Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Džem, ve kterém se mísí citrusová chuť čerstvého kiwi a sladká chuť banánu, je velmi originální, protože obsahuje typická semínka kiwi. Jeho sladká chuť a vyváženost vitamínů a minerálů, z něj činí ideální džem pro malé děti!
můžete mít 27.11. - 28.11.
Jablko se skořicí nám dává do této omáčky sladkou skvrnu, něco kořeněného a zároveň exotickou vůni. Doporučujeme podávat k Foie gras.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Se známým vínem Pedro Ximénez, velmi charakteristickým pro jeho skvělou vůni a chuť, děláme tuto omáčku v želírovaném formátu a získáváme velmi jemnou a elegantní strukturu. Doporučujeme podávat s poněkud tučnějšími produkty jako třeba kachní foie gras.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Tato omáčka se hodí ke grilovanému masu. Ke kuřeti, kachně, krůtě či jakékoli libové maso.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Mango se zeleným pepřem tvoří hořkosladkou kombinaci přizpůsobené středomořskému stylu. Doporučujeme podávat s bílou rybou. Například jako je grilovaný ďas se zeleninou nebo štikozubec obecný s pečenými bramborami.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Rajčata a jablka se skořicí je dvojice, kterou děláme hlavně v letní sezóně. Rajčata jsou zralejší, tudíž je intenzivnější červená barva této omáčky. Doporučujeme kombinovat s rybami. Například s dobrým kusem tuňáka nebo grilovaným lososem.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Ovocná omáčka k sýrům. Hledali jsme dvě podobné textury a našli – broskev a meruňky, jemně sladké, ale velmi aromatické.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Confiture z červených hroznů s mandlemi z Mallorky. Ovocná omáčka k sýrům.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Ovocná omáčka k sýrům. Doporučené sýry k párování chutí: Roquefort, Gorgonzola, Stilton, Queso de Valdeón, Bleu d´Auvergne, Fourme d´ Ambert, Cabrales, Bleu de Gex, Niva…
můžete mít 27.11. - 28.11.
Ovocná omáčka k sýrům. Doporučené tipy k párování chutí se sýry: Ricotta, Mozzarella, Cottage, Feta.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Je to klasický a velmi ceněný džem, protože plody ostružiníku jsou velmi chutné a zdravé. Je bohatý na železo, draslík a vápník.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Přidejte k čerstvému sýru, ke smetanové zmrzlině nebo k jogurtu. Také vhodné k doplnění s foie gras nebo k čokoládovému dortu.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Delikátní confitury vyrobené z vybraného ovoce, ořechů a koření, balené v malých dózičkách. Ideální kombinace sladkých chutí a sýru.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Naprostá delikatesa. 100% maso z noh Kamčatského kraba. Kamčatský (královský) krab má velmi chutné a jemné maso srovnatelné s humřím, velmi ceněné labužníky..
můžete mít 27.11. - 28.11.
Rádi bychom vám nabídli řadu slavnostních receptů zaměřených na impozantní lanýž. Nechte se okouzlit touto nádhernou zemitou vůní, zdobenou jemným nádechem lehce praženého sušeného ovoce a lískových ořechů .
můžete mít 27.11. - 28.11.
Rádi bychom vám nabídli řadu slavnostních receptů zaměřených na impozantní lanýž. Nechte se okouzlit touto nádhernou zemitou vůní, zdobenou jemným nádechem lehce praženého sušeného ovoce a lískových ořechů .
můžete mít 27.11. - 28.11.
Pochoutka s kozím sýrem a černými olivami je skvělý zážitek pro vaše chuťové pohárky. Jemná kombinace krémového kozího sýra a vyvážené chuti černých oliv. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgát
můžete mít 27.11. - 28.11.
Pochoutka s kozím sýrem a zelenými olivami je skvělý zážitek pro vaše chuťové poháry. Jemná kombinace krémového kozího sýra a vyvážené chuti zelených oliv. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgá..
můžete mít 27.11. - 28.11.
Skvělý zážitek pro vaše chuťové pohárky. Jemná kombinace krémového kozího sýra a rafinované bazalky. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Kozí sýr se sušenými rajčaty. Skutečná pochoutka pro vaše chuťové pohárky. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Pochoutka ze sušených rajčat ochucený a vázaný mozzarellou, působení tohoto sýra přináší požadovanou krémovost a snižuje kyselost rajčat. Lze jíst na toastu. Nahrazuje přidání rajčat nebo koncentrátu.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Sušenky Desobry jsou autentické belgické výrobky, vyráběné od roku 1947 v továrně na sušenky v Tournai z pravé belgické čokolády. Továrna na sušenky Desobry, jejíž výrobky jsou považovány za nejchutnější na světě, byla vždy synonymem kulinářské dokonalosti, potěšení a invence.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Sušenky Desobry jsou autentické belgické výrobky, vyráběné od roku 1947 v továrně na sušenky v Tournai z pravé belgické čokolády. Továrna na sušenky Desobry, jejíž výrobky jsou považovány za nejchutnější na světě, byla vždy synonymem kulinářské dokonalosti, potěšení a invence.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Dopřejte si chuť čokoládových křupavých sušenek. Zažijete neobyčejnou chuť vanilkového krému ,slaného karamelu s belgickou čokoládou , kokosovým krémem a belgickou čokoládou a nakonec lahodnou pěnu z tmavé čokolády pokrytou belgickou čokoládou.
můžete mít 27.11. - 28.11.