Značka
Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Základní produkt místní gastronomie, lahodný na toastu. Ředí se v dresinku doprovázejícím křupavým salátem nebo ideální pro doprovod sirové nebo dušené zeleniny.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Kořeněná artyčoková pasta. Jemný produkt podávaný na toastu, božsky doprovázející bílá vína a šampaňské.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Naprostá exploze chutí. Známý po celém Středomoří, recept tapenády z grilovaných lilků, černých oliv a olivového oleje. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Rajské potěšení!!! Chuti sušených rajských jablíček je velmi snadné podlehnout. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
můžete mít 27.11. - 28.11.
S tímto receptem vám Meditea nabízí jednoduchý předkrm s bohatou chutí. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Tapenáda z černých oliv je jedním ze symbolů provensálské gastronomie. Bazalka přináší v tomto receptu nádech typické provensálské čerstvosti a vynikající rovnováhu mezi olivami a ančovičkami. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez…
můžete mít 27.11. - 28.11.
Symbolem provensálské gastronomie je zelená olivová tapenáda s jemnou chutí a pikantním nádechem. Typický provensálský recept ze zelených oliv, kapary a ančoviček.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Kulinářská specialita z Provence, každý dům má svůj recept a tajemství. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Gressinade – křupavé tyčinky a lilkový kaviár. Kaviár z lilku, známý v celé středomořské pánvi, si stále získává na popularitě ve Francii i v zahraničí. Tento recept založený na grilovaném lilku smíchaném s dužinou černých oliv odhalí všechny své chutě díky jemnému vaření.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Gressinade – křupavé tyčinky a lahůdka ze sušených rajčat letní příchutě. Sušená rajčata zůstávají hvězdným produktem jako aperitiv v létě. V této lahůdce ochucené olivovým olejem a rozmarýnem je svěží a pikantní chuť drcených rajčat zjemněna mozzarellou pro krémový a ultra-gurmánský výsledek.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Gressinade – křupavé tyčinky a tapenáda z černých oliv provensálskou přestávku. Je těžké si nechat ujít lahodnou tapenádu s černými olivami od Meditea! Základní recept s olivami, kapary a ančovičkami. Zavřete oči, namáčejte a vychutnejte si svou tyčinku za zpěvu cikád!
můžete mít 27.11. - 28.11.
Lahodné čatní se sladkostí od zralého balzamického octu z Modeny a karamelizovaných sladkých cibulek.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Sladké ovocné čatní z fíků a hedvábných kousků jablek Bramley.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Intenzivní jemná chuť sušených na slunci rajčat s nádechem kořenitosti a síly prémiové francouzské vodky.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Sladké, ovocné chutney s nádechem londýnského suchého ginu. Toto čatní má lehký nádech zázvoru. Můžete ho podávat k cheddaru, k uzeninám nebo použít jako přísadu do vašich receptů.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Bohatá a intenzivní chuť zimních hrušek, obohacená o aromatický francouzský koňak a tmavé datle ze Středního Východu.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Nakrájené lanýže marinované v olivovém oleji jsou velmi praktické k použití. Výborně se hodí k dochucení polévek či zeleninových salátů.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Společnost Zigante tartufi d.o.o. jako vedoucí jméno ve zpracování a prodeji lanýžů v Chorvatsku má své sídlo v Plovanija u Buje, stejně jako kanceláře v mnoha evropských zemích a v Austrálii, Japonsku a USA.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Extra panenský olivový olej získaný lisováním za studena ručně sbíraného ovoce, ochucený istrijskými lanýži. Skvělé pro zvýraznění chuti salátů, rizot, těstovin, sýrů…
můžete mít 27.11. - 28.11.
Extra panenský olivový olej získaný lisováním za studena ručně sbíraného ovoce, ochucený istrijskými lanýži. Skvělé pro zvýraznění chuti salátů, rizot, těstovin, sýrů…
můžete mít 27.11. - 28.11.
Máslo s lanýži můžeme podávat jako pomazánku nebo použít při přípravě různých pokrmů. Je výborným základem do omáček a skvěle se hodí k dochucení těstovin a steaků. Každému pokrmu dodá rozeznatelnou bohatou lanýžovou chuť.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Tato lanýžová sada obsahuje:
můžete mít 27.11. - 28.11.
Tato sada obsahuje:
můžete mít 27.11. - 28.11.