Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Sušená rajčata Kreolis 340 g
můžete mít 4.12. - 5.12.
Bezlepková krupice vhodná k přípravě dětské kaše, krupičkový halušek a závarok. Speciální granulovaný výrobek. Vyrobená z bezlepkových a nepšeničných surovin. Složení: kukuřičný škrob, sušený váječný bílek, emulgátor: mono a diglyceridy nenasycených mastných kyselin, přírodní barvivo kurkuma.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Hovězí bujón je připraven k jednoduchému a rychlému u dochucení pokrmů. Dodejte výraznou chuť i vůni polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým pokrmům. Najdete v něm pouze poctivé suroviny v kvalitě bio, bez glutamanu sodného.Skladování:Skladujte v suchu a chladu, nejlépe při teplotě do 26 °C.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Zeleninový bujón je skvělý doplněk do polévek, omáček a jiných pokrmů. Nejen pro vegany a vegetariány. Dodá jídlu chuť i vůni. Najdete v něm pouze poctivé suroviny v kvalitě bio, bez glutamanu sodného.Skladování:Skladujte v suchu a chladu, nejlépe při teplotě do 26 °C.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Znáte pšeničný bulgur? Bulgur se vyrábí z pšenice speciální tradiční technologií. Pšenice se nejprve aktivuje vodou a teplem a nechá se částečně naklíčit (v zrnu tak vznikají enzymy a stává biologicky aktivním), poté se párou vysuší a nakonec se hrubě nadrtí. Díky této úpravě je lehce stravitelný…
můžete mít 4.12. - 5.12.
Čirok je ceněn pro své výtečné výživové vlastnosti jako je vysoký obsah bílkovin, vlákniny, nízký glykemický index, obsah minerálních látek a vitamínů skupiny B. Dalším velkým pozitivem je obsah antioxidačních látek (fenol, tanin), které jsou dobré pro prevenci rakoviny a kardiovaskulárních onemoc…
můžete mít 4.12. - 5.12.
Cizrna sterilovaná připravená k okamžitému použití. Vyniká výbornou, lehce oříškovou chutí. Připravíte z ní saláty, pomazánky (včetně známého hummusu), polévky, orientální pokrmy nebo si ji dejte jako výjimečnou přílohu. Cizrna patří k nejlépe stravitelným luštěninám.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Pšenice dvouzrnka je předchůdkyní dnešní pšenice, která ji na našem území nahradila někdy v 6. století a to především kvůli vyšším výnosům. Dodnes si dvouzrnka zachovala svou přirozenost a není šlechtěná.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Fazole bílá ledvina má příjemnou máslovou strukturu, jemnou chuť a pevný tvar. Stejně jako ostatní luštěniny je bohatým zdrojem rostlinných bílkovin a vlákniny. Obohatí Vaše saláty, nezkazí žádnou polévku, přílohu ani rizoto. Po rozmixovaní z ní vznikne skvělý základ na jemné a lahodné pomazánky.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Znáte pšeničný bulgur? Bulgur se vyrábí z pšenice speciální tradiční technologií. Pšenice se nejprve aktivuje vodou a teplem a nechá se částečně naklíčit (v zrnu tak vznikají enzymy a stává biologicky aktivním), poté se párou vysuší a nakonec se hrubě nadrtí.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Dvouzrnka chutnala již našim předkům, zůstala stejná, svá a původní (nešlechtěná pšenice) a zachovala si spousty živin. Objevili jsme pro vás zapomenutou obilovinu v její prosté a přirozené podobě. Obohaťte jí své saláty, polévky a rizota.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Jáhly jsou šetrně oloupaná zrnka prosa setého. Jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a navíc přirozeně bezlepkové.Jáhly v kuchyni: Jáhly před vařením vždy spařte horkou vodou, odstraníte z nich hořkou chuť.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin.Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Kuskus – to jsou drobné kuličky těstovin. Je celozrnný, takže má vyšší obsah vlákniny. Kuskus je skvělý v tom, že je bleskově připravený, stačí ho zalít vroucí vodou, zakrýt pokličkou, po 5 minutách načechrat vidličkou a je hotovo.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Pohankovou mouku pro vás meleme v našem bezlepkovém bio mlýně. Pohankovou mouku umíme mlít voňavou, čerstvou a bezpečnou pro celiaky i alergiky. Pohance věnujeme maximální péči při sušení, čištění, loupání i samotném mletí, proto voní a chutná nejlépe ze všech.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Máte rádi pohankovou mouku a nepotřebujete garanci bezlepkového produktu? Tato mouka je tedy určena právě Vám. Pohanka použitá na tuto moouku je loupaná mechabnicky, čímž si zachovává cenné živiny.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Pšeničná mouka plohrubá je vhodná k přípravě litých těst, na bábovky, perníky, makovníky a bublaniny. Je vhodná na třená a šlehaná těsta.Víte že?
můžete mít 4.12. - 5.12.
Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku. Je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bílkovin, vysoký obsah rutinu
(flavonoid), obsahuje vitaminy skupiny B a minerální látky. Díky tomu příznivě ovlivňuje naši imunitu a dobře působí i na nervovou a cévní soustavu.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Kukuřičná polenta je ta správná volba na rychlý oběd či večeři. Hotovo je za pár minut. Tento tradiční Italký pokrm chutná výborně k masu či zelenině, na sladko i jen tak posypaný sýrem a politý máslem.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Pšenice je obilovina bohatá na vlákninu a bílkoviny (z nich především lepek).
můžete mít 4.12. - 5.12.
Rýže dlouhozrnná natural není loupaná ani leštěná, proto si zachovává vyšší obsah vlákniny i vitamínů. K uvaření bude potřebovat delší dobu, počítejte tak s 50 – 60 minutami. Po uvaření je krásně křupavá, s výraznou chutí i vůní.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Rýže dlouhozrnná bílá vyniká svou krásnou barvou, rychlou přípravou a příjemnou chutí. Za 15 – 20 min získáte vynikajicí přílohu k vašim masovým i zeleninovým pokrmům, k omáčkám nebo luštěninovým směsím.Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti 75 %.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Jasmínová rýže má nezaměnitelnou vůni, která během vaření provoní celou kuchyni. Po uvaření je lehce lepivá a využijete ji na přípravu příloh, rizot a nákypů. Recept – Rýžový pilaf Složení: 100 % rýže jasmínová BIO Balení: 3 kg CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
můžete mít 4.12. - 5.12.