Značka
Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Skvělý zážitek pro vaše chuťové pohárky. Jemná kombinace krémového kozího sýra a rafinované bazalky. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Kozí sýr se sušenými rajčaty. Skutečná pochoutka pro vaše chuťové pohárky. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Pochoutka ze sušených rajčat ochucený a vázaný mozzarellou, působení tohoto sýra přináší požadovanou krémovost a snižuje kyselost rajčat. Lze jíst na toastu. Nahrazuje přidání rajčat nebo koncentrátu.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány bez barviv nebo konzervačních látek.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Dijonská hořčice je v nostalgickém kameninovém hrnci, který zaručuje optimální konzervaci a zachování charakteristické ostrosti. Je vhodná pro dopečení pokrmů a ke smažení. Hodí se také na grilované maso, vinaigretty nebo ke klobáse.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Čistá Dijonská hořčice je skvělým doplňkem ke grilovanému masu. Výborně chutná i s kouskem sýru.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Čistá Dijonská hořčice je skvělým doplňkem ke grilovanému masu. Výborně chutná i s kouskem sýru
můžete mít 28.11. - 29.11.
Dijonská hořčice na bílém víně je výborná k masu, na vinaigretty a krémové omáčky.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Hrubozrnná hořčice je velmi vhodná do kuchyně. Můžete s ní marinovat a ochucovat omáčky. Pěkná keramická nádoba se dobře hodí i na jídelní stůl.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Dijonská hořčice na bílém víně je výborná k masu, na vinaigretty a krémové omáčky.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Tato dijonská hořčice oplývá klasickými provensálskými příchutěmi. Červené papriky, česnek, panenský olivový olej a provensálské bylinky dodávají této hořčici jasnou a letní chuť. Hořčice doplňuje kuře, ryby a čerstvou zeleninu například na křupavé bagetě
můžete mít 28.11. - 29.11.
Tato dijonská hořčice oplývá klasickými provensálskými příchutěmi. Červené papriky, česnek, panenský olivový olej a provensálské bylinky dodávají této hořčici jasnou a letní chuť. Hořčice doplňuje kuře, ryby a čerstvou zeleninu například na křupavé bagetě..
můžete mít 28.11. - 29.11.
Dopřejte svým chuťovým buňkám autentickou bazalkovou dijonskou hořčici. Tento úžasný a ohromující vylepšovač jídel, vyrobený z nejlepších surovin, se stane nedílnou součástí vaší kuchyně. Tato mimořádně lahodná chuť koření, oceněná pro svou štiplavou, sil..
můžete mít 28.11. - 29.11.
Dopřejte svým chuťovým buňkám autentickou bazalkovou dijonskou hořčici. Tento úžasný a ohromující vylepšovač jídel, vyrobený z nejlepších surovin, se stane nedílnou součástí vaší kuchyně. Tato mimořádně lahodná chuť koření, oceněná pro svou štiplavou, sil..
můžete mít 28.11. - 29.11.
Tato přirozeně ochucená dijonská hořčičná specialita je vhodná pro použití v kreativní kuchyni díky čerstvému francouzskému estragonu a zelené barvě. Hodí se na salátovou vinaigretu, drůbež, lehké maso a rybí omáčky
můžete mít 28.11. - 29.11.
Tato přirozeně ochucená dijonská hořčičná specialita je vhodná pro použití v kreativní kuchyni díky čerstvému francouzskému estragonu a zelené barvě. Hodí se na salátovou vinaigretu, drůbež, lehké maso a rybí omáčky.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Tato ořechová hořčice je vyrobena smícháním tradičně mleté dijonské hořčice s ořechy z francouzského Perigordu. Jejich chuť je jedinečná. Plná hořčičná chuť je skvělá s čímkoliv slaným. Potřete s ní nakrájené kuře, grilovaný sendvič, nebo vytvořte vinaig…
můžete mít 28.11. - 29.11.
Dijonská hořčice se zeleným pepřem je skvělá na dressing s olivovým olejem. Po smíchání s olivovým olejem vytvoříte výtečnou zálivku na salát, nebo k masu, na grilování.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Dijonská hořčice se zeleným pepřem je skvělá na dressing s olivovým olejem. Po smíchání s olivovým olejem vytvoříte výtečnou zálivku na salát, nebo k masu, na grilování.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Tato přirozeně ochucená dijonská hořčice je specialita pro všechny milovníky pálivého. Hodí se skvěle k masu nebo na grilování.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Dopřejte svým chuťovým buňkám jedinečnou chuť medu a octa Balsamico. Ve spojení těchto dvou ingrediencí se Vám zanechá jedinečná sladkokyselá chuť. Je to delikatesa mezi hořčicemi a hodí se k samotnému masu či na grilování.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Dopřejte svým chuťovým buňkám jedinečnou chuť medu a octa Balsamico. Ve spojení těchto dvou ingrediencí se Vám zanechá jedinečná sladkokyselá chuť. Je to delikatesa mezi hořčicemi a hodí se k samotnému masu či na grilování.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Tato dijonská hořčice byla připravena tradičním způsobem dle starých receptů. Semena, která byla rozemleta mlýnským kamenem, si spolu s chlebovým kořením zachovala chuťové vlastnosti pečiva. Má kořeněnou, octovou příchuť. Hořčice se používá k přípravě hor..
můžete mít 28.11. - 29.11.
Tato dijonská hořčice je pikantní a lehká a je skutečným potěšením z Francie. Ochucena bílým vínem, bude vždy skvělým doplňkem pro vaše maso a vinaigretty.
můžete mít 28.11. - 29.11.