Značka
Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Kozí sýr se sušenými rajčaty. Skutečná pochoutka pro vaše chuťové pohárky. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Základní produkt místní gastronomie, lahodný na toastu. Ředí se v dresinku doprovázejícím křupavým salátem nebo ideální pro doprovod sirové nebo dušené zeleniny.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Kořeněná artyčoková pasta. Jemný produkt podávaný na toastu, božsky doprovázející bílá vína a šampaňské.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Naprostá exploze chutí. Známý po celém Středomoří, recept tapenády z grilovaných lilků, černých oliv a olivového oleje. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Rajské potěšení!!! Chuti sušených rajských jablíček je velmi snadné podlehnout. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
můžete mít 27.11. - 28.11.
S tímto receptem vám Meditea nabízí jednoduchý předkrm s bohatou chutí. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Tapenáda z černých oliv je jedním ze symbolů provensálské gastronomie. Bazalka přináší v tomto receptu nádech typické provensálské čerstvosti a vynikající rovnováhu mezi olivami a ančovičkami. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez…
můžete mít 27.11. - 28.11.
Kulinářská specialita z Provence, každý dům má svůj recept a tajemství. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Nejlepší balzamický ocet Modena PGI a nejchutnější ovoce vytvářejí tuto inovativní řadu Creme. Spolu s klasickým aroma balzamiků si nyní můžete užít malin, pomerančů, fíků, lesních plodů. Ideální pro zdobení čerstvého ovoce, zmrzliny, ale také masa a salátu..
můžete mít 27.11. - 28.11.
Nejlepší balzamický ocet Modena PGI a nejchutnější ovoce vytvářejí tuto inovativní řadu Creme. Spolu s klasickým aroma balsamiků si nyní můžete užít malin, pomerančů, fíků, lesních plodů. Ideální pro zdobení čerstvého ovoce, zmrzliny, ale také masa a salátu
můžete mít 27.11. - 28.11.
Nejlepší balzamický ocet Modena PGI a nejchutnější ovoce vytvářejí tuto inovativní řadu Creme.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Nejlepší balzamický ocet Modena PGI a nejchutnější ovoce vytvářejí tuto inovativní řadu Creme. Spolu s klasickým aroma balsamiků si nyní můžete užít malin, pomerančů, fíků, lesních plodů. Ideální pro zdobení čerstvého ovoce, zmrzliny, ale také masa a salátu
můžete mít 27.11. - 28.11.
Nejlepší balzamický ocet Modena PGI a nejchutnější ovoce vytvářejí tuto inovativní řadu Creme. Spolu s klasickým aroma balsamiků si nyní můžete užít malin, pomerančů, fíků, lesních plodů. Ideální pro zdobení čerstvého ovoce, zmrzliny, ale také masa a salátu
můžete mít 27.11. - 28.11.
Nejlepší balzamický ocet Modena PGI a nejchutnější ovoce vytvářejí tuto inovativní řadu Creme. Spolu s klasickým aroma balsamiků si nyní můžete užít malin, pomerančů, fíků, lesních plodů. Ideální pro zdobení čerstvého ovoce, zmrzliny, ale také masa a salátu
můžete mít 27.11. - 28.11.
Nejlepší balzamický ocet Modena PGI a nejchutnější ovoce vytvářejí tuto inovativní řadu Creme. Spolu s klasickým aroma balsamiků si nyní můžete užít malin, pomerančů, fíků, lesních plodů. Ideální pro zdobení čerstvého ovoce, zmrzliny, ale také masa a salátu
můžete mít 27.11. - 28.11.
Nejlepší balzamický ocet Modena PGI a nejchutnější ovoce vytvářejí tuto inovativní řadu Creme. Spolu s klasickým aroma balsamiků si nyní můžete užít malin, pomerančů, fíků, lesních plodů. Ideální pro zdobení čerstvého ovoce, zmrzliny, ale také masa.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Nejlepší balzamický ocet Modena PGI a nejchutnější ovoce vytvářejí tuto inovativní řadu Creme. Spolu s klasickým aroma balsamiků si nyní můžete užít malin, pomerančů, fíků, lesních plodů. Ideální pro zdobení čerstvého ovoce, zmrzliny, ale také masa a salá..
můžete mít 27.11. - 28.11.
Nejlepší balzamický ocet Modena PGI a nejchutnější ovoce vytvářejí tuto inovativní řadu Creme. Spolu s klasickým aroma balsamiků si nyní můžete užít malin, pomerančů, fíků, lesních plodů. Ideální pro zdobení čerstvého ovoce, zmrzliny, ale také masa.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Nejlepší balzamický ocet Modena IGP a nejchutnější ovoce vytvářejí tuto inovativní řadu Creme. Ideální pro zdobení čerstvého ovoce, zmrzliny, ale také masa a salátů.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Gressinade – křupavé tyčinky a lilkový kaviár. Kaviár z lilku, známý v celé středomořské pánvi, si stále získává na popularitě ve Francii i v zahraničí. Tento recept založený na grilovaném lilku smíchaném s dužinou černých oliv odhalí všechny své chutě díky jemnému vaření.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Gressinade – křupavé tyčinky a lahůdka ze sušených rajčat letní příchutě. Sušená rajčata zůstávají hvězdným produktem jako aperitiv v létě. V této lahůdce ochucené olivovým olejem a rozmarýnem je svěží a pikantní chuť drcených rajčat zjemněna mozzarellou pro krémový a ultra-gurmánský výsledek.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Gressinade – křupavé tyčinky a tapenáda z černých oliv provensálskou přestávku. Je těžké si nechat ujít lahodnou tapenádu s černými olivami od Meditea! Základní recept s olivami, kapary a ančovičkami. Zavřete oči, namáčejte a vychutnejte si svou tyčinku za zpěvu cikád!
můžete mít 27.11. - 28.11.
Lahodné čatní se sladkostí od zralého balzamického octu z Modeny a karamelizovaných sladkých cibulek.
můžete mít 27.11. - 28.11.