Kolumbie, štiplavé chutě Santosu.

můžete mít 29.7. - 30.7.

LaProve Kakaový prášek LaProve 100% criollo pro kakaové rituály a kakaové ceremonie 1000g LaProve Kakaový prášek LaProve 100% criollo pro kakaové rituály a kakaové ceremonie 1000g
LaProve Kakaový prášek LaProve 100% criollo pro kakaové rituály a kakaové ceremonie 1000g

Kakaový prášek se získává sušením, lisováním a odtučněním kakaových bobů. Při lisování jsou kakaové boby zpracovávány tak, aby byly zachovány klíčové vitamíny, minerály, antioxidanty a především enzymy, které se ničí při teplotách nad 40 °C. Takto upravený kakaový prášek si zároveň zachovává chuť a

můžete mít 29.7. - 30.7.

LaProve Kakaový prášek LaProve 100% criollo Beige Velvet 200g LaProve Kakaový prášek LaProve 100% criollo pro kakaové rituály a kakaové ceremonie 1000g
LaProve Kakaový prášek LaProve 100% criollo Beige Velvet 200g

Kakaový prášek se získává sušením, lisováním a odtučněním kakaových bobů. Při lisování jsou kakaové boby zpracovávány tak, aby byly zachovány klíčové vitamíny, minerály, antioxidanty a především enzymy, které se ničí při teplotách nad 40 °C. Takto upravený kakaový prášek si zároveň zachovává chuť a

můžete mít 29.7. - 30.7.

LaProve Mexická arabica Procurador, z oblačných lesů, 1000G zrno. LaProve Kakaový prášek LaProve 100% criollo pro kakaové rituály a kakaové ceremonie 1000g
LaProve Mexická arabica Procurador, z oblačných lesů, 1000G zrno.

Ideální příprava: french press, americano, espresso Káva Arabica se pěstuje na 1 ha polí na svazích se sklonem 30–60 %, v nadmořské výšce 1200 m n. m., ve vlhkém tropickém deštném pralese rostoucím na vulkanických půdách (Andosols, Acrisols, Luvisols), s průměrnými srážkami 2250 mm a teplotou v rozm

můžete mít 29.7. - 30.7.