Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Ibiškový květ z Mexika. Velké květy s dlouhými lístky, významná sytost a výtěžnost.
můžete mít 31.7. - 2.8.
Chiapas Velvety Coffee, 100% Arabica ze státu Chiapas, v Mexiku z oblačného lesa ve vyšší nadmořské výšce 1 000 – 1 500 mnm Pražení: střední Chuť: Sametová, komplexní s delším závěrem, spíše sladší, ořechově-nugátová chuť s ostrůvky prvků kyselosti. Kyselost: 5,1 pH. Úroveň hédonismu: Vyšší. Klienti
můžete mít 29.7. - 30.7.
Kakaový prášek criollo 100% přírodní 200g
Kakaový prášek se získává sušením, lisováním a odtučněním kakaových bobů. Při lisování jsou kakaové boby zpracovávány tak, aby byly zachovány klíčové vitamíny, minerály, antioxidanty a především enzymy, které se ničí při teplotách nad 40 °C. Takto upravený
můžete mít 29.7. - 30.7.
Kakaový prášek se získává sušením, lisováním a odtučněním kakaových bobů. Při lisování jsou kakaové boby zpracovávány tak, aby byly zachovány klíčové vitamíny, minerály, antioxidanty a především enzymy, které se ničí při teplotách nad 40 °C. Takto upravený kakaový prášek si zároveň zachovává chuť
můžete mít 29.7. - 30.7.
Ideální příprava: french press, americano, espresso Kávovníky rostou ve stínu nového koření (pimentovník), a jak říkají členové družstva, nejdražší částí plantáže je stín. Díky této strategii byly v minulosti zalesněny odlesněné pastviny a horám byla navrácena původní úroveň biodiverzity. Káva Arabi
můžete mít 29.7. - 30.7.
Pěstuje se v půdách vulkanických hor východního Mexika, kolumbijské oblasti Bucamaranga a východního pobřeží Brazílie. Sladší chuť Mexika, zemitá chuť Kolumbie, štiplavé chutě Santosu.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Kakaový prášek se získává sušením, lisováním a odtučněním kakaových bobů. Při lisování jsou kakaové boby zpracovávány tak, aby byly zachovány klíčové vitamíny, minerály, antioxidanty a především enzymy, které se ničí při teplotách nad 40 °C. Takto upravený kakaový prášek si zároveň zachovává chuť a
můžete mít 29.7. - 30.7.
Kakaový prášek se získává sušením, lisováním a odtučněním kakaových bobů. Při lisování jsou kakaové boby zpracovávány tak, aby byly zachovány klíčové vitamíny, minerály, antioxidanty a především enzymy, které se ničí při teplotách nad 40 °C. Takto upravený kakaový prášek si zároveň zachovává chuť a
můžete mít 29.7. - 30.7.
Ideální příprava: french press, americano, espresso Káva Arabica se pěstuje na 1 ha polí na svazích se sklonem 30–60 %, v nadmořské výšce 1200 m n. m., ve vlhkém tropickém deštném pralese rostoucím na vulkanických půdách (Andosols, Acrisols, Luvisols), s průměrnými srážkami 2250 mm a teplotou v rozm
můžete mít 29.7. - 30.7.